Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

bizim muhabbetin bir tadını alsalar.zemuszemus
kızlar bizim muhabbet topiğimiz ayrı burada para muhabbeti oluyor sadece.

ayy çok hoşsun :1hug:

anacım napcen, evde bozukluğu kalmayan benim kutuya saldırıyo, ben yokken çaktırmadan alırlar falan.
Neme lazım onlarada dedim bu kadar param var alırsanız yakalanırsınız diye.
Paralar çoğlınca tırtıklamasınlar diye küçük bir önlem.

anacım napcen, evde bozukluğu kalmayan benim kutuya saldırıyo, ben yokken çaktırmadan alırlar falan.

ne dedim tecrübe var karşımızda iştekötükedihüso

merhaba biriktiren bayanlarkaydirigubbakcemile2
valla bazen hiç bişey biriktirmeyim çatır çatır yemek istiyorum;çocuklugunda hesap;üniversite okurken hesap;evlendin hesap...:sinifsinif:
yeter diyorum yaaaa;ama biriktirmesek asla geçinemeyiz biliyorum..Allah dar gelirlilere yardım etsin diye her akşam dua ediyorum..biz idare ediyoruz yine..

valla bazen hiç bişey biriktirmeyim çatır çatır yemek istiyorum;çocuklugunda hesap;üniversite okurken hesap;evlendin hesap...:sinifsinif:
yeter diyorum yaaaa;ama biriktirmesek asla geçinemeyiz biliyorum..Allah dar gelirlilere yardım etsin diye her akşam dua ediyorum..biz idare ediyoruz yine..

haklısın kuzum hoşgeldin bu arada
devir hesap kitap devri
halimize çok şükür ki az da olsa biriktiriyoruz
bulamayan çoooooook
:Saruboceq::Saruboceq:

haklısın. bekarken bende halıların altına saklıyordum kaydirigubbakcemile3 annemle kardeş tırtıklıyordu çünkü

bakın kızlar topiğimize misafirler bile gelmeye başladı
buyrun uzaktan bakmayın atın sizde kenara üç beş kuruş
fayda faydadır kızlar

herşey gençken oluyor, çoluk çocuk yokken ne biriktirebilirseniz biriktirin bence.
ben yeni evliyken her ay bir bilezik alıyordum maaştan.Ben çalışmıyorum eşimin maaşından yani.
herşeyimizi kendimiz aldık.
Biraz tutumlu harcardım o zamanlar parayı,evet bunaldığım günlerde çok oldu.ama evliliğimizin ilk senesinde araba almıştık sfır değildi ama çok sevinmiştik. bir tek o arabamızı sattığımızda ağlamıştım.
sonradan Allah yardım etti herşeyimiz oldu.
Şimdi bir çoğuna göre rahat bir hayatım var,
her gün şükrederim Allaha.
Babam kendinden yükseklere bakma derdi hep altındakilere bak mutlu ol.
bende öyle yapıyorum.

hoşgeldin canıma.s.
bak sen hem finans uzmanıymışsın
ne edelim kuzum birikimlerimizi
var mı bir önerin
hoşbulduk canım. bizim gibi orta direk insanlara ancak uzun vadede risksiz şeyler önerebilirim.
birkere çalışan çalışmayan her bayan mutlaka bes yaptırsın. ben ayda 20 tl ile başlamıştım şimdi 2-2,5 milyarım olmuş kenarda :)
ekstradan para gelsin diyorsanız yine b tipi likit fonu öneririm, az kazandırır ama kaybettirmez.
birde bu sektörde olduğm için piyasaların seyrini az çok tahmin ediyoruz. mesela yılın başında altının yükseleceği belliydi ucuzken 50 liraya çeyrek alıp 3 ay sonra 90 a sattım hihoyyyt

herşey gençken oluyor, çoluk çocuk yokken ne biriktirebilirseniz biriktirin bence.
ben yeni evliyken her ay bir bilezik alıyordum maaştan.Ben çalışmıyorum eşimin maaşından yani.
Biraz tutumlu harcardım o zamanlar parayı,evet bunaldığım günlerde çok oldu.ama evliliğimizin ilk senesinde araba almıştık sfır değildi ama çok sevinmiştik. bir tek o arabamızı sattığımızda ağlamıştım.
bende öyle yapıyorum.

Bende işte aynı senin yaşadığın hayatı yaşıyorum şu anda

hoşbulduk canım. bizim gibi orta direk insanlara ancak uzun vadede risksiz şeyler önerebilirim.
birkere çalışan çalışmayan her bayan mutlaka bes yaptırsın. ben ayda 20 tl ile başlamıştım şimdi 2-2,5 milyarım olmuş kenarda :)
ekstradan para gelsin diyorsanız yine b tipi likit fonu öneririm, az kazandırır ama kaybettirmez.
birde bu sektörde olduğm için piyasaların seyrini az çok tahmin ediyoruz. mesela yılın başında altının yükseleceği belliydi ucuzken 50 liraya çeyrek alıp 3 ay sonra 90 a sattım hihoyyyt

ne güzel bak
sık sık önerilerini yazarsan yardımcı olur arkadaşlara
benim eşimde banka hesaplarında hep b tipi alır
ben ufak biriktirip çeyrek alıyorum işte kendimce
sen şanslısın ki tüyoların var biz de isteriz tüyooookaydirigubbakcemile3

bende öyle yapıyorum.

valla ben evleneli 10 sene olacak bu sene sonu
bizde hep tutmaya bakıyoruz
evlatlarımız var
hayat zor herşey gelebilirinsanın başına
onun için kalıbımıza göre davranıyoruz işte

X