Yokuspokus
ben de seninle benzer tarzda giyiniyorum, kış mevsiminde ya jean pantolon salaş kazaklar, ya eşofman altı sweatshirt ve bu iki kombin altına mutlak spor ayakkabı veya postal :)))
Şöyle bir tayt kombini
Eki Görüntüle 2273194
Yaz gelmişse çoğunlukla jean şort askılı ve olmazsa olmazım parmak arası terliklerim :)))))
Eki Görüntüle 2273196
Eki Görüntüle 2273197
Eki Görüntüle 2273198
Canım çoook elbise giymek istemişse şu tip bir elbise, olmadı halter yaka elbise
Eki Görüntüle 2273195
Yalnız bunlar çok rahat, ben severek giyiyorum, bu yaştan sonra stil değiştirmeye niyetim yok, başka kıyafetler içinde çok kasılıyorum ben gibi olmuyorum.
Ben de başkalarında görünce hepsine bayılırım, kendime gelince yakıştıramam; giysem rahat edemem.
Geçen yaz, şuna oldukça benzeyen, yeşili biraz daha koyu bir elbise aldım, hadi dedim şeytanın bacağını kır:
2 kere giydimse iyi yani, 3.yü giyememişimdir. Sorun ne dersen "Fazla desenli olması"... Üzerimde parlak şeylere, çiçek deseni de dahil her türlü desene katlanamıyorum, ama giymeyi istiyorum.
İşte çubuk desen elbiseler de bir yere kadar.
Dolabımda yatanlardan biri de bunun aynısının tıpkısı bir şey:
İlk moda olduğu zaman aldım, sonra kaç kere giydim, giymedim bilmiyorum, çizgileri rahatsız eder oldu.
Kuzenimin yaklaşan düğünü için konu açmıştım hatırlarsın;
Selam kızlar, nasılsınız; nasıl gidiyor hayat? Ben biraz kendimi sorgulamakla meşgulüm. Boşluktan mı, yoksa gerçekten artık annemin dedikleri belli bir tekrardan sonra aklıma işlemeye mi başladı, bilmiyorum. Bi de kafamdakilerin karışımına yakın bir konu görünce (Giyim üzerine), hadi dedim ben...
www.kadinlarkulubu.com
O gün kendimi aştım, o şıkır şıkır görüntüm içinde rahatsız olmadım hiç ve kendimi güzel/çekici de hissettim.
Ama sonra geçti, yine kendimi en rahat hissettiğim limana geri döndüm "Düzlük diyarı"
En çok giydiğim elbisem gri ve beyaz düz renklerde belden büzgülü iki penye elbise ve beli olmayan dümdüz beyaz şilebezi birkaç elbise, birkaç da akşam çıkmalık siyah, ortamına göre elbise o kadar.
Onlar da sıcaktan, işte mecburiyetten filan yoksa, şort-tişört-sandalet tamam bitti benim giyim.
Cidden takıp takıştıran, yakıştıranlara imreniyorum, takabildiğim tek takı, yazın halhal, tek aksesuar güneş gözlüğü, düz siyah lastik tokalarım.
Bi de ince bir zincir nazar boncuğu bilekliğim var, o da 5-6 sene önce beğenerek aldığım ve takıp "Bunu unut, çıkarma diğerlerinin yanına koyup kaldırma" diye kendime zorla tembihlediğim bir şey. Yoksa alyansımı da, diğer yüzüklerimi de, her türlü kolyeyi de takamıyorum, parmağımı, boynumu sıkıyor, kemer kullanamıyorum fenalık geliyor, şapka-bere takamıyorum, taksam bir yerden sonra kaşıntı tutuyor çıkarıyorum. :)))
Psikolojik midir nedir bilmiyorum ama bu kadar düz olmayı gerçekten istemiyorum, düz olmadan da rahat edemiyorum.