Gebeliğe Hazırlık Nasıl hamile kalabilirim acillll

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önce birkaç ay doğal yollarla deneyin. Adetiniz hittikten sonraki 2hafta genelden verimli donem oluyor gebelik için. Gün aşırı o dönemi değerlendirin. Bir kac aylik deneme sonrası olmazsa dr.a gorunebilirsiniz. İnşallah doğal yollarla hamile kalirsinjz da gerek kalmaz dr.a falan

Çok teşekkür ederim işte böyle cevaplar lazım insana daha 21 yaşındayım bilmediğim çok şey var akıl akıldan üstündür sormak istedim ama pişman ettiler

Ablacım anne olmayı istemek suç mu? Sadece yeni evli olduğum için sormak istedim ne var ki bunda
Anne olmayı istemek suçtur diye bir yorumum olmadı. Anne olmak suçsa en büyük suçlu benim.

1- Durumun aciliyeti nerede?
2- Bunun için doktora gitseniz o da size 1 yıl doğal yollardan gebe kalmaya bakın diyecektir.
3- Bu kadar arzu ediyorsanız saat 23:00 olmuş, forumda takılacağınıza gidin kocanızla sevişin.

Ne aciliyeti var anlamadım. Ne yaparsanız yapın nasipten öte yol yok. Ne kürler denedim ne ilaçlar kullandım. Aşılama oldum yine de olmadı . Sonraki ay tek ilişkiyle oldu hiç ihtimal vermezken. On gün gecikme ile öğrendim

Acil hamile kalma yöntemi malesef yok sizin ve eşinizin degerleriylede alakalı bi durum belki 2 ay sonra belki 1 sene sonra hamile kalırsın.
Şuan sadece 1 sene kendi kendinize denemek tek yol. Strest yapmış gibisin yaşın genç 1 sene denedikten sonra doktora git ekstra yapman gereken bişey yok

Merkür retrosu var, şu birkaç ay kalmayın ya dnsnsd

Kısacık konuda beğenmediğim o kadar şey var ki...

Konunun acil olan kısmı nerede?

2 aylık evlilikte bu ne acele?

21 yaşında bu ne acele?

Evlilik oturmamiş, dogru düzgün cinsellik yaşamamışsınız. Hayattaki tek gayeniz anne olmak mi? Kişisel zevkleriniz bu kadar mi onemsiz.

Bir gün kucaginizda bebekle aldatılırsanız ya da eşiniz boşanmak isterse ekonomik olarak kendinize yetebilecek güçte misiniz? Yoksa tek gelir kaynağınız kocanız mı?

21 yasindasiniz. cocuk, cocugu buyutmemeli. once biraz yetiskin hayatina evliliginize alisin.
Ben çocuk olsam evlenmezdim ve şuan anne olmayı istemezdim. Böyle bir sorumluluğu kaldırabileceğimden emin olduğum için istiyorum zaten. Küçüklüğümden bu yana çocuk baktığım için biliyorum çok şükür ama yorumunuz için teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…