Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

arkadaslar bende her hafta bı ceyrek alıyorum.1 ayın sonunda da cumhurıyete cevırıyorum ceyrekleri.sizce nasıl birikim açısından.fazlasını yapamıyorum.anca bu kadar.

ben heray 1 çeyrek alıyorum damlaya damlaya göl oluyor bir ihtiyacımızı karşılıyor:)

birde ev aldık her ay 1030 TL yatırıyorum oda yatırım sayılır demi

dün 4 tl attım. bugünde maaşımdan 100 tl ayırıcam. olunca harcıyorum en iyisi ortadan kaldırayım da harcayacak bişi kalmasın kaydirigubbakcemile2

Kızlar ayıptır söylemesi bugün 860 liracık attım aklinialirimsmile
Allah bana bereket olmayanlara daha çok versin inşallah :Saruboceq:

Akşam 5.25 tl attım. birktiriyorum ki mayıs ortası gibi istanbula gideceğiz inşallah bir aksilik çıkmazsa orada harcıyacağım bir güselllll:)))

Bir kaç günden beri sadece 10 kuruşları atmıştım bugün 5 lira attım kumrabam bayram etti.15 güne kadar inşallah 1 çeyrek altın parasının yarısını çıkaracağım.

Kızlar bugün kumbaramı boşalttım
Kocamın eline saydım 100 tane 1 lira yani 100 liracık bütünletmeye götürdü
Pazartesi küçük bi ameliyatım var hastane harçlığım çıktı

sahrudcum şimdiden geçmiş olsun. Dün akşamki hasılat 5 tl. Önümüzdeki ay ıstanbul gezisi bizi oldukça zorlayacak. O yüzden ne kadar kenara atsam kar. ınşallah hafif hasarla atlatırız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…