- Konu Sahibi KralicheKaterina
- #1.261
Ayıptır söylemesi 2100 liracık koyduk kumbaramıza
Allah sizlere daha çok versin inşallah
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: ne güzel canım Allah inşallah daha çok biriktirmenizi nasip eder :Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayıptır söylemesi 2100 liracık koyduk kumbaramıza
akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir maşşşşaaalllllaaaaaaaahAyıptır söylemesi 2100 liracık koyduk kumbaramıza
buyrunnnnnnnnn maşallah kuzum sanamerhaba kızlarrr
bende bugün kumbiriğime 7tl atıım opuyorumnanaktan
a.s.:Saruboceq::sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: ne güzel canım Allah inşallah daha çok biriktirmenizi nasip eder :Saruboceq:
ne güzel bişe yapıyosunuz hanımlar :)) ben şimdiye kadar sadece hediye alacağım zamanlarda biriktirebldim para, biraz tutumsuzum galiba... gerçi ben şu an çalışmıyorum ama dershaneye gidiyorum, kocacığımın verdiği dershane harçlıklarından ev harcamalarından falan tasarruf edebilirim :1rolleyes:
beni de kabul eder misiniz aranıza :))
kaptııım :) hatta çantalarda, çekmecelerde nerde bozukluk varsa onları da topladım. üstüne de bi 5lik attım ,ilk günden 9,5 liram oldu :) hiç fena diil sanırım di mi
oo süper canım hadi hayırlı olsun hoşgeldin aramıza :1hug:
kaptııım :) hatta çantalarda, çekmecelerde nerde bozukluk varsa onları da topladım. üstüne de bi 5lik attım ,ilk günden 9,5 liram oldu :) hiç fena diil sanırım di mi
Ben muhterem topik sahibi olarak hoşgeldin diyorum şekerimne güzel bişe yapıyosunuz hanımlar :)) ben şimdiye kadar sadece hediye alacağım zamanlarda biriktirebldim para, biraz tutumsuzum galiba... gerçi ben şu an çalışmıyorum ama dershaneye gidiyorum, kocacığımın verdiği dershane harçlıklarından ev harcamalarından falan tasarruf edebilirim :1rolleyes:
beni de kabul eder misiniz aranıza :))
Maşallah bak iyi başladın :hulya:kaptııım :) hatta çantalarda, çekmecelerde nerde bozukluk varsa onları da topladım. üstüne de bi 5lik attım ,ilk günden 9,5 liram oldu :) hiç fena diil sanırım di mi
Kıs 10 te le unutulurmu hiç ay akannehir akannehir akannehirçantamda unutulmuş:le[/COLOR][/I][/B]pi:10tl buldum onuda attım
Ah vefalı dostum benimaman ne güzel topiç iyice zenginleşti bir gelen birdaha gidemiyo ilknurum iyiki açmışsın burayı valla kız ben kumbirişime para atamıyorum ama emin ol sürekli takipteyim bereketli günler hepinize kızlar
Ben muhterem topik sahibi olarak hoşgeldin diyorum şekerim
Ama unutmayalım ki topik hepimizin
destekle çok üzel işler yapacaksın eminim
bol birikimler
hoşgeldin çiçeğini de unutmayalım
ayy teşekkür ederimmm :asigim: çiçeklerle karşılandım ne güzel çok mutlu oldum :))
bugün benim güzel İzmir'ime gidicez bayram için. internete giremeyebilirim ama döndüğümde ne kadar ayırdım kenara topluca yazarım inşallah :))
Hepinize iyi bayramlaaaar a.s.