Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

matematik ögretmenliği okuyorum
daha önceki ögrencilerimden tavsiye edenler oluyor, burdaki tanıdıklarım buluyor, ya da bir sitede ilanım var oradan arıyorlar, burada 2. ailem var, onlar ile görüşüp içime sinerse gidiyorum canım

yaa ne güzel. hep istediğim bi bölümdü. dersanelerde de etütçü olarak çok kolay iş bulabilirsin. çok şanslısın:)

dershanelerde canını cıkarıyorlar insanın ya çok şükür dershaneye mi basvursam diye düşündüğüm bi durum olmadı ama ihtiyaç duysam basvururdum canım..
hacettepedeyim bende, seneye bitior son gayretim artık cok bunaldım..
senin bölümünde cok güzel çocuk gelişimi deilmi yanlıs anlamadım ?

bu topik sayesinde 500 tlm oldu :KK9:

bu ay günüm var 300 de ordan gelicek

teşekkürler kızlar bu yatırımcı tutumlu zihniyeti kazandırdığınız için :90:

slm herkese aranıza yeni katıldım ama kumbirikte biriktirmeye başlayalı 20 gün oldu açmak için sabırssızlanıorum benim kumbirik biraz büyücek bişi gülmeyin ama yoğurt kabı 3 kiloluk:52 yaza kadar açmasammı diorum iice bantladım ya da her ay sonu açsammı tabi daha küçük bi kumbirikle bugün 4 tl atabildim atabilirsem kağıtta atıorum burda sizlerin azmi beni daha da yüreklendirdi teşekkürleerrr:KK1:

bir öğrencim 1 yılda 230 lira biriktirmiş alkışşşş:KK9: çünkü benim görev yaptığım yerde çocuklar zaten ailelerinden ayrılar ve maddi imkanları gerçekten çok çok kısıtlı büyük şehirlerdeki gibi el bebek gül bebek değiller kaldıki biz çalışan insanlar bile bazı aylar itiraf edelim eksilere düşüyoruz . fakat 12 yaşında ve kısıtlı imkanlarla öğrrencimin bu sorumluluğa sahip olması beni çok çok mutlu etti sonuçta çocuk har vurup harman savurabilirdi kızzzlar öğrencimeee alkışşşşşşşşşş:=)) bu ara ben de kumbiriğe bugün 3.5 tl attım bana da alkıkışşşş:=):KK9::KK9:

Sabah sabah bomba patlatıyorum :))
bu aylık 250 tl :)))
oley bize :) kocacımla 2,5 yıl sonra ortak kesemiz için illk adım :))
buna şükür olsun ama dimi :))
doğmamış bebemizin rızkı bol olsun, bereketli olsun inş :))

Son düzenleme:
bu topik sayesinde 500 tlm oldu :KK9:

Bu ay günüm var 300 de ordan gelicek

teşekkürler kızlar bu yatırımcı tutumlu zihniyeti kazandırdığınız için :90:
bende aynı teşekürleri borç bilirim :)
bir öğrencim 1 yılda 230 lira biriktirmiş alkışşşş:KK9: çünkü benim görev yaptığım yerde çocuklar zaten ailelerinden ayrılar ve maddi imkanları gerçekten çok çok kısıtlı büyük şehirlerdeki gibi el bebek gül bebek değiller kaldıki biz çalışan insanlar bile bazı aylar itiraf edelim eksilere düşüyoruz . Fakat 12 yaşında ve kısıtlı imkanlarla öğrrencimin bu sorumluluğa sahip olması beni çok çok mutlu etti sonuçta çocuk har vurup harman savurabilirdi kızzzlar öğrencimeee alkışşşşşşşşşş:=)) bu ara ben de kumbiriğe bugün 3.5 tl attım bana da alkıkışşşş:=):KK9::KK9:
bencede öğrencine alkışların en büyüğü.çocukken insan tutum yapmayı öğreniyosa o çocuktan adam olur valla.helal olsun.
Sanada ayrıca alkış tatlım :)
ben bir ayda 100 tl biriktirmişim :)
harcamak için sabırsızlanıyorm:)
kız ne güzel biriktirmişsin işte harcamada dursun :) para görünce resmen aşınma yapıyor, biz kadınlarda :))

Son düzenleme:
X