- Konu Sahibi KralicheKaterina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar a.s. bereketli günler opuyorumnanaktan
bu aralar genel olarak siteye takılamıyorum fazla onun içinde buraya da gelemedim. geçen ay kumbaram baya bereketliydi eşimin alacağına karşılık 180 tl bozuk para alması kumbaramı coşturdu ve 415 tl çıktı toplamda. yine biriktirdiğim paralar gidiyor ama yeni araba alıyoruz. kumbaradan aldıgım altınlar ve biraz nakit vardı toplamda 3500 tl katkıda bulunmuş oldum bu sayede. umarım bu durum sizleri daha çok heveslendirir. öpüyorum hepinizi canlar Şeniz
bozuk paralarinizi buna koyarsiniz
Selamlar herkese,
Bende katılayım aranıza, hemen abonesi oldum topicin, hergün uğrarım..
Bugün itibariyle 10 lira attım kumbarama,
Çok beğendim ben bunu,nereden temin edebilirizki,Gerçi pahalı bişeye benziyor, para biriktielim derken, masraf açmayalımdakaydirigubbakcemile3
Canım hoşgeldin aramıza
bereketli günler bol biriktirmeler tatlımm
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bu ay fazla umudum yok kızlar şu ana kadar kumbarama attığımı saysam 15 tl çıkmaz
Allah büyük birgün şakır şakır atarım elbet hayırlı akşamlar hayırlı tasarruflar kızlar
teşekkür ederim canım, hoşbuldumopuyorumnanaktan
valla 100, sayfayı açtın şekerim maşallah
kumbiriğinde de 100 100 biriksin inşallah zemuszemus
bu ay fazla umudum yok kızlar şu ana kadar kumbarama attığımı saysam 15 tl çıkmaz
Allah büyük birgün şakır şakır atarım elbet hayırlı akşamlar hayırlı tasarruflar kızlar