• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Nasıl hamile kalabilirim acillll

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herdeyi biraktim cinsellik anlaminda daha kendini tanimamis biri var burda kendi zevklerini ve karsi tarafin zevklerini nasil mutlu olup mutlu edecegini bilmiyor. Dogum sonrasi depresyon prikolijik cokus alinan kilolar derken cinselligi yasayamadan bitirmis olacaginin farkinda olur umarim. Sonra adamlar mutlulugu baska yerde ariyo cunku
Farkinda olacağını hiç sanmıyorum. Bazi insanların kafa yapısı çok farkli. Ne yaparsak yapalim değişmiyor.

İsteyen istedigi zaman cocuk yapabilir yargılama size düşmez,herkesin yaşam tarzı hayalleri başkadır burdaki kadınlarımız hemen bir yargılama halinde tetikte bekliyor,belki kendileri pişman olmuş o yüzdende karşı çıkıyo olablrler gerçi bilemem ,6 ay içinde olmazsan doktora gidip kontrollerinizi yaptırablirsiniz yumurtlama günlerinizi degerlendirin yumurtlama testleri satılıyor onlardan başlayın ama tavsiye etmiyorum strese sokabilir iki güne bir birliktelik olsun illa tutar bi sene içinde bir sorun yoksa tabi

Back