damlaya damlaya göl olur. Sen yaz biz followlarız seni.1-2 kişiyle üyelik kazanılmazki
Şu halinle 1-2 kişiyi beğenmiyorsun bir de. Ne olacaktı, kayınpeder korkusuyla çektiğin dandik videoları bin kişi mi takip edecekti1-2 kişiyle üyelik kazanılmazki
1 kişi de azalmışdamlaya damlaya göl olur. Sen yaz biz followlarız seni.
Birincisi beğenmediğimi kim söyledi?!Şu halinle 1-2 kişiyi beğenmiyorsun bir de. Ne olacaktı, kayınpeder korkusuyla çektiğin dandik videoları bin kişi mi takip edecekti
Babalarını görmüyorlar .gecenin bir vakti geliyor ve çocuklar sabah erkenden kreşe gidiyorlar…evet kv bütün günü evde.çok sıkıcı bir hayat bu ya yazın Azerbaycan’a gitmek istiyorum yeğenim doğuldu ,oma da her halde izin vermezler hem amcamın oğlunun dugunu de var yani kuzeniminBabaları istediklerini almıyor mu?senin için çok üzgünüm.kv büten gün evde mi?
Videonu görmedim bile, nasıl alay edebilirim? Ama daha evdekilerden korkundan video çekemiyorsun. Bu şartlar altında çekeceğin video da zaten muhtemelen dandik bir şey olur. Kim ne yapsın öyle içeriği? Ayrıca ben hiç duygu sömürüsü falan demiyorum. Hatta yemek, takı sayfası falansa özellikle takibe aldığım çok olmuştur.Birincisi beğenmediğimi kim söyledi?!
Beni takip eder misiniz”deyince,takipçi toplamak için yapıyor duygu sömürüsü falan diyorsunuz,1-2 kişiyle olmaz deyince de şöyle.ne istiyorsun sen?!hem dandik ne demek?!alay mı ediyorsun videolarımla?!
Korku demeyelim de mecburiyetVideonu görmedim bile, nasıl alay edebilirim? Ama daha evdekilerden korkundan video çekemiyorsun. Bu şartlar altında çekeceğin video da zaten muhtemelen dandik bir şey olur. Kim ne yapsın öyle içeriği? Ayrıca ben hiç duygu sömürüsü falan demiyorum. Hatta yemek, takı sayfası falansa özellikle takibe aldığım çok olmuştur.
Hayır korku diyelim. Çünkü öyle. Dayak yeme korkusu.Korku demeyelim de mecburiyet
Bu saatten sonra youtubeda bir yere gelemezsin zaten. Youtuberlar bile youtube'u bıraktı. Ya reels çekeceksin ya tiktok.1-2 kişiyle üyelik kazanılmazki
Ne demek istiyorsan öyle söyle!beni de rahat bırak yaHayır korku diyelim. Çünkü öyle. Dayak yeme korkusu.
O zaman başka olur.ben bu evde yapamıyorum istediğimi,kendi evim değil diye,ama o evde Özgür olacağım inşaAllah.özele foto göndermek mümkün mü?evimi sana yollardımNilu bu işlerin YouTube'la olamayacağını sen de biliyorsun. İçinde bulunduğun çıkmaz yolda bir dal arıyorsun ama olmaz. Bir işe girmen lazım ona da izin vermiyorlar diyorsun. Boşanmak olmaz diyorsun. Belki düşük bir ihtimal ama kendi evinize taşınınca belki olur, gerçi eşin o evi kiraya verir gibi geliyor bana. Diyelim taşındınız kayinailen yine rahat bırakmaz seni.
Beni Allah biliyor bunlar (bazıları) bilmese de olurSiz Rusya'da yaşayan üye miydiniz? Bayağıdır o ortalıkta yok ve konularını da biraz unuttum. Ben dalga geçilecek bir meselesinin olduğunu da hatırlamıyorum. Fazlasıyla çaresizdi.
Hepsini bloklamışımNilu YouTube kanalını biliyor mu kayın ailen? Yeni video yüklesen anlarlar mi telefon aldığını?
Temizlik yaparken cekebilirsin sessiz videoları izlemeyi seviyorum ben. Bir kanal vardı evi düzenler yüzler sonra kahve alıp içerdi videoyu hep öyle kapatirdi. Deneyebilirsin. Kanalının adını söylersen abone olmak isterim.Hepsini bloklamışım
Nilu özelini yollama kimseye.O zaman başka olur.ben bu evde yapamıyorum istediğimi,kendi evim değil diye,ama o evde Özgür olacağım inşaAllah.özele foto göndermek mümkün mü?evimi sana yollardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?