Hanımefendi, açın bir konularımı okuyun. Ben bu siteye gebe kalabilmek için bi şeyler okuyayım diye üye olmuştum.
hsg çekildim, hayıt otu suyu içtim, kürler denedim, her ilişki sonrası bacaklarımı duvara diktim, burada dua gruplarına dahil oldum ve daha neler neler… tam 4 yıl uğraştım Pozitifi görebilmek için. Ben de her duyduğumu denerdim. Sonra ne mi oldu? Hormonlarım alt üst oldu. Kendi kendime ettim, bir de sonra onları düzeltmekle uğraştık Doktor doktor gezerek. Ne ilaçlar kullandım… çok şükür ilk aşılamada hamile kaldım, oğlum 2 yaşına girmek üzere.
burada komik olan anlatım şekliniz ve yıllarca uğraşan kadınları hiçe sayıp sanki 4 ayda hamile kalmak çok zormuş gibi davranmanız. İsteyene tabii ki beklemek zor ama bu 4. Ayı böyle büyük bir olaymış gibi anlatmanız ve kabul edin, kocanızın ayaklarınızı sallaması çok komik ya
yani tarafsız bi okuyun yazdıklarınızı, birisi size dese kocam benim ayaklarımı sağa sola salladı diye gülmez misiniz?
burayı okuyan kadınlar, lütfen bakın hayıt mayıt her türlü şeyi denemiş ve hormonlarına sıçılmış biri olarak yazıyorum. lütfen doktorunuz ne derse onu yapın. Beklemek çok zor, herkes gebe kalırken ben kalamayacakmışım gibi düşünmek çok zor ama gerçekten tüm ihtimalleri elediyseniz, tüm doktor kapılarını aşındırdıysanız Bu tip şeyleri denemeye cesaret edin.