• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Nasıl gidecek:(

Sanirim iliskiden oldu ama bunu mantikli bi sekilde aciklayan doktora henuz denk gelemedim ki aralarinda prof da vardi. Kendi kendine de kayboldu bi ara. Sacma bir hastalik gercekten.
Geçmiş olsun, en önemli hocaların açıklamasına istinaden ben açıklayayım yaşadığınız durumu şöyle oluyor; farklı bir partner ve farklı bir ilişki yaşamadığınız müddetçe aslında tip 16' da en başından beri var oluyor ancak, loop olarak çok üremediğinden numune alınırken test çubuğuna gelmiyor, daha sonrasın da loop miktarı zaman içinde arttıkça diğer testlerde çıkabiliyor.

Geçmiş olsun, en önemli hocaların açıklamasına istinaden ben açıklayayım yaşadığınız durumu şöyle oluyor; farklı bir partner ve farklı bir ilişki yaşamadığınız müddetçe aslında tip 16' da en başından beri var oluyor ancak, loop olarak çok üremediğinden numune alınırken test çubuğuna gelmiyor, daha sonrasın da loop miktarı zaman içinde arttıkça diğer testlerde çıkabiliyor.
Ben gecen sene mayıs sonu kaptım. Tip 39,45,56 var iken, 7 ay sonra test verdim 16,39 cıktı.

17-24 ay sürme ihtimali var maalesef.. Bir arkadaşım evli ve tek eşli 4 yıl oldu tip 16' yı atamadı henüz.
Takviye vs alıyor mu nasıl gitmemis bu kadar uzun süre, yastan ötürüdür yada bagısıklık herkeste farklı 26 yasındayım ben umarım erkenden gider :(((

Takviye vs alıyor mu nasıl gitmemis bu kadar uzun süre, yastan ötürüdür yada bagısıklık herkeste farklı 26 yasındayım ben umarım erkenden gider :(((
Takviyelerin çok bir anlamı yok aslında, tamamen kendi immün sistemle alakalı bir durum.

Arkadaşlar aşınızı olmadıysanız aşınızı olun, tedavinin bir parçası olduğu gibi, var olan hpv yi ve cın seviyelerini gerilettiğine dair çalışmalar var.

Back
X