• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

bende tık yok kızlar hatta bugün hastaneye gittim muayene ilaç parası 200 tl,yi geçti arabanın deposunu full doldurduk 150 de ona gitti yarın memlekete gidiyorum ordada masraf birüsü pazar dönücem senağlamadantel yapıyorum yine bakalım artık bu ay çok masraflıyız yine ya offff ama artık alışverişe gittiğimde bişey almamaya karar verdim 2,dir uyguluyorum kıyafet almıycam artık gereksiz masraf yoksenağlama

sevgisozleri11.jpg

pöff bugün yine hiç hoşlanmadığım birşey oldu yine benim cebimden bana ait olmayan bi masraf yaptım :kızgın:
neyse bakalım akşama kaç tl atabilcem kumbiriğe belki hiç atamam senağlama

Burda okuyana kadar para biriktirmekten bihaberdim. Sayenizde başladım bende bir nevi gaz oldu :))) 2 aydır biriktiriyorum 3-5 elime ne geçerse. Kızımın kumbarasına atıyorum hep. Açınca küçük altın alıp koyuyorum tekrar başlıyorum. Çok iyi oldu hepinize ayrı ayrı teşekkürler... Bol bereketli günler...a.s.

bugünlük 3.75 TL ayırdım kumbiriğe
eve gidince doğru atıcam
inşallah canım benimmmopuyorumnanaktan
oh kız bi dets de bana yolla bacımm
zemuszemus zemuszemus zemuszemus
ben atamadım bi türlü ama maaş günü cüzdanımda kalanın hepsini atacağım canlar,kafamı toplayıp da hesap yapamıyorum bir türlü
takılma fazla rahat ol canım
atarsın maaş günü:lepi:

tatlım yalnız değilsin bende atamıyorum çok küçük attıklarımıda saymıyorum bile inşallah bizde seri şekilde atarız birgün vereliniortak
bu günlerde herkeste işler kesat şahikamm :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

evet söz verdiğim gibi 3.75 TLyi attım kumbiriğe
afiyet olsun kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

bende tık yok kızlar hatta bugün hastaneye gittim muayene ilaç parası 200 tl,yi geçti arabanın deposunu full doldurduk 150 de ona gitti yarın memlekete gidiyorum ordada masraf birüsü pazar dönücem senağlamadantel yapıyorum yine bakalım artık bu ay çok masraflıyız yine ya offff ama artık alışverişe gittiğimde bişey almamaya karar verdim 2,dir uyguluyorum kıyafet almıycam artık gereksiz masraf yoksenağlama
hayırlı yolculuklar öncelikle
baya bi masrafınız olmuş
Allah bereket versin kesenize canım benim
en azından dantel yapıyosun bak az çok akmasa damlar kaydirigubbakcemile3
sağol prensesim daha kahve içmedim bugün iyi oldu aklıma getrdinb canım:kahve: :kahve: :kahve:

pöff bugün yine hiç hoşlanmadığım birşey oldu yine benim cebimden bana ait olmayan bi masraf yaptım :kızgın:
neyse bakalım akşama kaç tl atabilcem kumbiriğe belki hiç atamam senağlama
ay bu olay benimde çok canımı sıkar ama
bazen mecbur kalıyoruz gülüm işte a.s. a.s. a.s.

kızlar bgn ben para atamadım ama dayanamadım saydım çok merak ettim ne kadar var diye... 112 liram olmuş delikafaduldendelikafadulden

selam kızlar a.s. bereketli günler opuyorumnanaktan

bu aralar genel olarak siteye takılamıyorum fazla onun içinde buraya da gelemedim. geçen ay kumbaram baya bereketliydi eşimin alacağına karşılık 180 tl bozuk para alması kumbaramı coşturdu ve 415 tl çıktı toplamda. yine biriktirdiğim paralar gidiyor ama yeni araba alıyoruz. kumbaradan aldıgım altınlar ve biraz nakit vardı toplamda 3500 tl katkıda bulunmuş oldum bu sayede. umarım bu durum sizleri daha çok heveslendirir. öpüyorum hepinizi canlar Şeniz

selam kızlar a.s. bereketli günler opuyorumnanaktan

bu aralar genel olarak siteye takılamıyorum fazla onun içinde buraya da gelemedim. geçen ay kumbaram baya bereketliydi eşimin alacağına karşılık 180 tl bozuk para alması kumbaramı coşturdu ve 415 tl çıktı toplamda. yine biriktirdiğim paralar gidiyor ama yeni araba alıyoruz. kumbaradan aldıgım altınlar ve biraz nakit vardı toplamda 3500 tl katkıda bulunmuş oldum bu sayede. umarım bu durum sizleri daha çok heveslendirir. öpüyorum hepinizi canlar Şeniz

afferin kızzz,
iyi biriktirmişsin, benimde o kadar olurmu acep.

Back