Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

varmı ıcınızde bızım gbı borclarla özelıkle kredı borclarıyla cebellesen bı yandanda yatırım yapan kader ortaklarım cok zor bısey ya ömrumuzu yedı bu kredıler 2 yılda.neyse az kaldı artık kurtulcam.bıdahada tövbe kredıyle bır sey yaparsak.allhım kımseyı o duruma dusurmesın.

olur bacı olur,hepsi olur.
Doğuda zaten gideriniz az olur,oranın kahrını çektiğinize değsin değilmi.
Gençsiniz hepsi olur.Aslında sende çalışsaydın hem canın sıkılmazdı,hede daha çok birikirdi.
sağlık olsun

varmı ıcınızde bızım gbı borclarla özelıkle kredı borclarıyla cebellesen bı yandanda yatırım yapan kader ortaklarım cok zor bısey ya ömrumuzu yedı bu kredıler 2 yılda.neyse az kaldı artık kurtulcam.bıdahada tövbe kredıyle bır sey yaparsak.allhım kımseyı o duruma dusurmesın.

büyük konuşmaaaaa delikafadulden
biri biter,biri başlar,
Tr de kaç kişi trink verip alıyor. Bakarsın ev kredisi çekersin bu sefer de.

cnm bizde ailemle kredi ödüyoruz ama bende biraz kenar da birikimim olsun dedim
geçen ay 195tl civarı biriktirdim üstelik çoğuda krşlardı kaydirigubbakcemile2

ben de bu ay kredi kartlarımı kapattırdım birikimlerimle...bi daha da almayacam kredi kartıı falan....

kızlar bende bırıktırmıştım araba alırken esıme verdm..sımdı tekrar başlıyımm sıze takılıyımmm..

olur bacı olur,hepsi olur.
Doğuda zaten gideriniz az olur,oranın kahrını çektiğinize değsin değilmi.
Gençsiniz hepsi olur.Aslında sende çalışsaydın hem canın sıkılmazdı,hede daha çok birikirdi.
sağlık olsun
dedıgın gıbı bacım doguda gıderımız az oluyo.yok buraya gelelı berı rahatladık cunku esımın maası cok ıyı arttı.bıde söylermesı ayıptır bebık dusuyoz:ecrin_bebek:bırde kpssye hazırlanmam gerekıyo esım onun ıcn calısmamı ıstemıyo.yanı evde otur cocuklarımın anası evımın adını ol moduna gırdı:roflol:dedıgın gıbı bacım dah yenı evlıyız.sukur kazanıyozkı harcıyoz bor öduyoruz.alhım öncesaglık huzur versın dıgerlerı olur

büyük konuşmaaaaa delikafadulden
biri biter,biri başlar,
Tr de kaç kişi trink verip alıyor. Bakarsın ev kredisi çekersin bu sefer de.
aman ne bılıym bacım ya gözum cok korktu ayda kac öduyoz bılıyonmu ıkı tane vartoplam 950 öduyoz 4 yılıktı 2 sı bıtı 2 sı kadı.evi zaten var sayılır.esımın uzerıne am kayınvalıdemgıl oturuyo.ötekınıde ılırde cocuk falan olursa sırf ona yatıırm amamclı alcaz aman herseyın hayırlısı yaf.

neyse bacular ben kacam esım göreve gıdecek yemek yıyecezcokacimcoook.aksam gelırım tekrar sevdım valla burayı.hadın by

bende temiz 400 lira var.agustosun 1.den itibaren biiktiriyorum.3.cu ayim su an.insallah mayis-haziran ayinda bebisim gelicek.bu paralara dokunmazsam odasini yenileyecem.perdesini,duvar kagidini,avizesini,mobilyasini falan iste.boya badanasina karismam da insallah mobilyasini kendim almak istiyorum.bunlar kolay is,yeter ki,saglikla gelsin

Son düzenleme:
beni de alirmisiniz araniza.. 3 aylik birikimimizle insallah tr.ye geliyoruz esim ve oglumla ama gene de 50 kurus da olsa aticam kenara..

Valla haklısınız çokta cin siniz kızlar..
dediğiniz gibi ben şuana kadarki birikimimi eşime vereceğim kredi borcunu kapatsın.Hemde para biriktirdiğimi görür ve daha fazla verir ..Bu gerçekten doğru önceden ben isterdim öyle verirdi.Şimdi aldığını çoğu zaman olduğu gibi veriyor.Ben senden alırım azar azar diyor.Tabi bende ondan tırtıklıyorum herzaman
Ve yarından itibaren temiz bir sayfa açayım bakayım...
Hayırlısıı..Bende biriktirebilirsem para.. İşe başlamadan önce biraz alışveriş yapmam lazım ona harcarım.Daha sonra zaten işe başlayınca kendi paramı biriktireceğim o zamanda yeni ev aldık onun içinin yapımı için harcarızz... Hayırlısı bakalımm...

bende temiz 400 lira var.agustosun 1.den itibaren biiktiriyorum.3.cu ayim su an.insallah mayis-haziran ayinda bebisim gelicek.bu paralara dokunmazsam odasini yenileyecem.perdesini,duvar kagidini,avizesini,mobilyasini falan iste.boya badanasina karismam da insallah mobilyasini kendim almak istiyorum.bunlar kolay is,yeter ki,saglikla gelsin

Hayırlısı olsun canım.. Bebiş için para harcamak gerçekten en zevkli şey.. Helede elinin alıtında biraz birikmiş olupda istediğin şeyleri almak daha güzel olur...

LEYLACIM yeterki sağlıkla gelsin
ve bereketiyle
hepsini yaparsınız inşallah

selam kısçeler ne ara açıldı da bu kadar ilerledi yahu bu topik çok hızlısınız valla :hulya:

canlar size bir soru bende biriktikçe oğluma altın alıyorum ve daha küçük oldugu için hala da altın geliyor. baya birikti evde risk mi alıyorum acaba bozdurup bankaya mı koysam :uhm: yoksa böyle devam etsem mi bilemedim.

Son düzenleme:
ay cok güzel bir topik olmus.bende istiyorum biriktirmek ama cok harcıyoruz yaa
tasarruf etmemiz lazım.hadin süleyin bakalım nelerden tasarruf ediyonus

Back
Yukarı