Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

hımm sizin arsa gibi bir durumunuz varsa o zaman evet beklemeniz daha iyi çünkü 2010 hazirandan sonra gayrimenkuller yükselişe geçecek diye tahmin ediyoruz biz. o zaman iyi bir fiyata satarsınız. kredisiz daha güzel olur hemm. faiz ödemektensee

haklısın tatlım sağol paylaşımların içinopuyorumnanaktan

Merhaba kızlarrr..
Bende katılabilirmiyim..Tasarrufflu hatunlar....:1rolleyes:

Gel canım ne demek tabiki
hoşgeldin
paylaşımlarımızla destek oluyoruz
atabilirsek kenara 3-5 kuruş atıyoruz işte
tasarruf yöntemlerimizi paylaşıyoruz
destek olursan seviniriz

maşallah arkadaşlar ilk günden 11 sayfa olduk
katılım çok
tebrik ederim
paylaşımlar ciddi ve profesyonel
umarım herkes faydalanır

rica ederim. hayırlısı olsun. du ben eve gidince çantamdan ne kadar bozukluk çıkacak bi bakayım da atayım köpecikli kumbarama :lepi:

10 kr 50 kr deme güzelim küçümseme hepsini at
ben 10 kr ları ayrı bi bardakta biriktiriyorum mesela
oğlan sokağa çıkarken bişey istedimi parası hazır orda
onun için para bozmuyorum en azından

rica ederim. hayırlısı olsun. du ben eve gidince çantamdan ne kadar bozukluk çıkacak bi bakayım da atayım köpecikli kumbarama :lepi:

Sen ne diyosun bacı,bizde benle beraber çocuklarda başladı kıskandılar beni,
yerlerde sürünen bozukluklar karaborsaya düştü bizim evde.:1shok:delikafadulden

Sen ne diyosun bacı,bizde benle beraber çocuklarda başladı kıskandılar beni,
yerlerde sürünen bozukluklar karaborsaya düştü bizim evde.:1shok:delikafadulden

demir para deyip küçümsemeyin valla
geçenlerde 50 kr altı bozukları attığım bardakta 20 tl oluvermiş
hemen bütünleyip kumbiriğe attım
denklendi çeyrek aldım hemide

Peki kızlar bu paraları napıyorsunuzz ??
Ben herzaman için böyle birikimler yaparım.. Çalışırken kendi maaşımdan atardım kenara ,izne ayrıldığımdan beride eşimden alıp alıp atıyorum kenara...

Bu ay eşimin kredi borcu var sıkıştı biraz , bu birikimimi veriyim miii vermiyimmm miii ??? Nedersiniz .Bak verme dersenizz. kızlar verme dedi der vermemmm...kaydirigubbakcemile3

Peki kızlar bu paraları napıyorsunuzz ??
Ben herzaman için böyle birikimler yaparım.. Çalışırken kendi maaşımdan atardım kenara ,izne ayrıldığımdan beride eşimden alıp alıp atıyorum kenara...

Bu ay eşimin kredi borcu var sıkıştı biraz , bu birikimimi veriyim miii vermiyimmm miii ??? Nedersiniz .Bak verme dersenizz. kızlar verme dedi der vermemmm...kaydirigubbakcemile3
tabikii ver. sonuçta niye birikim yapıyoruz kötü günler için. kredi şakaya gelmez hem.

mrh kızlar bende geldım.ben ıkı yılık evlıyım.dugunumu esımle bız yaptık aılelerımız pek destek olmadı.bıraz borca gırdık kredı falan olayı.sukur bu yıl epey bı ödedık.esımın babasıda arada destek oldu.batıdan doguya geldık.esımın maası yukseldı.sırf borcları cabuk bıtırelım ve yatırım yapalım dıye buralara geldık.bu ay bıraz daha rahatız.ama malesef ben bu sene calısamıyacam.burda özel okullar fazla guvenılır degıl.onun ıcın bırıkımı bu yıl esımın masaıyla yapacagız allh ızın verırıse.bu aydan sonra ayda 700 cıvarı koyabılecegız sanırım.onuda buyuk ıhtımal vadelı hesap actırıp yatıracaz.arada esımın bana verdıgı harclıklarla ben bıseyler bırıktırrıcem.bu topıgı sevdım.bırbırımıze tuyolar verırp paylasım yaparız.bu arada krızınde etkılerı azalır gıder dermısım.reklemdakı sakız satan amca gibım:roflol:saka bıyana bırbırımıze destek olup nasıl tasarruf yapabılır tecrubelerımızle anlatırız.hayırlı bırıkımler.allhım bereketmızı versın.uzun oldu bırazcık kusura bakmayın artık:kedi:

ha buarda arkıdesın bırı sormus bırıktırdıgınız paraları ne yapıyosunuz dıye vala bu yıllkı bırıkımımızle bır araba alcaz:kedi:alahım ızın verırıse.ondan sonrada ev.ınsallh.ıste böyle arkadaslar.

Back
Yukarı