Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

Bende hergün atmaya gayret ediyorum...
Atıp atıp çeyiz taksitlerimi ödüyorum önden önden...
Yarın gidip nisan ayının taksidini ödüyeceğim
Gerçekten güzel bir şey oluyor bnim için...
Ki ben ve para biriktirmek :):)))

Ama aşkolsun kızlar
20 gündür kimse bozuk biriktirmiyor mu :KK20:
Ben hastalık nedeniyle biraz ara vermiştim
Ama yine arada elime geçeni atıyordum
Dün akşam da 6 lira atıverdim

Doğum günümdü bu ay ve baya bir para biriktirdim bu bahaneyleee..
100 TL birikti harcamalarım dışında 20 tl taksidime gitti 80tl ile 40 euro aldım bugün...
Biraz öncede 10tl attım kumbaraya 15 tl oldu kumbaramda... :KK64:

Son düzenleme:
Epeydir uğrayamamıştım buraya...
Elime ne geçerse ! atmaya çalışıyorum ama epeydir işler kesat gidiyor...
Geçen saydım sanırım ekim ayında başlamıştım...
Aşağı yukarı 450 tl civarında bir para biriktirmişim...
Allah bereket versin...
Bir bilezik parası olacak şekilde birikmesini çok istiyorum ama yerinde durmuyor ki altın hınzırı :KK9:

merhaba bende bir türlü para biriktiremeyenlerdenim
ögrenciyim ve özel ders vererek geçiniyorum derslere göre elime haftada 400 tl bile geçtigi zamanlar oluyor.. ama kontor parası, kredi kartı borcu,yurt parası, su ihtiyacımda vardı, bu bitti almam lazım, kardeşime hediye alayım derken bi türlü para biriktiremiyorum..
bu arada yaptıgım harcamaların çogu aslında zorunlu harcamalar, en lüks harcamam güzel bir yerde yedigim yemek veya gümüş takılardır.. ne yapayım dayanamıyorum :KK37:
geçen ay kredi kartıyla bir çeyrek aldım yoksa limitim var diye harcama yapardım biliyorum. 6 taksit 125 tl ödeyecegim altın o zmn 114 tl idi, 6 ay sonra elimde 125 tl olmayacak diye aldım ama bu sefer kendim biriktirip almak istiyorum..
burayı okuyunca heveslendim şimdi bi kavanoz a 12 tl attım, bir ay içinde ne birikir ise gidip altın veya döviz alacagım
bu arada altın almaya da çekiniyorum, çok fazla yükseldi ve düşerse diye korkuyorum siz ne düşünüyorsunuz?

ögrenciyim ve özel ders vererek geçiniyorum derslere göre elime haftada 400 tl bile geçtigi zamanlar oluyor.. ama kontor parası, kredi kartı borcu,yurt parası, su ihtiyacımda vardı, bu bitti almam lazım, kardeşime hediye alayım derken bi türlü para biriktiremiyorum..
bu arada yaptıgım harcamaların çogu aslında zorunlu harcamalar, en lüks harcamam güzel bir yerde yedigim yemek veya gümüş takılardır.. ne yapayım dayanamıyorum :KK37:
geçen ay kredi kartıyla bir çeyrek aldım yoksa limitim var diye harcama yapardım biliyorum. 6 taksit 125 tl ödeyecegim altın o zmn 114 tl idi, 6 ay sonra elimde 125 tl olmayacak diye aldım ama bu sefer kendim biriktirip almak istiyorum..
burayı okuyunca heveslendim şimdi bi kavanoz a 12 tl attım, bir ay içinde ne birikir ise gidip altın veya döviz alacagım
bu arada altın almaya da çekiniyorum, çok fazla yükseldi ve düşerse diye korkuyorum siz ne düşünüyorsunuz?

Bende aynı düşünce içerisinde olduğumdan Altın değil döviz alıyorum Euro alıyorum...
İyi ve çok birikimler dilerim...:KK71:

Benden 2,50 tl bugünlük...

Anladığım kadarıyla yurtta yaşıyorsun
Yurtlarda ne yazık ki bişey saklamak zordur
Bankada hesapta açtırabilirsin
Hem saklaması kolay
Her ay 1 yada 2 ders ücretini yatırırsın
Vadeli olacağı için harcama imkanında olmaz
Bunu de bi düşün derim

selam kızlar, nabersiniz?
bizde işler epeydir kesattı.
İnş bu ay tekrar devam.
Bugünlük 5 lira.

Selam tutumlu hanımlar
Bende bu aralar soğuktan dışarı fazla çıkamıyorum
O yüzden bozuk fazla birikmiyor
Ama dün 4 lira atabildim azcık havalar ısınsın bende hareketlenirim

Meraba beni de aranıza alır mısınız :KK9:

Küçükken çok tutumlu bi çocuktum o yaşımda para biriktirir küçük altın alırdım. Malesef büyüdükçe hiç para tutamamaya başlamıştım. Ama şimdi para biriktirmeye başladım.

Öğrenci olduğum için haftalık alıyorum ailemden. Onu biriktirmeye çalışıyorum.

90 tl'm oldu şimdilik. Günlük değil haftalık atacağım kumbaraya.

Ayrıca dersanede part time iş bakıyorum, bi tane buldum inş olur:KK31:

Yazın tatile çıkacağım para biriktirip:KK55: Veya yeni telefonum için bi miktar biriktirmiş olurum

Sağol canım hepimize inşallah
Ben 5 lira için bile insan öldürüldüğü bu zamanda altın saklamaktan çok huzursuz oluyorum
O yüzden hazine bonosu hesabım var oraya yatırıyorum
Soranlara da eh işte şükür geçiniyoruz diyoruz :KK37:

hazine bonosu hesabı nedir? ilk kez duydum

cheesecake028.jpg
ılknuskomm
ozledım
senıkuzum
dızın
nedurumda

matematik ögretmenliği okuyorum
daha önceki ögrencilerimden tavsiye edenler oluyor, burdaki tanıdıklarım buluyor, ya da bir sitede ilanım var oradan arıyorlar, burada 2. ailem var, onlar ile görüşüp içime sinerse gidiyorum canım

X