Nasıl Hamile Kaldım İlaçsız, Doktorsuz Anlatayım

buhar temizleyici görevi görür biraz beynini çalıştırırsan.. belki yapmasam 5-6 ay daha kalamayacaktım fayda sağlayacak insanlara geri zeka seviyesinde yorumlar yaparak mani olmayın..

Hadi ya hiç denemedik…
Arkadaşım doktorlar bile 1 yılı doldurmadan bakmıyor bu durumlara. Siz ilk günden kürler mürler uğraşmısınız bir de buna bağlamışsınız hamileliği. Varsa sıkıntı doktor söyler tedaviyiç yok süte oturdum yok bacaklarımdan tavana astım kendimi diye anlatmanız bana cahilce geliyor

Beddua ettiğinizin farkında mısınız?
Etmiyorum sizin kadar gaddar değilim bir insanla dalga geçer gibi ilk aydan kalanlara şahidim diyip sanki bir eksiklikmiş gibi suratıma çarpmaya çalışmışsınız cahil cahil inşallah siz ilk seferde kalırsınız diyorum hadi şimdi yürüyün gidin.

Sensin cahil hahaha alternatif tıp denen bir şey var gel rahim içinde ufak görünmeyen mikroplar vardır seni süt buharına oturtayım demez doktor zaten sen araştırıp yapacaksın boş yapma hadi yürü şimdi

Evliliğimin 4. Ayıda insan seviştikten sonra ayaklarından sallanmak istememeli ya. Ya da bir kocanın hayali bu olmamıştır ya evliliğe dair karısı minnoş minnoş gelsin göğsüne yatsın ister. Adam onca eforu sarfettikten sonra bi de halı çırpar gibi tövbest...

Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Allah sağ salim kucağına aldırsın. bizde eşimle 5 7 ve 9ocakta birer kere ilişkiye girdik hiçbirinde içime boşalma olmadı geri çekilme yöntemi ile korunduk ama bu günler takvimimde yumurtlama dönemim olarak gözüküyor hamile kalabilme riskim var mıdır

Off ne duyar kastınız ya. Kim size ne dedi.
Bir de bayıl istersen Feriha

evliliğimin 4. ayı mı anladın hahahah denediğimin 4.ayı kaç yıldır evli olduğumu nerden biliyorsun hadi bas git ya

Siz sanırım evliliği sadece üremek sanıyorsunuz sanırım

Bir de bu süreçleri yaşamış bir insan mı bu yorumları yapabiliyor pes… Allah herkese vicdan versin yürüyün gidin sayfamdan.

Bu arada hamileliğiniz hayırlı olsun, Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin ama şaka bir yana denemeye başlayalı 4. Ay çok kısa bir süre. eğer yaşlar 30’un üstünde değilse doktorlar 1 yıl bekliyor zaten.

Bir de bu süreçleri yaşamış bir insan mı bu yorumları yapabiliyor pes… Allah herkese vicdan versin yürüyün gidin sayfamdan.
Halbuki iyi dileklerde bulunmuştum tam da benzer süreçlerden geçmiş ve evliliğinin 4. Yılında aşılama İle hamile kalmış biri iolarsk

Bakın ben bunları denedim kaldım vesileydi belki eğer olmasa hsg çekilecektim insanlara da faydam dokunsun istiyorum her şeyin kararı size kalmadı ayıp gerçekten kadınsınız bir de bu nasıl bir yazma şeklidir dalga geçmektir bu kadar mı korkuyorsunuz faydalanacak diye insanlar lütfen çıkın sayfamdan. Sağ olun bu arada iyi dilekleriniz için Allah herkese istediği vakitte anne olmayı nasip etsin daha bir şey yazmayacağım sabote ettiniz zaten yazımı.

D drya91

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…