Kız ne ağzının payını vermesi, konu sahibi meşhur Nilu. Hayatındaki en normal ve en az şiddet dolu şey bu olabilir. Benim şahsen gerçekliğine inanmadığım bir karakter. Konunun sonuna doğru burda da küfürler etmeye başlar. 150 saat kadar boş vaktin varsa eskş konularına bir göz gezdirKayınpeder sizin telefonu pencereden atacak cesareti nerden buldu? Siz neden ağzının payını vermek yerine telefonu saklamak için tavsiye arıyorsunuz?
Bi bakayımKız ne ağzının payını vermesi, konu sahibi meşhur Nilu. Hayatındaki en normal ve en az şiddet dolu şey bu olabilir. Benim şahsen gerçekliğine inanmadığım bir karakter. Konunun sonuna doğru burda da küfürler etmeye başlar. 150 saat kadar boş vaktin varsa eskş konularına bir göz gezdir
Kız ne ağzının payını vermesi, konu sahibi meşhur Nilu. Hayatındaki en normal ve en az şiddet dolu şey bu olabilir. Benim şahsen gerçekliğine inanmadığım bir karakter. Konunun sonuna doğru burda da küfürler etmeye başlar. 150 saat kadar boş vaktin varsa eskş konularına bir göz gezdir
Bi bakayım
Musodan sonra bu koymaz banaBakip enerjinizi dusurmeyin derim :)
Kız ne ağzının payını vermesi, konu sahibi meşhur Nilu. Hayatındaki en normal ve en az şiddet dolu şey bu olabilir. Benim şahsen gerçekliğine inanmadığım bir karakter. Konunun sonuna doğru burda da küfürler etmeye başlar. 150 saat kadar boş vaktin varsa eskş konularına bir göz gezdir
Ben fikir almak istedim deyerli arkadaşlardan derken seni kastetmemiştim,lütfen sevilmediğin ortamlarda dolaşmasan,ha?ya da dur ben sana yardım edeyimKız ne ağzının payını vermesi, konu sahibi meşhur Nilu. Hayatındaki en normal ve en az şiddet dolu şey bu olabilir. Benim şahsen gerçekliğine inanmadığım bir karakter. Konunun sonuna doğru burda da küfürler etmeye başlar. 150 saat kadar boş vaktin varsa eskş konularına bir göz gezdir
Ona da söylemedim,zor anımda ti e alır götürür benden telefonumuDışarıda bi şeyler çeke bilirsiniz en fazla.ama senin kanalın yemek tarifleri kanalıydl nasıl olcak böyle.eşin de mi bilmiyor telefonun olduğunu.
Kapıyı sana da açtım bay bay sinirlerim gergin birde sizleri çekemem kabahat bende tabi daha önceden yapmalıydımBakip enerjinizi dusurmeyin derim :)
Sevgili gülenler!!birşey kazanmak istiyorum,çocuklarım bana :”bize hiç bir şey almıyorsun” diyorlar.bu anne için kötü bir durumKız nilu manyaksın.
O kadar olay oluyor hala telefon alıp içerik üretme derdindesin hahah
Yahu bu deli aile yine görse yine parçalayacak telefonunu gizli saklı nasıl içerik üreteceksin ?Sevgili gülenler!!birşey kazanmak istiyorum,çocuklarım bana :”bize hiç bir şey almıyorsun” diyorlar.bu anne için kötü bir durum
1-2 kişiyle üyelik kazanılmazkiYoutube kanalın neydi bari özelden yaz üye olalım
Babaları istediklerini almıyor mu?senin için çok üzgünüm.kv büten gün evde mi?Sevgili gülenler!!birşey kazanmak istiyorum,çocuklarım bana :”bize hiç bir şey almıyorsun” diyorlar.bu anne için kötü bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?