- 25 Şubat 2008
- 13.358
- 47
- 37
- Konu Sahibi KralicheKaterina
- #3.981
dün akşam 8 tl attım kumbarama:89:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bozuk para birktirmiştim ne varsa atmıştım valla 5 krş 10 krş bugün tümlettirdim 140 lira para verdi bana memur amca Ve gittim onunla faturaları ödedim bugünden itibaren yine başlıyorum
ne güzel değil mi kuruş kuruş attıklarımız böle büyük hesapları kapatmaya yarıyor
bereketli olsun canım
ben bu kumbara işini nedne yapamıyorum anlamıyorum.
çok özeniyorum aslında ama aman zaten biriktiriyorum kumbaraya ne gerek var diyorum.
oysa ki çok zevkli ve şevkli bişiy.
dün bir sürü bozuğum vardı başlıyım mı kumararaya yoksa öyle devam ediyimmi karar veremedim.
aslında bozukları kumbaraya atarken ki sese ve kumbara mı elime aldıkça ağırlaşmasına bayılıyorum.
ve de tabiki içinde ne olduğunu bilmeden ve merakla topalananları saymaya.
ay kendimi gaza getiridm sanırım:)
başlayayım en iyisi...
bende kumraya para biriktriemiyorum cok bozuğum olmuyor acaba ondanmı genelde kağıt 5lira atıyorum içine geçen sene biriktirdiğim paraları busene evin ihityaçlarına harcadım cokda bişiy birikmemişti yeniden biriktirip altın almak isityorum en kısa zamanda başlıcam , özellikle bu topiğe girince acil birikim yapmam için kafamda şimşekler çakıyor gaza geliyorum
daha
fazla kazanmak için yöntemler var bir sigrtacım var benim seçil hanım 4 yıldırpara birev alırken çektim yeniden yaptım cebimden8950 çıkmış 48700 liram oldu isteerseniz seçil hanımın numarasını vereyim
kumbara sadece yerinde saymak fonlarda değerlensin minik birikimlerimiz bireysel emeklilik muhteşem bişey çok da güvenli
bu konu süper bir konuydu hepimize azim gelirdi..
keşke yine herkesler toplansa..
ben hala devam ediyorum bozuklarımı biriktirmeye bu ay da birikti baya
devam devam