Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

Dün akşam 6.4 tl attım sempatiksalakcinni. offff burnumda tüttü kahve kokusu prenses, olsa da içsem ama iş yerinde nerdeeeeeeee.

Son düzenleme:
malesef biriktirdiğim parayı harcadım Sadece dün attığım 2 lira ve bugünde 5 lira attım Ama harcadığıma değdi eşimi ve oğlumu bucaspor şampıyonluk maçına götürdüm çok güzeldi

Dün kocayı soyup 4.3 tl attım. adam artık evde parmak uçlarında yürüyor. en ufak bir şıkırtıda cep kontrol ve bozuklar kumbaraya. Sigara alınca da üstü yine benim. ben sigara içmiyorum bari para üstleri benim olsun di mi ama. Bıraksa sigara paralarını da atarım kumbaraya ama nerde beni bırakır onu zor sanırım sırnaşık şey

Şu sigaraya verilen paraya gerçektende çok yazık benım eşimde sigara kullanıyor ama içmiyor resmen yiyor (benım tabirimle) Ona verilen parayı hergün kenarıya koysa nasıl para birikir ama bırakmaya hiç mi hiç niyeti yok..Bende bugün 2 lira attım Artık her akşam bende eşimde tırtıklıyacağım yoksa olmayacak böyle

bende 2 lira attım birde ben yıl sonuna kadar açmayayım diyorum bakalım ne çıkacak..eşimede dedim sende at yıl sonu açarız dedim bakalm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…