Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar iyi dilekleriniz için çooooooooook teşekkür hafif bi gribal enfeksiyon çok şükür ötesi yok bugün 3 tl cik atabildim sahrudcum inşallah biraz daha düzweişsindir ececik patiska merveee adaer prenses çok sağolun şekerler
İlknur teşekkür ederim düzeliyorum Prensesin çorbaları ve eşimin hemşireliği sayesinde Artık yataktan kısa süreli çıkabiliyorum Ama başım dönüyor neyse geçecek Zatürre başlangıcı kolay değilmiş Allahtan fazla ilerlemedi Birikime gelince eşim sağolsun dün 3 lira getirdi Yarın salı benim malum pazar günü ama pazara gidemicem Napalım sağlık olsun
Sorma çok çektim zor bi hastalıkmış şekerim ama atlattım Eşimi dul kalmaktan kurtardım kaydirigubbakcemile3 Takılıyorum ona bak ne fedakar bi kadınım sırf sen dul kalma diye iyileştim diyorum Eşimde çok tedirgin oldu eli alnımda uyuyordu Ateşim yükselirse hemen müdahale edecek ya Neyse bunu da böyle atlattık bu hafta tam toparlanırım sanırsam Kumbaramı eşim evlatlık aldı bu süre içinde
çok çok sağol sinceracımm sahrudçum zor bi dönem ben çok tedirginim bu grip dalgası çıktığından beri ama bi şekilde de olsa ağır da geçse atlatılıyo Allah kolaylık versin çok zor bi dönem yaşadınız
Günaydın bugün biraz daha iyiyim yerimseniben Sabah eşime çok güldüm Günlerdir eli alnımda yarı uyanık uyumaktan perişan oldu :uhm: Sabahta uyanamadı haliyle Bi kalktık 10:48 öyle aceleyle fırladı ki evden tüylü terlikleriyle çıkmış kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey :roflol: Merdivenleri inmiş sonra ayağına çakıl taşı değince geri geldi Kumbaraya gelince bugün pazar günümüz pazara gidebilsem kesin bi 18-20 lira getirirdim Eşim açığı kapatmak için dün akşam 8 lira getirdi
Evet hanımlar,,3 gün filan önce karar almışdım kumbara yapmaya..ilk bugün atabildim malesef.. siftahımız 5.5 lira oldu..Bereketi allahtan olsun inşallah..
kızlar üzgünüm bugün iğrenç bir başağrısına maruz kaldım ve anca girebildim halende geçmiş değil ama azaldı en azından bugün sabah çok para harcadım benden tık tık tık tık yokkk