• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl içerik

Nilu12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
3.594
41
53
Selam!ben buraya geçenlerde kayın pederin telefonumu pencereden aşağı attığından Bahs etmiştim.kendime yemi telefon aldım ve kimsede bilmiyor.bilmedikleri için de YouTube için bir şeyler yapamıyorum,yemekle ilgili olduğu için,mutfakta video çekersem kaynana görür diye bilmiyorum ne yapayım.sizce nasıl bir içerik yapayım yemek alınmıyor öyle bir şey olsun ki rahatlıkla yapa bileyim lütfen fikirlerinizi alayım

Kayınpeder sizin telefonu pencereden atacak cesareti nerden buldu? Siz neden ağzının payını vermek yerine telefonu saklamak için tavsiye arıyorsunuz?
Kız ne ağzının payını vermesi, konu sahibi meşhur Nilu. Hayatındaki en normal ve en az şiddet dolu şey bu olabilir. Benim şahsen gerçekliğine inanmadığım bir karakter. Konunun sonuna doğru burda da küfürler etmeye başlar. 150 saat kadar boş vaktin varsa eskş konularına bir göz gezdir

Kız ne ağzının payını vermesi, konu sahibi meşhur Nilu. Hayatındaki en normal ve en az şiddet dolu şey bu olabilir. Benim şahsen gerçekliğine inanmadığım bir karakter. Konunun sonuna doğru burda da küfürler etmeye başlar. 150 saat kadar boş vaktin varsa eskş konularına bir göz gezdir
Bi bakayım 😄

Maşallah.
Ben başlayayım hadi bismillah.

Dışarıda bi şeyler çeke bilirsiniz en fazla.ama senin kanalın yemek tarifleri kanalıydl nasıl olcak böyle.eşin de mi bilmiyor telefonun olduğunu.

Ben fikir almak istedim deyerli arkadaşlardan derken seni kastetmemiştim,lütfen sevilmediğin ortamlarda dolaşmasan,ha?ya da dur ben sana yardım edeyim

Dışarıda bi şeyler çeke bilirsiniz en fazla.ama senin kanalın yemek tarifleri kanalıydl nasıl olcak böyle.eşin de mi bilmiyor telefonun olduğunu.
Ona da söylemedim,zor anımda ti e alır götürür benden telefonumu

Sevgili gülenler!!birşey kazanmak istiyorum,çocuklarım bana :”bize hiç bir şey almıyorsun” diyorlar.bu anne için kötü bir durum
Yahu bu deli aile yine görse yine parçalayacak telefonunu gizli saklı nasıl içerik üreteceksin ?
Evin her odasında insan var sizin.

Konuda neye şaşıracağımı şaşırdım.
Bence, gizlediğim telefonumla video çektim çok tehlikeli oldu 😱 veya kayınpederim telefonumu camdan attı 🤬 gibi videolar çekin.

Back