Nasıl Hamile Kaldım İlaçsız, Doktorsuz Anlatayım

Buhar banyosunun rahim ile alakalı hastalıklara fayda sağladığını ve o bölgedeki kan dolaşımına katkı sağladığını daha önce duymuştum. Benim duyduklarım bitki karışımları ile alakalıydı. Gizem onay sayesinde görüp denedim hatta. Sütle yapılanı ilk defa duydum. Ama bence dalga geçilecek bir durum yok. Kendince tecrübesini paylaşmış. Denemek isteyen dener. Bu kadar basit.

Bu ay bende süt buharı denicem kabak derken onu bilmiyordum ben maydanoz ve süt olarak biliyorum yemeklik bildiğimiz kabak dimi birde boşverin saçma sapan laf atmadan insanlar rahat etmiyor.

Bu ay bende süt buharı denicem kabak derken onu bilmiyordum ben maydanoz ve süt olarak biliyorum yemeklik bildiğimiz kabak dimi birde boşverin saçma sapan laf atmadan insanlar rahat etmiyor.
Evet canım normal kabaktı

1, 7 ve 8 Ocak değil miydi o? Hatta sonuncudan sonra ne olur ne olmaz diye de ertesi gün hapı kullanmıştınız.

Hanımefendi, açın bir konularımı okuyun. Ben bu siteye gebe kalabilmek için bi şeyler okuyayım diye üye olmuştum.

hsg çekildim, hayıt otu suyu içtim, kürler denedim, her ilişki sonrası bacaklarımı duvara diktim, burada dua gruplarına dahil oldum ve daha neler neler… tam 4 yıl uğraştım Pozitifi görebilmek için. Ben de her duyduğumu denerdim. Sonra ne mi oldu? Hormonlarım alt üst oldu. Kendi kendime ettim, bir de sonra onları düzeltmekle uğraştık Doktor doktor gezerek. Ne ilaçlar kullandım… çok şükür ilk aşılamada hamile kaldım, oğlum 2 yaşına girmek üzere.

burada komik olan anlatım şekliniz ve yıllarca uğraşan kadınları hiçe sayıp sanki 4 ayda hamile kalmak çok zormuş gibi davranmanız. İsteyene tabii ki beklemek zor ama bu 4. Ayı böyle büyük bir olaymış gibi anlatmanız ve kabul edin, kocanızın ayaklarınızı sallaması çok komik ya yani tarafsız bi okuyun yazdıklarınızı, birisi size dese kocam benim ayaklarımı sağa sola salladı diye gülmez misiniz?

burayı okuyan kadınlar, lütfen bakın hayıt mayıt her türlü şeyi denemiş ve hormonlarına sıçılmış biri olarak yazıyorum. lütfen doktorunuz ne derse onu yapın. Beklemek çok zor, herkes gebe kalırken ben kalamayacakmışım gibi düşünmek çok zor ama gerçekten tüm ihtimalleri elediyseniz, tüm doktor kapılarını aşındırdıysanız Bu tip şeyleri denemeye cesaret edin.

Sizin psikolojinizi ben size göre daha az süre denemiş olsamda çok iyi anlıyorum ama siz anlamamak için kendinizi paralıyorsunuz. Siz de işe yaramamış olabilir ama benim çevremde işe yaramış olduğu için denedim ve ben de işe yaradı zaten ben süt buharını öneriyorum diğer yaptıklarımıda yazayım dedim zaten dikkat ettiyseniz hsg vs çekilmeyi düşünüyorsanız birkaç ay olmadıysa süt buharını mutlaka deneyin dedim. Süt buharıyla hormonun ne alakası var. Size uygun bir yazı olmayabilir ama birkaç ay denemediğinizde olmadığında eminim sizde paniklemişsiniz ve denemişsinizdir ben de onlardandım denedim Allah’a şükürler olsun tuttu demek ki mikrop vs varmış dalga geçmeniz o kadar yanlış ki yani bu süreçleri yaşayıp bir de ben anlayamıyorum.
Allah oğlunuzu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok sevindim pozitif sonuç almanıza eminim pozitif sonuç almanızı sağlayan durum neyse siz de onları önermişsinizdir sağlıkla kalın ben benim gibi birkaç ay sebepsiz kalamayanlara süt buharını denemelerini önerdim çünkü ben o ay sonuç aldım. Ayrıca ben de yıllardır evliyim erteledim herkese düşündüğümü söylediğim anda olmadı ve herkese söylemiştim herkes devamlı düşünüyorsun bebek var mı diyip durdu o kadar zorlandım ki herkesin yaşadığı kendisine zordur Allah herkese sonuç almayı nasip etsin iyi akşamlar..

