Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

hoşbulduk canım. bizim gibi orta direk insanlara ancak uzun vadede risksiz şeyler önerebilirim.
birkere çalışan çalışmayan her bayan mutlaka bes yaptırsın. ben ayda 20 tl ile başlamıştım şimdi 2-2,5 milyarım olmuş kenarda :)
ekstradan para gelsin diyorsanız yine b tipi likit fonu öneririm, az kazandırır ama kaybettirmez.
birde bu sektörde olduğm için piyasaların seyrini az çok tahmin ediyoruz. mesela yılın başında altının yükseleceği belliydi ucuzken 50 liraya çeyrek alıp 3 ay sonra 90 a sattım hihoyyyt

ne güzel ya ben de altın almayı düşünüyorum bakalım kenarda birazcık param var geçen ayki maaştan atamadım okul harcımı ödedim kıyafet aldım falan ama bu ay kısmetse biraz daha fazla kenara atıcam ve altın alıcam ben de..şu ata liralar var ya kuyumcu en karlı onlar demişti
siz ne düşünüyonuz bu knouda kızlar alayım mı sizce yoksa yastık altı para biriktirip baya biriktikten sonra mı altın alayım?
değerli fikirleriniz çok önemli :1rolleyes:

ne güzel ya ben de altın almayı düşünüyorum bakalım kenarda birazcık param var geçen ayki maaştan atamadım okul harcımı ödedim kıyafet aldım falan ama bu ay kısmetse biraz daha fazla kenara atıcam ve altın alıcam ben de..şu ata liralar var ya kuyumcu en karlı onlar demişti
siz ne düşünüyonuz bu knouda kızlar alayım mı sizce yoksa yastık altı para biriktirip baya biriktikten sonra mı altın alayım?

ben bi çeyrek parası olunca hemen alıyorum tutmuyorum harcarım diye korkuyorum canım

evet selenimo haklısın..üstlere baktın mı çok zor..2 yıllık evliyim ben;evimizin çoğu eşyasını kendimiz aldık;ödüyoruz..yeni araba aldık;kemerleri sıkmadan olmuyor tabi;gençken biriktirelim bakalım:))

şu anda altın alma, yükseliyor ve yükselmeye devam edecek, uzun vadede düşünüyorsan düşükken dolar al çünkü yükselecek.

ne güzel bak
sık sık önerilerini yazarsan yardımcı olur arkadaşlara
benim eşimde banka hesaplarında hep b tipi alır
ben ufak biriktirip çeyrek alıyorum işte kendimce
sen şanslısın ki tüyoların var biz de isteriz tüyooookaydirigubbakcemile3
kendi yaptklarımdan bahsederim size.
mutlaka ama mutlaka bireysel emeklilik yaptırın sizde 10 lira 20 lira hiç fark etmez paranızın bir kısmını fonda tutuyorlar ve size parada kazandırıyor. ben 20 lira ile başladım şu anda her ay 100 ödüyorum. eşimede yaptırdım onada 100 ödüyoruz.

şu anda altın alma, yükseliyor ve yükselmeye devam edecek, uzun vadede düşünüyorsan düşükken dolar al çünkü yükselecek.

ay sonu almayı düşünüyodum canım ben..ya dolara pek güvenemiyorum korkuyorum ani bi düşüş falan olur da zarar ederim diye altın daha güvenilir geliyo sanki bana
ay sonuna kadar düşer mi ki altın?

ay sonu almayı düşünüyodum canım ben..ya dolara pek güvenemiyorum korkuyorum ani bi düşüş falan olur da zarar ederim diye altın daha güvenilir geliyo sanki bana
ay sonuna kadar düşer mi ki altın?

zaten şu anda ani düşüşler yaşıyor dolar ama ben uzun vadede düşünüyorsan dedim. altın yükselmeye devam edecek gibi geliyor bana. has altın sitesinden hergün takip edebilirsin fiyatları alırsanda bencede ata lira al.

zaten şu anda ani düşüşler yaşıyor dolar ama ben uzun vadede düşünüyorsan dedim. altın yükselmeye devam edecek gibi geliyor bana. has altın sitesinden hergün takip edebilirsin fiyatları alırsanda bencede ata lira al.

