• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl içerik

Şu halinle 1-2 kişiyi beğenmiyorsun bir de. Ne olacaktı, kayınpeder korkusuyla çektiğin dandik videoları bin kişi mi takip edecekti 🥹
Birincisi beğenmediğimi kim söyledi?!
Beni takip eder misiniz”deyince,takipçi toplamak için yapıyor duygu sömürüsü falan diyorsunuz,1-2 kişiyle olmaz deyince de şöyle.ne istiyorsun sen?!hem dandik ne demek?!alay mı ediyorsun videolarımla?!

Babaları istediklerini almıyor mu?senin için çok üzgünüm.kv büten gün evde mi?
Babalarını görmüyorlar .gecenin bir vakti geliyor ve çocuklar sabah erkenden kreşe gidiyorlar…evet kv bütün günü evde.çok sıkıcı bir hayat bu ya yazın Azerbaycan’a gitmek istiyorum yeğenim doğuldu ,oma da her halde izin vermezler hem amcamın oğlunun dugunu de var yani kuzenimin

Birincisi beğenmediğimi kim söyledi?!
Beni takip eder misiniz”deyince,takipçi toplamak için yapıyor duygu sömürüsü falan diyorsunuz,1-2 kişiyle olmaz deyince de şöyle.ne istiyorsun sen?!hem dandik ne demek?!alay mı ediyorsun videolarımla?!
Videonu görmedim bile, nasıl alay edebilirim? Ama daha evdekilerden korkundan video çekemiyorsun. Bu şartlar altında çekeceğin video da zaten muhtemelen dandik bir şey olur. Kim ne yapsın öyle içeriği? Ayrıca ben hiç duygu sömürüsü falan demiyorum. Hatta yemek, takı sayfası falansa özellikle takibe aldığım çok olmuştur.

Videonu görmedim bile, nasıl alay edebilirim? Ama daha evdekilerden korkundan video çekemiyorsun. Bu şartlar altında çekeceğin video da zaten muhtemelen dandik bir şey olur. Kim ne yapsın öyle içeriği? Ayrıca ben hiç duygu sömürüsü falan demiyorum. Hatta yemek, takı sayfası falansa özellikle takibe aldığım çok olmuştur.
Korku demeyelim de mecburiyet

Nilu YouTube kanalını biliyor mu kayın ailen? Yeni video yüklesen anlarlar mi telefon aldığını?

nilu artık sana bir önerim yok. çünkü her dediğimize olumsuz bir şey buluyorsun
senin evde telefonu gizleyerek çekebileceğin bir içerik yok üzgünüm.

Siz Rusya'da yaşayan üye miydiniz? Bayağıdır o ortalıkta yok ve konularını da biraz unuttum. Ben dalga geçilecek bir meselesinin olduğunu da hatırlamıyorum. Fazlasıyla çaresizdi.

Nilu bu işlerin YouTube'la olamayacağını sen de biliyorsun. İçinde bulunduğun çıkmaz yolda bir dal arıyorsun ama olmaz. Bir işe girmen lazım ona da izin vermiyorlar diyorsun. Boşanmak olmaz diyorsun. Belki düşük bir ihtimal ama kendi evinize taşınınca belki olur, gerçi eşin o evi kiraya verir gibi geliyor bana. Diyelim taşındınız kayinailen yine rahat bırakmaz seni.

Nilu bu işlerin YouTube'la olamayacağını sen de biliyorsun. İçinde bulunduğun çıkmaz yolda bir dal arıyorsun ama olmaz. Bir işe girmen lazım ona da izin vermiyorlar diyorsun. Boşanmak olmaz diyorsun. Belki düşük bir ihtimal ama kendi evinize taşınınca belki olur, gerçi eşin o evi kiraya verir gibi geliyor bana. Diyelim taşındınız kayinailen yine rahat bırakmaz seni.
O zaman başka olur.ben bu evde yapamıyorum istediğimi,kendi evim değil diye,ama o evde Özgür olacağım inşaAllah.özele foto göndermek mümkün mü?evimi sana yollardım

Siz Rusya'da yaşayan üye miydiniz? Bayağıdır o ortalıkta yok ve konularını da biraz unuttum. Ben dalga geçilecek bir meselesinin olduğunu da hatırlamıyorum. Fazlasıyla çaresizdi.
Beni Allah biliyor bunlar (bazıları) bilmese de olur

Hepsini bloklamışım
Temizlik yaparken cekebilirsin sessiz videoları izlemeyi seviyorum ben. Bir kanal vardı evi düzenler yüzler sonra kahve alıp içerdi videoyu hep öyle kapatirdi. Deneyebilirsin. Kanalının adını söylersen abone olmak isterim.

Sen kötü birine benzemiyorsun gibi,yani nazarın değmez,ama bir taraftan haklısın.kocamın yengesine gönderdim ve diğer bazı insanlara ,o ev bana hala nasip olmamış

Back