- 16 Mayıs 2022
- 18
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi Mormeneksee33
-
Ablacım anne olmayı istemek suç mu? Sadece yeni evli olduğum için sormak istedim ne var ki bundaHele destur, üzerinizden çıkardığınız gelinlik soğumamıştır daha.
Ben sadece soruyorum soru soramicaksak ve birşeyler hakkında fikir alamicaksak neden üye oluyoruz ki bu platforma hemen ön yargı hemen sert çıkma.Kovalayan mı var yahu? Bir ara olursunuz işte. Bir de acilllll demiş.
Çok teşekkür ederim işte böyle cevaplar lazım insana daha 21 yaşındayım bilmediğim çok şey var akıl akıldan üstündür sormak istedim ama pişman ettilerÖnce birkaç ay doğal yollarla deneyin. Adetiniz hittikten sonraki 2hafta genelden verimli donem oluyor gebelik için. Gün aşırı o dönemi değerlendirin. Bir kac aylik deneme sonrası olmazsa dr.a gorunebilirsiniz. İnşallah doğal yollarla hamile kalirsinjz da gerek kalmaz dr.a falan
AhahshshshsKovalayan mı var yahu? Bir ara olursunuz işte. Bir de acilllll demiş.
Anne olmayı istemek suçtur diye bir yorumum olmadı. Anne olmak suçsa en büyük suçlu benim.Ablacım anne olmayı istemek suç mu? Sadece yeni evli olduğum için sormak istedim ne var ki bunda
Anne olmayı istemek suçtur diye bir yorumum olmadı. Anne olmak suçsa en büyük suçlu benim.
1- Durumun aciliyeti nerede?
2- Bunun için doktora gitseniz o da size 1 yıl doğal yollardan gebe kalmaya bakın diyecektir.
3- Bu kadar arzu ediyorsanız saat 23:00 olmuş, forumda takılacağınıza gidin kocanızla seviş
Merkür retrosu var, şu birkaç ay kalmayın ya dnsnsdKızlar merhaba daha 2 aylık evliyim 21 yaşındayım ama eşimle çocuk istiyoruz gençken hamile kalmanın daha iyi olacağını düşünüyorum nasıl hamile kaldınız veya nasıl hızlı hamile kalabilirim lütfen öneride bulunur musunuz?
Çok şükür, en azından bir kaç gün sağlam kafayla düşünür de mantıklı bir karara varırsınız.Şuan reglm ve o yüzden bu konuyu açtım.
Ben çocuk olsam evlenmezdim ve şuan anne olmayı istemezdim. Böyle bir sorumluluğu kaldırabileceğimden emin olduğum için istiyorum zaten. Küçüklüğümden bu yana çocuk baktığım için biliyorum çok şükür ama yorumunuz için teşekkür ederim :)21 yasindasiniz. cocuk, cocugu buyutmemeli. once biraz yetiskin hayatina evliliginize alisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?