- 27 Nisan 2022
- 370
- 220
- 23
- 30
- Konu Sahibi Mormeneksee33
Vallahi bende acil istiyorumda.. 2 sene gecti, herseyin hayirlisini iste ve daha cok yenisin önce bi evliligin tadini cikar iki kisi olmanin tadini cikar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım öyle hızlı ve acil olan birşey değil bu eşinin ve senin değerlerin de burda önemli ilk olarak kan testi verip değerlerine ve vitaminlerine baktırabilirsin onları tamamla d vitamini burda çok önemli gebelik düşünüyorsan folik asite başlamalısın eşinin sperm testi vermesi gerekiyor ki bunlar sonraki süreç baştan önlemlerini almalısınız yumurtlama günlerini iyi değerlendirmen lazım Ovülasyon testi kullanıp yumurtlama inı takip edebilirsin vsKızlar merhaba daha 2 aylık evliyim 21 yaşındayım ama eşimle çocuk istiyoruz gençken hamile kalmanın daha iyi olacağını düşünüyorum nasıl hamile kaldınız veya nasıl hızlı hamile kalabilirim lütfen öneride bulunur musunuz?
Tek gelir kaynağımın kocam olduğunu nerden çıkarıyorsunuz anlayamadım. Ve hayatımdaki tek gayemiz anne olmak olduğunu nerden çıkardınız. Neyse yorumunuz için teşekkür ederim :)Kısacık konuda beğenmediğim o kadar şey var ki...
Konunun acil olan kısmı nerede?
2 aylık evlilikte bu ne acele?
21 yaşında bu ne acele?
Evlilik oturmamiş, dogru düzgün cinsellik yaşamamışsınız. Hayattaki tek gayeniz anne olmak mi? Kişisel zevkleriniz bu kadar mi onemsiz.
Bir gün kucaginizda bebekle aldatılırsanız ya da eşiniz boşanmak isterse ekonomik olarak kendinize yetebilecek güçte misiniz? Yoksa tek gelir kaynağınız kocanız mı?
Teşekkür ederim. Zaten benim demir eksikliğim var folik asite de bu ay başladım aile hekimim sayesindeCanım öyle hızlı ve acil olan birşey değil bu eşinin ve senin değerlerin de burda önemli ilk olarak kan testi verip değerlerine ve vitaminlerine baktırabilirsin onları tamamla d vitamini burda çok önemli gebelik düşünüyorsan folik asite başlamalısın eşinin sperm testi vermesi gerekiyor ki bunlar sonraki süreç baştan önlemlerini almalısınız yumurtlama günlerini iyi değerlendirmen lazım Ovülasyon testi kullanıp yumurtlama inı takip edebilirsin vs
Kuzum şimdilik yumurtlama dönemini degerlendir hastaneye gidersen Bakmazlar zaten 1seneden sonra bakıyorlar. Gün Aşırı inşallah rabbim gönlüne göre verirAblacım anne olmayı istemek suç mu? Sadece yeni evli olduğum için sormak istedim ne var ki bunda
Hadi bakalım hayırlısı olur inşallahTeşekkür ederim. Zaten benim demir eksikliğim var folik asite de bu ay başladım aile hekimim sayesinde
Evet burda çok deneyip hamile kalamayan kişilerin postlarını okudum o yüzden hadi bende hiç hamile kalmazsam anne olamazsam diye strese girdim yorumunuz için çok teşekkür ederim :)Acil hamile kalma yöntemi malesef yok sizin ve eşinizin degerleriylede alakalı bi durum belki 2 ay sonra belki 1 sene sonra hamile kalırsın.
Şuan sadece 1 sene kendi kendinize denemek tek yol. Strest yapmış gibisin yaşın genç 1 sene denedikten sonra doktora git ekstra yapman gereken bişey yok
Hemen acilse anlatıyorum bak şöyle yapacaksın. Önce bi dişlerinizi fırçalayın inceden bi duş alın, sonra loş ışık acın yavaş yavaş üstünğzdekileri dökülün fjdklslsl acil bebek mı lazım oldu yawrucum.Kızlar merhaba daha 2 aylık evliyim 21 yaşındayım ama eşimle çocuk istiyoruz gençken hamile kalmanın daha iyi olacağını düşünüyorum nasıl hamile kaldınız veya nasıl hızlı hamile kalabilirim lütfen öneride bulunur musunuz?
Tek gelir kaynaginiz esiniz demedim, esiniz mi dedim.Tek gelir kaynağımın kocam olduğunu nerden çıkarıyorsunuz anlayamadım. Ve hayatımdaki tek gayemiz anne olmak olduğunu nerden çıkardınız. Neyse yorumunuz için teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim bu kadar eleştirel ve ön yargılı yorumlardan sonra bu yorumunuz bana iyi geldi Allahım herkezin gönlüne göre versinKuzum şimdilik yumurtlama dönemini degerlendir hastaneye gidersen Bakmazlar zaten 1seneden sonra bakıyorlar. Gün Aşırı inşallah rabbim gönlüne göre verir
Uslubunuz çok yalnis. MalesefAnne olmayı istemek suçtur diye bir yorumum olmadı. Anne olmak suçsa en büyük suçlu benim.
1- Durumun aciliyeti nerede?
2- Bunun için doktora gitseniz o da size 1 yıl doğal yollardan gebe kalmaya bakın diyecektir.
3- Bu kadar arzu ediyorsanız saat 23:00 olmuş, forumda takılacağınıza gidin kocanızla sevişin.
3 sene sizde nişanlı kalsanız sizde gezmeye doyardınız emin olunTek gelir kaynaginiz esiniz demedim, esiniz mi dedim.
Valla 2 aylik evlilikte gezeyim tozayim sevişeyim gibi dertlerim vardı.
Pırt diye hamile kalmak gibi bir çabam yoktu.
Ustelik 21 yasinda da degildim.
Buradan bakinca tek gayeniz o gibi görünüyor.
Kimseyi takma cnm rabbim gonlundekini kabul etsinTeşekkür ederim bu kadar eleştirel ve ön yargılı yorumlardan sonra bu yorumunuz bana iyi geldi Allahım herkezin gönlüne göre versin
Amin inşallah abla rabbim seninde tüm dualarını kabul etsin inşallah :)Kimseyi takma cnm rabbim gonlundekini kabul etsin
Amin kuzum rbbim hepimize nasip etsin annelik duygusunuAmin inşallah abla rabbim seninde tüm dualarını kabul etsin inşallah :)
Teşekkür ederim Allah bağışlasınÇocuk sahibi olmayı istemeniz çok doğal, ama bence bu genç yaşınızın tadını çıkarın bir daha bu yaşlara dönemeyeceksiniz. Ben 28 yaşındayım o sorumluluğu alabilmek anca nasip oldu.
Uslubunuz çok yalnis. Malesef
Size soralım yorum yaparken vallaha ya