Nasıl İş Bulucam Ben?

Eski kimya mühendisiyim hadi gene iyisin :) ben stajımı ankara MKE de yapmıştım annemin bağlantısı vardı sagolsun o bulmuştu orayı bana :) işle alakalı da şunu soyleyim sana kimya mühendisliğinin onu eğer yabancı dilin yoksa baya kapalı ama şuan piyasada inanılmaz derecede kimya Öğretmeni açığı var yerinde olsam bir tyt bir ayt kitabı alıp bir ay kadar çalışıp özel ders verirdim sonrasında formasyon alıp kimya öğretmenliğine atanirdim :)ki zamanında öyle yaptın hem özel okulda çalışıp hem de özel ders veriyordum özel okuldan aldığım paranın fazlasını özel dersten kazaniyordum o parayı da çatır çatır harcadım:) ah ah güzel zamanlarimdi:)

hangi üniden mezunsunuz

Doğuda bir uniden mezunum sen istanbuldaymişsin daha şanslısın:) özel ders için sana birkaç taktık verebilirim paraya para demezsin :)
o zaman sıkıntı
bilmiyorum bizde herkes iş buldu ilaç firmlaarı vs.
ben de büyük bir şirketin mülskatına falan girdim pek sorun yaşamadım yani.

o zaman sıkıntı
bilmiyorum bizde herkes iş buldu ilaç firmlaarı vs.
ben de büyük bir şirketin mülskatına falan girdim pek sorun yaşamadım yani.
Ya gene iş bulursun bulamazsın onu bilemem ama en azından okulun bitinceye kadar hem harçlığını çıkarırsın hem de farklı bir dalın daha olur kimya Öğretmeni açığı çoğaldı çünkü benden söylemesi:)

tam hatırlayamadım.ama büyük şehirlerden biri değildi.kocaeli olabilir.
kocaeliyi küçük şehir sanmak????
gsmhda istanbuldan daha çok ekonomiye katkı sağlayan şehiri yozgat zannetmek
lol xd
ayrıca kocaelinin puanı gaziden daha yüksekti ben ankaraya gitmek istemedim yani küçük şehirde okumak zorunda kalmış muamelesi yapma abla

İş konusunda ne karar verdin bacım?

Alanınızla ilgili ayrı bir bilgim yok maalesef. Fakat çoğu kurum maddi karşılık beklemeyen stajyeri almaya daha ılımlı bakıyor. Emeğinizin karşılığını maddi olarak alamasanız da, en azından deneyim kazanma şansınız olur. Bence iş hayatının en zor dönemi ilk işe kabul. Çünkü herkes deneyimli arıyor, fakat kimse deneyim için fırsat vermiyor maalesef. Ama gayet güzel bir mesleğiniz var, bu döngü elbet bir yerde kırılacaktır. İmkanlarınız el veriyorsa, ücretsiz stajları deneyin derim. Umarım her şey gönlünüzce olur.

Sen ünv yeterliliği için büyüklüğünü konuşmak adına şehirin ülkeye ekonomik katkısını baz alıyorsan doğuyu da hafife almamalısın vanessa, x ünivden mezun oldum devri kalmadı artık vizyona kapasiteye bakıyorlar, öyle noktalara takılıyorsun ki önünü göremiyorsun ve komik görünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…