- 23 Ekim 2011
- 19.404
- 23.884
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Eski kimya mühendisiyim hadi gene iyisin :) ben stajımı ankara MKE de yapmıştım annemin bağlantısı vardı sagolsun o bulmuştu orayı bana :) işle alakalı da şunu soyleyim sana kimya mühendisliğinin onu eğer yabancı dilin yoksa baya kapalı ama şuan piyasada inanılmaz derecede kimya Öğretmeni açığı var yerinde olsam bir tyt bir ayt kitabı alıp bir ay kadar çalışıp özel ders verirdim sonrasında formasyon alıp kimya öğretmenliğine atanirdim :)ki zamanında öyle yaptın hem özel okulda çalışıp hem de özel ders veriyordum özel okuldan aldığım paranın fazlasını özel dersten kazaniyordum o parayı da çatır çatır harcadım:) ah ah güzel zamanlarimdi:)Maddi olarak aşırı kaygılıyım. Yaz tatilimi değerlendirmek için iş arıyorum ama ilan sayısı o kadar az ki bir türlü bulamıyorum.
Mesleki bir staj imkanım olsa çok güzel olurdu ama nafile her yer mezun arıyor.
Kimya mühendisliği alanıyla ilgili staj yeri bulma konusunda tavisyeleriniz var mı?
hangi üniden mezunsunuzEski kimya mühendisiyim hadi gene iyisin :) ben stajımı ankara MKE de yapmıştım annemin bağlantısı vardı sagolsun o bulmuştu orayı bana :) işle alakalı da şunu soyleyim sana kimya mühendisliğinin onu eğer yabancı dilin yoksa baya kapalı ama şuan piyasada inanılmaz derecede kimya Öğretmeni açığı var yerinde olsam bir tyt bir ayt kitabı alıp bir ay kadar çalışıp özel ders verirdim sonrasında formasyon alıp kimya öğretmenliğine atanirdim :)ki zamanında öyle yaptın hem özel okulda çalışıp hem de özel ders veriyordum özel okuldan aldığım paranın fazlasını özel dersten kazaniyordum o parayı da çatır çatır harcadım:) ah ah güzel zamanlarimdi:)
Doğuda bir uniden mezunum sen istanbuldaymişsin daha şanslısın:) özel ders için sana birkaç taktık verebilirim paraya para demezsin :)hangi üniden mezunsunuz
o zaman sıkıntıDoğuda bir uniden mezunum sen istanbuldaymişsin daha şanslısın:) özel ders için sana birkaç taktık verebilirim paraya para demezsin :)
kadın hayatı başarmış.sen üniversitesini beğenmiyorsun pesss.o zaman sıkıntı
bilmiyorum bizde herkes iş buldu ilaç firmlaarı vs.
ben de büyük bir şirketin mülskatına falan girdim pek sorun yaşamadım yani.
Mesaj kutusu (99)Doğuda bir uniden mezunum sen istanbuldaymişsin daha şanslısın:) özel ders için sana birkaç taktık verebilirim paraya para demezsin :)
Ya gene iş bulursun bulamazsın onu bilemem ama en azından okulun bitinceye kadar hem harçlığını çıkarırsın hem de farklı bir dalın daha olur kimya Öğretmeni açığı çoğaldı çünkü benden söylemesi:)o zaman sıkıntı
bilmiyorum bizde herkes iş buldu ilaç firmlaarı vs.
ben de büyük bir şirketin mülskatına falan girdim pek sorun yaşamadım yani.
İsteyene yazarım sorun yok :))Mesaj kutusu (99)
Nerde okuyor ki?kaç yere başvurdu dönüş olmadı.ama iş güç sahibi olmuş üyelerin üniversitesini beğenmiyor teee allahım.sanki kendisi itü de okuyor odtü de okuyor?
tam hatırlayamadım.ama büyük şehirlerden biri değildi.kocaeli olabilir.Nerde okuyor ki?
İstese yapar da işte konu vanessa olunca istemek yetmiyortam hatırlayamadım.ama büyük şehirlerden biri değildi.kocaeli olabilir.
kocaeliyi küçük şehir sanmak????tam hatırlayamadım.ama büyük şehirlerden biri değildi.kocaeli olabilir.
İş konusunda ne karar verdin bacım?kocaeliyi küçük şehir sanmak????
gsmhda istanbuldan daha çok ekonomiye katkı sağlayan şehiri yozgat zannetmek
lol xd
ayrıca kocaelinin puanı gaziden daha yüksekti ben ankaraya gitmek istemedim yani küçük şehirde okumak zorunda kalmış muamelesi yapma abla
kendi alanımda staj bulucamİş konusunda ne karar verdin bacım?
Bunun şerefine patlat bi konu o zaman vannessamkendi alanımda staj bulucam
er ya da geç
Alanınızla ilgili ayrı bir bilgim yok maalesef. Fakat çoğu kurum maddi karşılık beklemeyen stajyeri almaya daha ılımlı bakıyor. Emeğinizin karşılığını maddi olarak alamasanız da, en azından deneyim kazanma şansınız olur. Bence iş hayatının en zor dönemi ilk işe kabul. Çünkü herkes deneyimli arıyor, fakat kimse deneyim için fırsat vermiyor maalesef. Ama gayet güzel bir mesleğiniz var, bu döngü elbet bir yerde kırılacaktır. İmkanlarınız el veriyorsa, ücretsiz stajları deneyin derim. Umarım her şey gönlünüzce olur.Maddi olarak aşırı kaygılıyım. Yaz tatilimi değerlendirmek için iş arıyorum ama ilan sayısı o kadar az ki bir türlü bulamıyorum.
Mesleki bir staj imkanım olsa çok güzel olurdu ama nafile her yer mezun arıyor.
Kimya mühendisliği alanıyla ilgili staj yeri bulma konusunda tavisyeleriniz var mı?
Sen ünv yeterliliği için büyüklüğünü konuşmak adına şehirin ülkeye ekonomik katkısını baz alıyorsan doğuyu da hafife almamalısın vanessa, x ünivden mezun oldum devri kalmadı artık vizyona kapasiteye bakıyorlar, öyle noktalara takılıyorsun ki önünü göremiyorsun ve komik görünüyorsunkocaeliyi küçük şehir sanmak????
gsmhda istanbuldan daha çok ekonomiye katkı sağlayan şehiri yozgat zannetmek
lol xd
ayrıca kocaelinin puanı gaziden daha yüksekti ben ankaraya gitmek istemedim yani küçük şehirde okumak zorunda kalmış muamelesi yapma abla