• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

biri bana seslenmişş :kedi: :kedi: :kedi:
yettim gariii kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4
iki gündür misafir telaşımdan gelemedim kızlar :hulya::hulya:
dün 3 tl atabildim :gitme:
bugün tık yokkk :sinifsinif:
2 gündür ilgilenemedim sizlerle kusuruma bakmayınız lütfeeen :utangac:
telaşeli misafir vardı dün gece cokacimcoook
yarından itibaren tam gaz emrinizdeyim kıslarr kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4
mutlu pazarlarr
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Orta sehpamın üzerinde bi süs vazom var
Her akşam eşim koltuğa uzandığında cebinden dökülen bozukları ve benim cüzdandan çıkanları atarım içine
Yarın bütünletip bankaya götürem dedim
90 TL olmuş bu ay fena sayılmaz dimi

hepinize günaydın benim biriken paraların hepsini harcadım, hayırlı bir işe gitti onun için çok mutluyum benim oğlumun okulunun, kardeş okulunda çok fakir öğrenciler varmış bayramlık alıyoruz bende hep kendimize harcıyoruz zaten az da çocuklar sevinsin istedim 2 kaban 2 de mont aldım valla çok mutluyum keşke daha çok param olsada hepsini böyle işler için harcasam.. yine biriktirmeye başladım:)))) 2tl kumbişe gitti bile

Orta sehpamın üzerinde bi süs vazom var
Her akşam eşim koltuğa uzandığında cebinden dökülen bozukları ve benim cüzdandan çıkanları atarım içine
Yarın bütünletip bankaya götürem dedim
90 TL olmuş bu ay fena sayılmaz dimi
Maşallah canım
aman dikkat keşfgetmesinler yerini vazonun
sen kaldır onu emniyete al tatlım
aramıza hoşgeldin canımopuyorumnanaktan

bereketeniz bol olsun kizlar
amin canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydınnnnnnn,
cüzdanınız dolu olsunnnnnnnnnn,içiniz mutluluk dolsunnnnnnnn,Allah bizi gripten korusunnnnn
amin.
sabah duan pek güzelmiş kıs
amin amin amin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın herkese a.s.
dün atamadım kumbiriğe birşey bütün gün evdeydim çünkü
bakalım bugüne kısmet
kokrkma bende atamadım haftasonu herkeste işler kesatmış canım benim :gitme:

hepinize günaydın benim biriken paraların hepsini harcadım, hayırlı bir işe gitti onun için çok mutluyum benim oğlumun okulunun, kardeş okulunda çok fakir öğrenciler varmış bayramlık alıyoruz bende hep kendimize harcıyoruz zaten az da çocuklar sevinsin istedim 2 kaban 2 de mont aldım valla çok mutluyum keşke daha çok param olsada hepsini böyle işler için harcasam.. yine biriktirmeye başladım:)))) 2tl kumbişe gitti bile
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
çok çok çok çok çok tebrik ederim süper bi iş yapmışsın canım
ne kadar çok sevap aldın ne güzeeeeeeeeeeeeeeel
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

6b1mv02.gif

merabalar arkadaşlar kumbiriğimde ne kadar oldu merak ediyorum ama inanın açmadım biraz daha dursunda altın yaparım inşallah zemuszemus ilknurcum opuyorumnanaktan

ben atamadım bi türlü ama maaş günü cüzdanımda kalanın hepsini atacağım canlar,kafamı toplayıp da hesap yapamıyorum bir türlü

Back