- Konu Sahibi KralicheKaterina
-
güzelim aşkolsunyakızlar merhaba uzun zamndır yoktum aranızda farketmediniz ama mafoldumben
benden bugün kumbiriğime 5 lira
hayırlısı olsun bakalım
damadabende tık yok eşim sabah tırtıklamış bozuk bulamayınca poğaça börek falan almış kahvaltıya:umursamaz:
alkisalkisalkis alkisalkisalkisevet söz verdiğim gibi kumbiriğe attım 5 liği hep bozuk atıyodum bütün atmış oldum böylece
bu arada kumbirik ağırlaşmış iyice :kedi:
atmışın ya güzelim 1 lirada olsa :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:meraba ilknurum bende bügün 1lira anca attım oda pazardan kaldı..kaydirigubbakcemile3
ay darılırmış da hemencikkkk zemuszemus zemuszemus zemuszemusbize merhaba yokmu bacıııııı,
şurda hepimiz iktisatçı olduk yaneee
kader birliği yapıyosss Çok üzgünüm çoook:sinifsinif:
iyi akşamlar kızlar sohbetiniz bal şeker olsun azda olsun atıyosunuz ne güzel ben bugün hiç atamadım senin güzel kalbin yeter sahikamm kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan :hooray:
hoşgeldin kuzummgünaydın kızlar.......
ilknurum selenimom saolun :):) uzun süre giremedim işlerin yoğunluğundan artık geldimmm
işte geldim burdayım :lepi:
bugün maaşımı alıcam(inşallah) hemn bir çeyrekmi yapsam nekadar acaba çeyrek sositososito
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisbenimki sabah bozuk para bırakmış bir sürüüü 5 lira attım hihoyyytbiraz da kendime bıraktım lazım olursa diye :kedi:
bugün kumbiriğe 2 TL opuyorumnanaktan
ben daha uzun zamanda biriktirip aldın alıyorum
günlükde koyyuyorum
ilk zamanlardaki gibi biriktiremez oldum ya..
eşim saklıyor resmen benden bozukluklarımafoldumben
ne yapalım artık olduğu kadarıyla diymi?opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?