Ama sadece süt buharı değil ki çakşır suyu da kullanmışsınız. çok şükür ki sizi kötü etkilememiş. Ya tam tersi olsaydı, hormonlarınız benim gibi bozulsaydı o zaman siz de “aman kızlar sakın kullanmayın” demez miydiniz? Sizi çok iyi anlıyorum. Umutsuzluk insana her şeyi yaptırıyor ama hala eşinizin sizi ayaklarınızdan salladığını düşünmek komik geliyor

biraz siz de gülün yahu. Ne bu sinir? Ne güzel tutmuş işte. Bakın gebesiniz Çok şükür.

Arkadaşlar aksi yorum yazanlara aldırmayın gerçekten komikler ben ilk yazımda da belirttiğim gibi süt buharıyla kaldığıma eminim ama diğerlerini de yazdım ne olur ne olmaz diye hakkıyla yaptıklarımı anlatayım diye umarım sizlerde işe yarar sağlıkla kalın

belki bdsm seven bir cifttir, hic halden anlamiyorsunuz. ilk turdan sonra bas asagi tavandan sallandirilip kirbaclairken hamile kalmak ayip mi

4 tüp bebek denemesi sonrası insan artık bitkisel şeyler denemek istiyor ne güzel çocuğunuz olmuş. Süt maydanoz buharı olayını deneyen bir çok kişi var belki işe yarar yada yaramaz ama denemeye değer diye düşünüyorum hayıt çakşır yada her hangi diğer bitkileri kullanıp faydasını yada zararını görenler var mesela bende hayır tiroit yükseltiyor kullanmamak lazım insan bedenini deneye yanila tanıyor 3, yıl geçti hem tedavi hem bitkisel kürler herşey denendi sülük hacamat işte bazilarinda şans eseri deneyince hamile kalıyor yada vakti zamanı gelmiş hamile kalıyor.

4 tüp bebek denemesi sonrası insan artık bitkisel şeyler denemek istiyor
İşte bunu demek istiyorum ben de. 4 tüp bebekte ne kadar yıprandınız di mi? negatifi görünce her seferinde belki de ciğerlerniz çıkana kadar ağladınız… benim burada arkadaşa demek istediğim 4 ay çok kısa bir süre. Mesela o da sizin gibi 4 tüp bebek yapmış olsaydı ve tıpta hiçbir çaresinin kalmadığına inansaydı belki yaptıklarını yadırgamazdım ama doktorlar bile 1 yıl bekliyor Tedaviye başlamak için. Arkadaş çok büyük bir mesele gibi anlatmış 4 ayda hamile kalmasını. hiçbirini yapmasaydı belki o ya zaten hamile kalacaktı, bilemeyiz. Allah şükür ki nasip etmiş.

bir de ben süt buharına zaten bi şey demedim. Çakşır suyu filan içmiş. Zamanında aynı b.kları ben de yedim. Kavanoz kavanoz özel kürler tükettim. sonra prolaktinim zıpladı, başka hormonlarım alt üst oldu… bunları yaşamış biri olarak maalesef bu tür şeyleri başkasına tavsiye edemiyorum çünkü zararları ne olacak bilemem. Şimdi burda bi kız çıksa dese “ben blake yüzünden çakşır suyu içtim ama tedavim mahvoldu” o zaman bu arkadaş vebal altında kalmayacak mı?

son olarak eşinin Bacaklarını sallaması size de komik gelmedi mi?

Aynen öyle. Daha hiç denemeden ben bunları yaptım hamile kaldım der gibi yazmış. Uğraşmış olsa ve artrık bunu deneyeceğim ne kaybederimki modunda bunları yapmış olsa ve karşılığını almış olsa amenna.
Ay bir de küfür ediyor utanmadan. Karnında bebek var ama ağzı berbat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…