• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

Ayıptır söylemesi 2100 liracık koyduk kumbaramıza
Allah sizlere daha çok versin inşallah
akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir maşşşşaaalllllaaaaaaaah:nazar:

merhaba kızlarrr
bende bugün kumbiriğime 7tl atıım opuyorumnanaktan
buyrunnnnnnnnn maşallah kuzum sana

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: ne güzel canım Allah inşallah daha çok biriktirmenizi nasip eder :Saruboceq:
a.s.:Saruboceq:

ne güzel bişe yapıyosunuz hanımlar :)) ben şimdiye kadar sadece hediye alacağım zamanlarda biriktirebldim para, biraz tutumsuzum galiba... gerçi ben şu an çalışmıyorum ama dershaneye gidiyorum, kocacığımın verdiği dershane harçlıklarından ev harcamalarından falan tasarruf edebilirim :1rolleyes:
beni de kabul eder misiniz aranıza :))

ne güzel bişe yapıyosunuz hanımlar :)) ben şimdiye kadar sadece hediye alacağım zamanlarda biriktirebldim para, biraz tutumsuzum galiba... gerçi ben şu an çalışmıyorum ama dershaneye gidiyorum, kocacığımın verdiği dershane harçlıklarından ev harcamalarından falan tasarruf edebilirim :1rolleyes:

Hemen bi tuz şeker kavanozu kap gel

kaptııım :) hatta çantalarda, çekmecelerde nerde bozukluk varsa onları da topladım. üstüne de bi 5lik attım ,ilk günden 9,5 liram oldu :) hiç fena diil sanırım di mi

ayıptır söylemesi dün maaşımı aldım
kendime geçen ay öğle yemeği için ayırdığım paradan da tam 40 lira tasarruf ettim :kedi:
ve sonuç ne mi yarın yarım gün olduğu için harcamam para o nedenle bu akşam o 40 lira dooğru kumbiriğe gidecek
bayram harçlığını bol vereyim de sevinsin gariban -tatlicadiarzu-

kaptııım :) hatta çantalarda, çekmecelerde nerde bozukluk varsa onları da topladım. üstüne de bi 5lik attım ,ilk günden 9,5 liram oldu :) hiç fena diil sanırım di mi

9,5 süper bi başlangıç 95 buçukların olur inşallah

Biz bazen 1-2 lira atabiliyoruz ama olsun diyoruz

Bi tek ben salı günleri bayram ediyorum pazardan ne kadar bozukluk varsa

Toplayıp eve geliyorum kaydirigubbakcemile3

aman ne güzel topiç iyice zenginleşti bir gelen birdaha gidemiyo ilknurum iyiki açmışsın burayı valla kız ben kumbirişime para atamıyorum ama emin ol sürekli takipteyim bereketli günler hepinize kızlar

Ben muhterem topik sahibi olarak hoşgeldin diyorum şekerim
Ama unutmayalım ki topik hepimizin
destekle çok üzel işler yapacaksın eminim
bol birikimler
hoşgeldin çiçeğini de unutmayalım
Adettendir
3230.jpg

Maşallah bak iyi başladın :hulya:

çantamda unutulmuş:le[/COLOR][/I][/B]pi:10tl buldum onuda attım
Kıs 10 te le unutulurmu hiç ay akannehir akannehir akannehir

aman ne güzel topiç iyice zenginleşti bir gelen birdaha gidemiyo ilknurum iyiki açmışsın burayı valla kız ben kumbirişime para atamıyorum ama emin ol sürekli takipteyim bereketli günler hepinize kızlar
Ah vefalı dostum benim
her zaman takipte ol zaten
canım sevgiler
kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

Ben muhterem topik sahibi olarak hoşgeldin diyorum şekerim
Ama unutmayalım ki topik hepimizin
destekle çok üzel işler yapacaksın eminim
bol birikimler
hoşgeldin çiçeğini de unutmayalım

ayy teşekkür ederimmm :asigim: çiçeklerle karşılandım ne güzel çok mutlu oldum :))
bugün benim güzel İzmir'ime gidicez bayram için. internete giremeyebilirim ama döndüğümde ne kadar ayırdım kenara topluca yazarım inşallah :))
Hepinize iyi bayramlaaaar a.s.

merhaba herkese,
uzun süredir giremiyordum, elimde çok siparişim :hulya: vardı onları bitirmeye çalışıyordum ama kumbaramı unutmadım, elişlerinden kazandıklarımla 1 cumhuriyet aldım opuyorumnanaktan arkasıda geliyor opuyorumnanaktan daha kumbaramdada var
hepinize hayırlı bayramlar a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

merhaba kızlarr,,
çamaşır makinasının içinde 5tl buldummm tertemizzz akannehir tabi hemen kumbiriğime attımm kaydirigubbakcemile3
hem evde hem işte kumbiriğim var bakalım bu ayın hasılatı ne kadar olucak küçük olsam bayramda iyi toparlardım ama :emir_bebek:
neyse kızlar iyi bayramlar öpüyorum hepiniziii opuyorumnanaktan

Back