- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi KralicheKaterina
ayyy sahikacım çok güzel bir günaydın olmuş sağol...
ben dün 2 bu gün 1 tl atıyorum kumbişe ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh oh maşallah canım pek güzelBende 40 tl attım bugün kumbirikekaydirigubbakcemile2
sağolkuzum ama göremeddik resimlerikizlar ilginc kumbara tasarimlarina devam deyip biraz daha ekledim
günaydın şekercimmm maşallah:hooray:Günaydına.s.
Bugün kumbiriğe 2 TLzemuszemus
günaydın şahikam :lepi: :lepi: :lepi:
sabah şerifleriniz hayrolsun kızlar
ekimim maşallah hergün 1-2 3-5 derken dolduruyosun kumbiriğiniayyy sahikacım çok güzel bir günaydın olmuş sağol...
iyi pazarlar sana canımgunaydin kizlar bugun pazara cikicam malesef atamicam bi kenara((((umarim sizler fazla fazla atarsiiniz kumbaralariniz dolar tasar tatlilarim
kız biz bozuk tüm demiyosselam kızlaaarr bende bugün 35 krş attım anca bozuk param yok hiç hep tüm ((
canım selamselam ilknurcum..
site bozuktu giremedim.misafirlerimde vardı.
canım para hiç atamadım ..daha bile harcadım ..ama eşimden tabi..
bugün siftaha yok akşama ne olur bilinmez ..olursa yazarım ..
bu çiçekleri sana bırakıp kaçıyorumm..
Amin güzelim sağolasın
İsterimki herkesin gülen yüzü solmasın
Güzel bi iş yapmışsın şekercim
Allah ta sana cumaya kadar yardım eder
merak etme sen 3-5 lira kalır bile görürsün
şşt kızlar napıyosunuz bakem
para biriktiriyosunuzda hiç haber etmiyosunuz.
anladığım kadarıyla kumbaraya hergün bi miktar para atıyosunuz. peki aylıkmı açıyosunuz bunu. yada açtıktan sonra çıkan parayı napıyosunuz? ay merak ettim. bendemi biriktirsem naapsam
şşt kızlar napıyosunuz bakem
anladığım kadarıyla kumbaraya hergün bi miktar para atıyosunuz. peki aylıkmı açıyosunuz bunu. yada açtıktan sonra çıkan parayı napıyosunuz? ay merak ettim. bendemi biriktirsem naapsam
canım ben kendi adıma cevap vereyim
aylık açıcam ben ayı doldurduğumda
biriken para ile de altın almayı planlıyorum
maşallah kuzummmsağol canım benim kalacak inş...salıyı ettik baksana...kalırsa 3 lira üstüne 80 koyup bi çeyrek daha alırım:roflol:
şaka bi yana çok iyi oldu bu birikim topiği gülüm...
kumbaraya para atmayınca huzursuzluk hissediyorum:içelim:
opuyorumnanaktanzemuszemus
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisbenden de kumbirikcana 2 ytl bugün zemuszemus
yerimseniben yerimseniben yerimseniben maşalllaaahhhhhhhkızlarr bu gün pazardan arta kalanı atacam, 25 kağıt atıyorum bu ayın ilk siftahı oldu,
bereketi Allahtan inşşşşşşşş
bende bi dün 2 lira atabildim suan işteyim cüzdanda var biraz bozukluk eve gidince onlarıda atcam
kıs kimseye salmadık haber duyan geldi hesabı oldu yanii kaydirigubbakcemile3şşt kızlar napıyosunuz bakem
:lepi: :lepi: :lepi:bugün 1 lira attım kumbaramın karnı zil çalıyo
sonrada sarma mı yapıyon kıs yoksa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:ayda bir açıp bozukları kaat pangınot yapıyorumm,,
sonrada rulo haline getirip salamuraya yatırıyorummmmm.a.s
sositososito sositososito sositososito sositosositovalla bende allegria arkadaş gibi yapıyorum iyi oluyo yani tavsiye ederimyerimseniben
bende komşu teyzelerle güne girdim 5,er tl veriyoruz az ama olsun bugünde bana gelecekler zemuszemusben onların torunu yaşındayım ama gir gir diye diye soktular günekaydirigubbakcemile3kaç gündür kumbişim aç,40 tl atarım onlar gidince artık:sinifsinif: