- Konu Sahibi KralicheKaterina
bende bugun aidat yatirdim o yuzden ataamadimm kenara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bereketli olsun şekercim :Saruboceq:benden kumbirikcana bugün de 2 TL opuyorumnanaktan
2-2 gidiyorus kızlar maşallahh opuyorumnanaktanbende 2 tl attım bakalım bugün :hulya:
bende istikrar yok bacım, bazen çok,bazen de yookk,
dün 20 teklik attım, bu gün yookk, fazla alıştırmayım dedim, sonra hep bekler delikafaduldensırnaşık şey[/QUOTElaelaelaelaelae
alemsin yaw ama haklısın ablasııı
olsun kuzummmmm canın sağolsunn kaydirigubbakcemile5bende bugun aidat yatirdim o yuzden ataamadimm kenara
kızlar bende bugün 8 tl attım
:roflol: :roflol: :roflol:kumbaramın karnı guruldamaya başladı,
2 lira atıım, aperatif niyetine,
asıl yemeği hafta sonu veririm,
şişmesin yazıkkk değilmiyerimseniben
afiyet olsun kuzumbende 4 tl attım sabah işe giderken poca aldım bütün verdim ordanda bozukluk kaldı bide onu atarım aksama
ay çok güzel bi günaydın olmuş canım renklendirdin topiği maşallahHayatta kimse için ağlamaya değmez,
eğer birgün ağlaman gerekirse,
başını dik tutki gözyaşların
seni ağlatan kişi kadar alçalmasın
aa ben biliyosun sanıyodum olsun kuzum ayrı duramadık bak buluştuk yineeilknurcum yeni görüyorum topiğini ...Bende bu ara yeniden biriktirmeye başladım bakalım inşallh hayırlı olur...
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisbugün sabah 2 tl cik attım
bugün kumbirikcana 5 TL ayırdım eve gidince vericem harçlık yapsın garibim kaydirigubbakcemile3
sorma ilknurum çocuğum gibi oldu valla şu kumbirik
eve gittiğim gibi hemen atıyorum içine para
değerimi bilsin kaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba uzun zamndır yoktum aranızda farketmediniz ama mafoldumben
benden bugün kumbiriğime 5 lira
hayırlısı olsun bakalım
meraba ilknurum bende bügün 1lira anca attım oda pazardan kaldı..kaydirigubbakcemile3
bize merhaba yokmu bacıııııı,
şurda hepimiz iktisatçı olduk yaneee
kader birliği yapıyosss Çok :teytey:üzgünüm çoook:sinifsinif: