Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

ay benim kumbaram çok bereketsiz yaaa kızlar ..nedense hiç birikmiyor gibi geliyor bana sürekli de atıyorum atmadığım gün yok...çok mu sabırsızım acaba...

Dün akşam aşkım bana bütünlenmiş 100 liramı getirdi
Uyanık komisyon istedi ama havasını aldı aklinialirimsmile
He bide dün akşam 4 lira attım kumbaraya

sahrud sen zaten süper biriktiriyorsun şahsım adına sana yetişmek imkansız bende bugün 5 lira attım hepsi bozuktu atıverdim gitti.Şu yemek işinide çözmem gerekli şöyle bir düşündümde kahvaltı+öğle yemeği en az 10 lira gidiyor

Süpersiniz hanımlar.:teytey::enbuyukkk:a.s.
Bende kumbaramı bir açayım bari durumu pek iç açıcı değil ama bundan sonra 3e 5e bakmayıp biriktireceğim:1rolleyes:

Ah canım tam kocamı iyileştirdim yeniden biriktirmeye başladım
Bu seferde ben hastalandım perşembe ameliyat oluyorum
Yine biriktirmeye ara vericem sanırım :bbo:

ben de dün sil baştan başlamış ve 9 tl atmıştım

bu sabah kargo geldi ve 8 tl istedi alsanaalsanasmile

başka bozuğum olmadığı için onu verdim akannehir

tekrar başlıcam bakalım inş sempatiksalakcinni

Selam kızlar,
yaklaşık 5 aydır girmiyorum buraya, ve hiç para biriktiremedim, en son 550 tl biriktimiştim burası sağyesinde onuda harcadım(
Ben para biriktiriyorum ama hemende harcıyorum üst üste koyamıyorum bir türlü...
Buna dün bir çare buldum, vestiyrim arkasına atıyorum kağıt paralarımı:))
Ay ne olur gülemyin başka çare bulamadım, o vestiyer ordan uzun süre kalkmaz, yani ben bi başıma kaldıramam, vede o paralara dokunamam, biriksin bir süre sonra eşimle birlikte(yada annemle) çekip alırım paralarımı..

Sahrud cum geçmiş olsun canım,
kraliçe sanada meraba canım, özlemişim burayı,
diğer kızlar sizide öpüyorum,
görüşmek üzere,
bol bereketli kumbaralar..

arkadaslar bende her hafta bı ceyrek alıyorum.1 ayın sonunda da cumhurıyete cevırıyorum ceyrekleri.sizce nasıl birikim açısından.fazlasını yapamıyorum.anca bu kadar.

Canım cumhuriyete çeviriyorum yazmışsında, bozdurupmu çeviriyorsun eğer öyleyse her çeyrek başı en az2 tl zararın olur, bozarken ucuza bozuyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…