• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

PARAMATIK-BOZUK-PARA-MAKINASI-amp-KUMBARA__20798701_2.jpg
bozuk paralarinizi buna koyarsiniz

selam kızlar a.s. bereketli günler opuyorumnanaktan

bu aralar genel olarak siteye takılamıyorum fazla onun içinde buraya da gelemedim. geçen ay kumbaram baya bereketliydi eşimin alacağına karşılık 180 tl bozuk para alması kumbaramı coşturdu ve 415 tl çıktı toplamda. yine biriktirdiğim paralar gidiyor ama yeni araba alıyoruz. kumbaradan aldıgım altınlar ve biraz nakit vardı toplamda 3500 tl katkıda bulunmuş oldum bu sayede. umarım bu durum sizleri daha çok heveslendirir. öpüyorum hepinizi canlar Şeniz

süpersin hatta süper ötesisin canım benim
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
hayırlı uğurlu olsun inşallah yeni arabanız
kazasız belasız kullanın
buraya yazman çok iyi oldu
hepimiz daha çok hevesleneceğiz
bu şekilde güzel işlere imzaatabiliriz senin gibi canımm

bu ay fazla umudum yok kızlar şu ana kadar kumbarama attığımı saysam 15 tl çıkmaz

Allah büyük birgün şakır şakır atarım elbet hayırlı akşamlar hayırlı tasarruflar kızlar

valla 100, sayfayı açtın şekerim maşallah
kumbiriğinde de 100 100 biriksin inşallah zemuszemus

İnşallah canım inşallah, hepimizin kumbarası dolsun taşsın:Saruboceq:
Aslında eşim esnaf, günlük kazancı var çok şükür, her günde para bırakır saolsun, ama ben pek tutamıyorum, bu vesileyle birikim yapabilirim inşallah..Sizleri gördüm heveslendim..:hulya:

Back