• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

gallery_1424.jpg

kızlar merhaba uzun zamndır yoktum aranızda farketmediniz ama mafoldumben
benden bugün kumbiriğime 5 lira
hayırlısı olsun bakalım
güzelim aşkolsunya
bu ara atamadın diye uğrayamıyosun sandım ben
öyle şey olur mu kıszemuszemus

bende tık yok eşim sabah tırtıklamış bozuk bulamayınca poğaça börek falan almış kahvaltıya:umursamaz:
damada :oklava: lazım
sakla kıs kumbiriğii Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
evet söz verdiğim gibi kumbiriğe attım 5 liği hep bozuk atıyodum bütün atmış oldum böylece
bu arada kumbirik ağırlaşmış iyice :kedi:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis
maşallah güzelim kağıtlarda girdi artık kumbiriğe
doyuramazsın bundan sonra bozukluklarla
bütün ister :roflol: :roflol: :roflol:

meraba ilknurum bende bügün 1lira anca attım oda pazardan kaldı..kaydirigubbakcemile3
atmışın ya güzelim 1 lirada olsa :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

bize merhaba yokmu bacıııııı,
şurda hepimiz iktisatçı olduk yaneee
kader birliği yapıyosss Çok üzgünüm çoook:sinifsinif:
ay darılırmış da hemencikkkk zemuszemus zemuszemus zemuszemus

iyi akşamlar kızlar sohbetiniz bal şeker olsun azda olsun atıyosunuz ne güzel ben bugün hiç atamadım senin güzel kalbin yeter sahikamm kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan :hooray:

günaydın kızlar.......
ilknurum selenimom saolun :):) uzun süre giremedim işlerin yoğunluğundan artık geldimmm
işte geldim burdayım :lepi:
bugün maaşımı alıcam(inşallah) hemn bir çeyrekmi yapsam nekadar acaba çeyrek sositososito

benimki sabah bozuk para bırakmış bir sürüüü 5 lira attım hihoyyytbiraz da kendime bıraktım lazım olursa diye :kedi:

günaydın kızlar.......
ilknurum selenimom saolun :):) uzun süre giremedim işlerin yoğunluğundan artık geldimmm
işte geldim burdayım :lepi:
bugün maaşımı alıcam(inşallah) hemn bir çeyrekmi yapsam nekadar acaba çeyrek sositososito
hoşgeldin kuzumm
89 tl civarı canım yükseldi biraz altın
sen biliiin yanisüprizzzzzsüprizzzzz

benimki sabah bozuk para bırakmış bir sürüüü 5 lira attım hihoyyytbiraz da kendime bıraktım lazım olursa diye :kedi:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
gözde şaka maka alıştın bu işe sende maşallahın var yanii:nazar: :nazar:

anacım altın da habire çıkıyorr valla.
netceğimizi şaşırdık, benim paracıklar,
ikinci bir emre kadar rulo halinde duracaklar, arada bi naftalin atim bari,nolur,nolmazfisfisfis

ilk zamanlardaki gibi biriktiremez oldum ya..
eşim saklıyor resmen benden bozukluklarımafoldumben
ne yapalım artık olduğu kadarıyla diymi?opuyorumnanaktan

ilk zamanlardaki gibi biriktiremez oldum ya..
eşim saklıyor resmen benden bozukluklarımafoldumben
ne yapalım artık olduğu kadarıyla diymi?opuyorumnanaktan

canım yaa naapalım olduğu kadar önemli olan ilk önce can sağlığı gücümüzün yettiğince yaparız birikimimizi kaç gündür ben kumbarama uzaktan bakmakla yetiniyorum Allah büyük çıkar kısmetimiz

2 tl atıyorum kumbaraya ay başı yaklaşınca ancak 2 günde bir atıyorum

Son düzenleme:
kaç gündür atamadım malesef bu gün yatmış ek dersler şükürler olsun...kafamı toplayıp bi hesap yapayım kalanı atıcam inş...

bende atamıyorum kaç gündür bugün maaşı yatmış kocişimin geçen aydan 70 lira kalmış 50sini verecekmiş kumbişimedelikafadulden,bu ayki maaştan harçlık kalırmı bilmiyorum malesef memlekete gidicez benzin şu bu parası gider inşallah artar yinede alırım:Saruboceq:

konu sahibi,konu sahibi,, huuuuuuuuuuu
gel bakalım ilgilen accık bizleeeeeee,
kumbaramın karnını doyurma vaktim geldi, bi onluk atsam yeter ..

Back