• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

Canım cumhuriyete çeviriyorum yazmışsında, bozdurupmu çeviriyorsun eğer öyleyse her çeyrek başı en az2 tl zararın olur, bozarken ucuza bozuyorlar..

cnm 3 haftada 3 çeyrek alıyorum sonra çeyrekleri verip cumhuriyet alıyorum ama fark almıyor kuyumcumuz sağolsun.sürekli ordan alırım.bazen elimde 60-70 tl oluyor o parayı harcamamak için veresiye bile alıyorum 2-3 günlüğüne.yoksa harcanıyor...a.s.

Selam kizlar ben de:nazar: en saglamindan 650€ biriktirdim ama o parayi öyle mi biraksam yoksa bankaya faize mi yatirsam diye kara kara düsünüyorum! Sizce n'apmaliyim gelecege yatirim anlaminda???

Maşşallah arkadaşım,
ne güzel hazırlamışsın, ellerine sağlık

afiyet seker olsun canimcimm
manolya_cicekcilik_kilis5.jpg

ben gecenlerde hesap actırdım vadeli oraya attım birikimimi
simdi sıfırdan tekrar basladım kumbaraya para atmaya
10 tl attım dün
ama bikac ay cok bisey biriktiremem sanırım
harcamam cok bu aralar:((

bende başlamıştım.
60 oldu ,ama yapamıyorum sanki sistemi kuramadım.
harcamakta istemiyorum çünkü heba oluyor.
zaten her ay maaştan hesabıma koyuyorum.
ama kumbaraya atamıyorum.
ne yapmam lazım acaba...

ben bu ay birikim yapmaya başladm.bi çeyrek yaptırdımmm.ama kendime giycek kıyafet alamadım yaaaa. babamada verdiyorum her ayyyyy. artı bide çeyizime days ın colours dan uyku setiii aldımmmm:)

kızlar ben normalde altın alıp bırıktırıyorum her hafta . sızce vadelı hesap actırıp mı yatırım yapmalıyım yoksa altın almaya devammı etmelıyım.??

Back