Derinim sence çok yükselmedimi altın, yani yüksekten almamız ne kadar mantıklı.

evet selenimo haklısın..üstlere baktın mı çok zor..2 yıllık evliyim ben;evimizin çoğu eşyasını kendimiz aldık;ödüyoruz..yeni araba aldık;kemerleri sıkmadan olmuyor tabi;gençken biriktirelim bakalım:))
Allah kolaylık versin

inşallah olmayan çocuklarım için yırtınıyorum şimdiden :sm_cool:
Allah gönlüne göre versin canım
bak iyi oldu dediğin bunu değerlendirin kızlar
bakın topiğimiz aynı anda yatırım uzmanlarıyla da çalışıyor
profesyonel olduk kıslar

kendi yaptklarımdan bahsederim size.
mutlaka ama mutlaka bireysel emeklilik yaptırın sizde 10 lira 20 lira hiç fark etmez paranızın bir kısmını fonda tutuyorlar ve size parada kazandırıyor. ben 20 lira ile başladım şu anda her ay 100 ödüyorum. eşimede yaptırdım onada 100 ödüyoruz.
sağol canım benim
eşim yaptırdı banada 3-4 ay oldu
150 tl ödeniyo aylık bizimkinde de
iyi bişey yapmışız bak

Derinim sence çok yükselmedimi altın, yani yüksekten almamız ne kadar mantıklı.

bence şu anda altın alınmaz yükselecek gibi geliyor bana biraz daha bekleyin biraz daha yükselirse elinizdekileri satıp bekleyin tekrar düşünce alırsınız. bende yükselmesini bekliyorum biraz daha . 3/5 altın var bende onları bozdurup düşünce tekrar alacağım.

Allah kolaylık versin

Allah gönlüne göre versin canım
bak iyi oldu dediğin bunu değerlendirin kızlar
bakın topiğimiz aynı anda yatırım uzmanlarıyla da çalışıyor
profesyonel olduk kıslar

sağol canım benim
eşim yaptırdı banada 3-4 ay oldu
150 tl ödeniyo aylık bizimkinde de
iyi bişey yapmışız bak
rica ederim, aklım erdiğince yardımcı olurum. zaten beklentiler haziran 2010 dan sonra piyasalar düzelecek.

bizde ev alıcaktık bu kış ama seneye bahardan sonra bakalım dedik
piyasalrla eşim uğraşıyo çünkü
seneye daha iyimser gördük ve erteledik şimdilik

aslında konut kredileri ve ev fiyatları uygun şu anda . seneye düşünmeyin zarar edersiniz. bu fırsat birdaha ele geçmez. seneye bankaların durumu düzelecek ev fiyatları artacak, yani hem krediler yükselecek hem ev fiyatları

aslında konut kredileri ve ev fiyatları uygun şu anda . seneye düşünmeyin zarar edersiniz. bu fırsat birdaha ele geçmez. seneye bankaların durumu düzelecek ev fiyatları artacak, yani hem krediler yükselecek hem ev fiyatları

kredi fazla kullanmak istemiyoruz da
bi arsamız var onu bekliyoruz satalım diye
alsak şimdi kredi faizi ödemeyelim dedik
canım valla şaştık kaldık yani

kredi fazla kullanmak istemiyoruz da
bi arsamız var onu bekliyoruz satalım diye
alsak şimdi kredi faizi ödemeyelim dedik
canım valla şaştık kaldık yani
hımm sizin arsa gibi bir durumunuz varsa o zaman evet beklemeniz daha iyi çünkü 2010 hazirandan sonra gayrimenkuller yükselişe geçecek diye tahmin ediyoruz biz. o zaman iyi bir fiyata satarsınız. kredisiz daha güzel olur hemm. faiz ödemektensee

X