- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Diyetisyenler bakıyorduMetabolizma hızına nerede baktırabilirim ki? Baktırmadım ona.
Uzun zamandır kullandığım ürünlerdi evet. Bir sabah kalktım ve şok
Yüzümde irili ufaklı bir sürü sivilce, gözümün kenarlarında yağ bezesi falan. Bilmiyorum bir dermotoloğa gittim ilaç kullandım ama geçmedi.
Multivitamin kullanıyorum ama senden de marka isteyebilirim. Peki akşam yemeklerini ne yaptın makarna falan mı? Bir d e orantılı mı aldın kiloyu, spor falan yaptın mı? Hooff çok soru sordum özür dilerim
Eğer teknoloji bu kadar gelişirse bul beni MegKilo bağışı diye birşey olsa şu an yığardım sana bi 10 kilo sonra gider makarna haşlardım ee 10 kg verdik boru mu sdfhfkj
Senin yerine 1 hafta yesem kendi metabolizmamla 5 kg garanti
Zorlarsam 7 kg
Hadi bakalım patron çıldırdı
Bende sağlam bir spor salonuna başlasam iyi olacak aslında, onların kilo almaya yönelik programları varmış. Dediğin ilacı biliyorum, yarın hemen alacağım umarım işe yarar ya. Sıkıldım artık bu durumdan. Çok teşekkür ederim cevapların için.Ürünleri değiştirip devam et rutine. Muhtemelen toparlar. Bir de hormonlara baktır o da yapar cilt bozukluğu. Ya da direkt doğum kontrol hapına başla hem cildin bebek poposu kıvamına geliyor hem kilo alıyorsundoktora danışmadan yapma tabi bunu.
Vitamin sup...yn, sarı kutulu olan. Ben kullandığımda kahverengi haplardı şimdi içeriği değişti mi bilmiyorum ama hala kilo aldırdığını söylüyorlar.
Ben sporcuyum zaten, hep spor yapıyordum o yüzden orantılı aldım. Sor sor, sorun değil benim için.
Canim ben de 45 kiloyum. Ama bi 4 ay once 43tum yeni 45 oldum cok mutluyum nasil mi oldun dersen duzenli ögün ye. Ve online diyet kullanabilirsin ben samsungun var ona kaydediyordum. Ve en onemlisi 1 ay tatli yaptim her aksam bir dilim yedim. Bittikce yeni tatlilar. 1 dilim tatli 150 kalori serbetli 300 kalori muthis. Bu ara yine saldim kendimi ama
Boyun kaç senin? 168'e 42yim şuanIstedigim kiloda degilim yine en sevmedigim yerim kol bileklerim cok ince .50 kilo olmak istiyorum .
İşte o ana kadar senin için +10 kg saklıcam..❤Eğer teknoloji bu kadar gelişirse bul beni Meg
Ama çok küçük duruyorum. Sevmiyorum bu görüntüyü. Kadınsı değil de minnak bir liseli gibiyim. Hoş değil yanibenim lisede böyle bir arkadaşım vardı. çok zayıftı ve kilo almak için çıldırıyordu resmen.
önce kendince her öğünde 3er defa falaln yemeye başladı. evde her sabah annesi börekli ballı kaymaklı kahvaltı hazırlıyodu. okulda en az 4 poğaça ile 2. kahvaltıyı yapıyodu. ilk teneffüste 2-3 tost yerdi. öğlen hem yemekhanede hem de kantinden yerdi. evden de yanında hamur işi getirirdi. aralarda sürekli kantinden patates kızartmaları vs.. eve gidince akşamüstü de normal yemek yerdi, akşam yemeğinde de. yatana kadar da sürekli cips, şekerleme, vs.
1 ayda 600 gr aldı.
sonra diyetisyene gitti kilo aldıran rejim tipinden yaptı. 1 ayda 1 kilo aldı.
olmuyor diyip vazgeçti. aldıklarını verip kilosuna döndü. 18 senedir hep aynı kiloda o zamandan beri.
takılıp üzülmeyin. bünya bu yapacak bişey yok.
Alamazsam gitmem ama ahahahaBize gelin 1 hafta, 5 kilo garanti ediyorum
Valla Pizza cok yiyince bir de mesela şu saatler fırından 1 tepsi kurabiye cıkardım, saydım 6 tane yemişim cayla. Yani cok kolay benim icinHepimizin kanayan yarası, kilolar. Kimi alamıyor benim gibi, kimi de veremiyor..
Ya gerçekten mutfağın önünden geçsem 3 kilo alıyorum diyen hanımlar, nasıl beceriyorsunuz bunu? Sabahtan beri ağzım durmuyor, ağzım dursa elim durmuyor, telefonla meşgulken kaç tane kuru dolma ile sarmayı aynı anda ağzıma tıktım belli değil. Yapamıyorum ya olmuyor.
Depresyonumsu bir ruh halinde olduğum için bu hafta okul dışında hiç bir yere gitmedim. Evde olduğum zamanlarda full yedim, kilom yine 43 yine 43. Olmuyor ya istemiyorum ben artık zayıf olmak. Kan değerlerim normal, gelişimimde normal ama yok alamıyorum. Yiyorum ama alamıyorum. Küçük görünüyorum, etekten soğudum, elbise bile giyemiyorum. En son internetten aldığım 2 mükemmel tulumda olmayınca aklım beni bu konuyu açmaya itti.
Diğer bir konu yüzüm, makyaj yapmadığım halde yüzümü siyah noktalar ve sivilceler bastı. Nedir bunun bir çaresi, ne süreyim bu lanet sivilcelere? Siz neler yapıyorsunuz, kilo almak isteyen, görüntüsünden muzdarip olanlar var mı merak ediyorum. Okuduğunuz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ben kilo veremeyenlerdenim maalesefHepimizin kanayan yarası, kilolar. Kimi alamıyor benim gibi, kimi de veremiyor..
Ya gerçekten mutfağın önünden geçsem 3 kilo alıyorum diyen hanımlar, nasıl beceriyorsunuz bunu? Sabahtan beri ağzım durmuyor, ağzım dursa elim durmuyor, telefonla meşgulken kaç tane kuru dolma ile sarmayı aynı anda ağzıma tıktım belli değil. Yapamıyorum ya olmuyor.
Depresyonumsu bir ruh halinde olduğum için bu hafta okul dışında hiç bir yere gitmedim. Evde olduğum zamanlarda full yedim, kilom yine 43 yine 43. Olmuyor ya istemiyorum ben artık zayıf olmak. Kan değerlerim normal, gelişimimde normal ama yok alamıyorum. Yiyorum ama alamıyorum. Küçük görünüyorum, etekten soğudum, elbise bile giyemiyorum. En son internetten aldığım 2 mükemmel tulumda olmayınca aklım beni bu konuyu açmaya itti.
Diğer bir konu yüzüm, makyaj yapmadığım halde yüzümü siyah noktalar ve sivilceler bastı. Nedir bunun bir çaresi, ne süreyim bu lanet sivilcelere? Siz neler yapıyorsunuz, kilo almak isteyen, görüntüsünden muzdarip olanlar var mı merak ediyorum. Okuduğunuz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?