- Konu Sahibi KralicheKaterina
ılknurum menkul kıymetlim nerelerdesin ?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanada canım ...
Maşallah canımOrta sehpamın üzerinde bi süs vazom var
Her akşam eşim koltuğa uzandığında cebinden dökülen bozukları ve benim cüzdandan çıkanları atarım içine
Yarın bütünletip bankaya götürem dedim
90 TL olmuş bu ay fena sayılmaz dimi
amin canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanbereketeniz bol olsun kizlar
sabah duan pek güzelmiş kısgünaydınnnnnnn,
cüzdanınız dolu olsunnnnnnnnnn,içiniz mutluluk dolsunnnnnnnn,Allah bizi gripten korusunnnnn
amin.
kokrkma bende atamadım haftasonu herkeste işler kesatmış canım benim :gitme:günaydın herkese a.s.
dün atamadım kumbiriğe birşey bütün gün evdeydim çünkü
bakalım bugüne kısmet
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkishepinize günaydın benim biriken paraların hepsini harcadım, hayırlı bir işe gitti onun için çok mutluyum benim oğlumun okulunun, kardeş okulunda çok fakir öğrenciler varmış bayramlık alıyoruz bende hep kendimize harcıyoruz zaten az da çocuklar sevinsin istedim 2 kaban 2 de mont aldım valla çok mutluyum keşke daha çok param olsada hepsini böyle işler için harcasam.. yine biriktirmeye başladım:)))) 2tl kumbişe gitti bile
GÜNAYDIN ŞEKERCİİMM opuyorumnanaktan
İnşallah canımmerabalar arkadaşlar kumbiriğimde ne kadar oldu merak ediyorum ama inanın açmadım biraz daha dursunda altın yaparım inşallah zemuszemus ilknurcum opuyorumnanaktan
ben atamadım bi türlü ama maaş günü cüzdanımda kalanın hepsini atacağım canlar,kafamı toplayıp da hesap yapamıyorum bir türlü