- 31 Ağustos 2016
- 197
- 181
- 103
- 36
- Konu Sahibi nurella3449
-
Soyledim ama calisma diyo ailemden maddi destek aliriz diyo. Hatta ailesinide aradi bunun icin. Biz yardim edemeyiz dediler çünkü borclari var buna ragmen esim kabul etmiyor. Ek is yaparim diyo.Bunları açık açık soyleseniz gayet etkili olur aslında.
Calismam derken ciddi olmadigimi dusunuyor. Bebegimin rahat etmesi icin calisirim saniyor ya da anneme guveniyor nasil olsa dayanamaz gelir diye. Ama annemi getirmem evde iki kardesim varAile yardim etmeyecek bu kesin. Arti bebegk dogunca calismayacaksin. 1700 lira nin 1000 tlsi kiraya gidecek. Dee bu adam size ne yedirip ne icirecek, en basiti bez parasini yetistiremez ki kontrolleri sizin almaniz gereken besinler falan bahsetmiyorum bile. Madem ek is yapabiliyor simdiden baslasin da gercekten ek is yapabiliyor mu baksin. Ek is o kadar kolay mi millet tek isi bile zor buluyor
eşin neden senin memleketine taşınmak istemiyor ki, çok mantıksız[/QUO
Benim memlketimde kimsesi yok. Kendini yalniz hissedermis. Baska bi bahaneside deniz olmayan kurak bi sehirde yasayamazmis.insan evladi icin bunlari göze alamaz mi? Üstelik evlat sahibi olmamiz mucize gibi bi durumken.
Kayinvalidem köyde zaten. Ben köyde yasamayi kabul etmem. Esimde bunu istemez zaten. Ilcede yasask ilce koye 40 dakika. Zqten kayinvalidem ben coxuga bakamam bana guvenip buraya gelmeyin dedi.eşiniz çok mantıksız davranıyor.
sakın geri çekilmeyin.
kv yanına da gitmeyin. perişan olursunuz.
gerekirse kavga dövüş rest mantıklı olana yönlendirin.
Kayinvalidem köyde zaten. Ben köyde yasamayi kabul etmem. Esimde bunu istemez zaten. Ilcede yasask ilce koye 40 dakika. Zqten kayinvalidem ben coxuga bakamam bana guvenip buraya gelmeyin dedi.
Geri adim atmam zaten. Bebgim icin. Tartisarak olmuyo. Tatli dille ikna edeyim diyorum belki o ise yarar. Ve biz benim memleketime gelirsek muhtemelen hemen bi evde alabiliriz çünkü biraz birikimimiz var ve burda ev fiyatlari cok iyi su an. Esimi ailesi etkiliyo sanirim. Eltimden duydugum kadaryla kayinvalidem karinin memleketine gidersenn hakkimi helal etmem demis. Abiside karinin memlketine mi gidilir kilibik misin demisdediğim gibi kesinlikle geri adım atmayın.
eşiniz belli ki köyü ortamı falan özlemiş gidip orda eski günleri yaşamak istiyor.
yoksa aklı başında kimse ilçede 2. iş hayalleri kurup da bakıcı sorunu olan yere koşarak gitmez.
planları var eşinizin.
sakın geri adım atmayın perişan olursunuz.
Geri adim atmam zaten. Bebgim icin. Tartisarak olmuyo. Tatli dille ikna edeyim diyorum belki o ise yarar. Ve biz benim memleketime gelirsek muhtemelen hemen bi evde alabiliriz çünkü biraz birikimimiz var ve burda ev fiyatlari cok iyi su an. Esimi ailesi etkiliyo sanirim. Eltimden duydugum kadaryla kayinvalidem karinin memleketine gidersenn hakkimi helal etmem demis. Abiside karinin memlketine mi gidilir kilibik misin demis
Normal sartlarda sizden calismanizi beklemek vicdansizlik. El kadar minicik bebegi anne kendi annesine birakirken bile ici gidiyor. Ki bunun emzirmesi var bebegin anneye baglanmasi var. Annenin teni kokusu sesi sutu bebek icin ne kadar gerekli halbu ki. Ha bakici bakacaksa da yine 4 ay erken 6 aya kadar izin var diye biliyorum devletteCalismam derken ciddi olmadigimi dusunuyor. Bebegimin rahat etmesi icin calisirim saniyor ya da anneme guveniyor nasil olsa dayanamaz gelir diye. Ama annemi getirmem evde iki kardesim var
Yaklasik 3 haftadir annemdeyim. Kayinvalidemin doldurusuna gelip benimle tartisan esimi birakip geldim. Bu küsüp gelme degildi ama kirgin geldim. 3 haftadir durumu bilmesine ragmen kayinvalidem bi kez arayip sormadi nasilsiniz aranizi duzeltebildiniz mi diye. Hadi onu gectim hamileyim ona ragmen aramadi. Kayinpederimden Allah razi olsun hep o arayip sordu. Bi seye ihtiyacin var mi diye vs.anladığım kadarıyla aile cahil.
böyle insanlarla ne görüşülür ne çocuk emanet edilir.
cahilin aklına uymamanız dileğiyle.
6 ay degil maalesef 4 ay ve 3 haftasini dogumdan once kullanmak zorundasinNormal sartlarda sizden calismanizi beklemek vicdansizlik. El kadar minicik bebegi anne kendi annesine birakirken bile ici gidiyor. Ki bunun emzirmesi var bebegin anneye baglanmasi var. Annenin teni kokusu sesi sutu bebek icin ne kadar gerekli halbu ki. Ha bakici bakacaksa da yine 4 ay erken 6 aya kadar izin var diye biliyorum devlette
Kayinvalide ve kardesi de baska alemmis. Ne etliye karis ne sutluye sonrada hakkimi helal etmem.
Bi yandanda korkum bu yüzden. Ben ailemin yanina gelmeyide hic dusunmemistim ama bu zamanda güvenilir bakici ki istanbulda nasil bulurum bilmiyorumİkinizin ailesinin yanına da tasinmayin,adam şimdiden sinyalleri vermiş,aranız bozulacak,bakıcı daha mantıklı.
Is inatlasmaya gotsin istemiyorum zira kocamda bende keci gibiyiz ama sanirim bebegim icin geri adim atmayacagim.Nuh deyin peygamber çıkmasın agzinizdan.
Bazıları konuşmaktan anlamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?