- 9 Mart 2021
- 248
- 111
- 28
Umuyorum çocuğunuz vardır yada gebesinizdir,her ilişkiye girmemde eşim bacaklarımı kaldırdı biraz salladı sperm ileri hareket edişi hızlanıp daha kolay ulaşsın diye
Ay kusura bakmayın affedin bu kısımda kahkaha attım
Sağlıkla alın kucagınıza
hanfendi yastık koyup altına biraz yüksekte kalıp durabilir bacakltan tutup sallamak nedir yenidoğan bebek gibiÇabadır bu hanımefendi, tekrar aynı ümitsizliği yaşamamak için aklına gelip denemeye değer görülen şeylerden biri. Herkes kolay yoldan gebe kalamıyor ne yazık ki bu yolda verilen her emeğin bir gözyaşı bir üzüntüsü var bilmediğinizin farkındayım anlayışa davet ediyorum
Hoş anlayacağınızı pek sanmıyorum :)
valla var yada yok bu sizi hiç ilgilendirmiyor istediğimede kahkaha atarım :)Umuyorum çocuğunuz vardır yada gebesinizdir,
Yoksa kahkaha atmazdınız şahsen ben atmadım:)
Siz öyle yaparsınızhanfendi yastık koyup altına biraz yüksekte kalıp durabilir bacakltan tutup sallamak nedir yenidoğan bebek gibizaten spermler gideceği yere gidip 12-24 saat kadar canlı kalabiliyor boşuna midesi agzına gelms
ihtiyaç duymuyorum teşekkürlerSiz öyle yaparsınız
Üremek ile övünmekte ne bileyimEn azından üremekte bir eylem:)
Siz ne sanıyorsunuz ??
valla var yada yok bu sizi hiç ilgilendirmiyor istediğimede kahkaha atarım :)
Lady’e yakışmadı buvalla var yada yok bu sizi hiç ilgilendirmiyor istediğimede kahkaha atarım :)
Aynen Bencede bilmezsiniz:))Üremek ile övünmekte ne bileyim
herkesle laf cambazlıgı yapma seni burada soldururlar çiçekçi kızLady’e yakışmadı bu
herkesle laf cambazlıgı yapma seni burada soldururlar çiçekçi kız
Abla konunu fahri sahibi sen mi oldun. Konunun seninle uzaktan yakından alakası yok.
Yahu ben kime ne anlatıyorum bu yazdığına kahkaha atma sırası bende öyleyse
Evet kardeşim sıradaki sorun?Abla konunu fahri sahibi sen mi oldun. Konunun seninle uzaktan yakından alakası yok.
İnşallah sonuç alırsın çocuğunu kucağına alırsın.
Denemeden bilemezsin denemelisin :))Iyi de o buhar varsa en fazla basurunuza iyi gelmistir. Rahme nasi ulassin bxjxhxb
Basurum olsa denerdimDenemeden bilemezsin denemelisin :))
Bakın ne kadar farklı pencereden bakıyoruz aynı şeye gülmemiz pek mümkün değil yani. Duyar kastı dediğiniz konu mücadelesini verdiğim bir emek. Goy goya alanın şuan karnı tok sırtı pektirNeyse iste cocugu kolay yoldan kucagina alanlar anlamaz duyari kasilmis. Cocuk sahibi olucam diye tüp bebek sürecinde yedigim ignenin haddinin hesabini sasirdim. Ancak bu durum adamin kadini bacagindan tutup hali çirpar gibi yatakta cirpmasinin komik oldugu gercegini degistirmiyo bxbxbxb
Allah korusun madem :)Basurum olsa denerdim
Farkli pencereden bakmak konusunda haklisiniz. Hic bir aşamada kendimi çirptirtmadimBakın ne kadar farklı pencereden bakıyoruz aynı şeye gülmemiz pek mümkün değil yani. Duyar kastı dediğiniz konu mücadelesini verdiğim bir emek. Goy goya alanın şuan karnı tok sırtı pektir)
Ne güzel en azından bu yolda gülecek bi anınız olmamış :)Farkli pencereden bakmak konusunda haklisiniz. Hic bir aşamada kendimi çirptirtmadim
Gülecek cok anilarim oldu da cirpma ve silkme dalinda degil.Ne güzel en azından bu yolda gülecek bi anınız olmamış :)