- Konu Sahibi KralicheKaterina
kizlar bilmiorum degisik kumbaralari burda sizle paylasiorum ama hosunuza gidiosa devam edimm diorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh oh maşallah leylam senin kesat falan değilmiş
Allah bebeğinin bereketini vermiş sana canım benimalkisalkisalkis
iyi etmişin gülüm teyze meyze olsun sen gelecek liralara bak güzelim zemuszemus zemuszemus zemuszemus
Allah bereket versin a.s
bizim burdada komşu teyze çok :hulya: :hulya:
gidip gelmesiz gün ister onlar
olsun telaşe olmaz işte
dur kıs onların aklına gireyim bende sengözlerimebaksanab
iyi akıl ettin ececikk delikafadulden
deyip duruyolardı sahi geçenlerde alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
sağol tatlım uğraşların içinkizlar bilmiorum degisik kumbaralari burda sizle paylasiorum ama hosunuza gidiosa devam edimm diorumm
olsun kuzum benim sen iyi oldailknurum ben giremedim bi süredirr iş durumlarımm düzelsiin yine aynen biriktirmeye devaam
canım benim haklısııınnnevet canim tskler.bende oyle dusunuyorum.bebek bereketiyle gelirmis.
ay kıs güldüm sabah sabah valla sayendebitanem benim gir gir akıllarına paraları toplamak çok eğlenceli oluyo hemen attım kumbişe 3 gündür tık yoktu:hulya:,geçen yılda diyolardı ama istememiştim bu sene ısrarlara dayanamadımkaydirigubbakcemile3fazla bişey yapmıyoruz çay ve mısır patlatıyoruz sadece bitanesi kızını getirdi ii oldu benle yaşıt arkadaş oldukzemuszemusçok komiklerdi ama sürekli evimi incelediler koltuğun güzelmiş tv çok büyükmüş canlı gibi çıkıp geelcekler gibi diyo biri çok güldüm ya pembiş benim salonum mumlara bile göz diktilerkaydirigubbakcemile3saolsunlar ii oldu haftada bir gün bidahaki sıra 2 ay sonra kaydirigubbakcemile5
iyi etmişin kuzum benim günaydın sanadaagünaydın kızlarrr dün aksam cüzdanı bosalttım 7 tl attım :))
Benden de bugün 2 TL..
İstikrarlı gidiyorum bakalım:roflol:
20 tl başladık ama bugün benden 3 lira atabiliyorum allah bereket versin değilmi ilknur arkadaşımkaydirigubbakcemile5
kız ilknur dün 50 liram vardı nasıl atıyım bütüncenek onu param kalmaz ağzım açık gezerdim sonra :)) bugün 4 lira attım ama kumbiriğin karnı doymuştur heralde
QUOTE=ilknur1979;9916977]sağolasın halemmm
amanın insanın iştahını depreştirir kız bu kahvaltı:)))
benden bu gün kuruş çıkmıyor okul kermesinde oğlana harcadım bu gün malesef para yok
Benden de bugün 2 TL..
İstikrarlı gidiyorum bakalım:roflol: