Smear ve kolposkobi temiz.Bende de tip45 vardı 7 ayın sonunda 45 ve 74 çıktı smer temiz çıktı ama yine de çok üzülmüştüm bende ümitliydim ama olmadı sizin smer ne çıktı. Ben Kolposkopide cin1 çıkmıştı
Basta baska tipler vardı 7 ay sonra baska tipler. Ki o kadar bagısıklık icin takviye aldım sasırdım sadece papivir önerdi doktorum kullnadınız mı. Simdin negatif misiniz neler kullandınızBen CIN1 seviyesinden negatife dondum. Sonra tekrar 16 cikti ama kolposkopi temiz cikti. Bence cok takmayin bagisikliginiza dikkat ederseniz bundan fazla ilerlemez.
Spesifik bir ilac kullanmadim, papivir bilmiyorum. Asi yaptirdim ve endokrin bolumune gidip degerlerime baktirdim sonucunda da bagisikligimi destekleyecek tedaviler uyguladim. Mesela cinko D vit gibi. En son temmuz ayinda tip 16 vardi kolposkopi sonucu bir yerden biyopsi aldilar ama sonucu temiz cikti. 2-3 doktor degistirdim kimse pek takmadi. Simdi de hamileyim. Kolposkopi sonucu temizse cok umursamiyor doktorlar.Basta baska tipler vardı 7 ay sonra baska tipler. Ki o kadar bagısıklık icin takviye aldım sasırdım sadece papivir önerdi doktorum kullnadınız mı. Simdin negatif misiniz neler kullandınız
Gecmis olsun cok saglıkla kucağınıza alınSpesifik bir ilac kullanmadim, papivir bilmiyorum. Asi yaptirdim ve endokrin bolumune gidip degerlerime baktirdim sonucunda da bagisikligimi destekleyecek tedaviler uyguladim. Mesela cinko D vit gibi. En son temmuz ayinda tip 16 vardi kolposkopi sonucu bir yerden biyopsi aldilar ama sonucu temiz cikti. 2-3 doktor degistirdim kimse pek takmadi. Simdi de hamileyim. Kolposkopi sonucu temizse cok umursamiyor doktorlar.
Nasıl yani kendi kendine mi pozitif oldu ya da ilişkiden mi tekrar kaptınızBen CIN1 seviyesinden negatife dondum. Sonra tekrar 16 cikti ama kolposkopi temiz cikti. Bence cok takmayin bagisikliginiza dikkat ederseniz bundan fazla ilerlemez.
Sanirim iliskiden oldu ama bunu mantikli bi sekilde aciklayan doktora henuz denk gelemedim ki aralarinda prof da vardi. Kendi kendine de kayboldu bi ara. Sacma bir hastalik gercekten.Nasıl yani kendi kendine mi pozitif oldu ya da ilişkiden mi tekrar kaptınız
Ben iliski yasamadım ögrendişimden beri benimkiler de gitmemis. Cok sinir bozucu yaSanirim iliskiden oldu ama bunu mantikli bi sekilde aciklayan doktora henuz denk gelemedim ki aralarinda prof da vardi. Kendi kendine de kayboldu bi ara. Sacma bir hastalik gercekten.
Bence cok umursamayin sonucta kolposkopi sonucu temiz. Hele gencseniz hic takmayin. Takip edin sadeceBen iliski yasamadım ögrendişimden beri benimkiler de gitmemis. Cok sinir bozucu ya
Eee biriyle iliskide yasamaya korkuyor insan korunarak baska insana atarsak. Biri sürü insan takmadan devam ediyor. 26 yasındayım umarım gider 7 ay oldu öğreneliBence cok umursamayin sonucta kolposkopi sonucu temiz. Hele gencseniz hic takmayin. Takip edin sadece
Prezervatif kullansin partnerin, baya korur. Sigil falan yoksa sorun olmaz. Yasin da erken doktorlar o yuzden umursamadi bence. Ben de 30 yasindayim. O garip hastalik gelir gider degisir unut sen onu bi sureligineEee biriyle iliskide yasamaya korkuyor insan korunarak baska insana atarsak. Biri sürü insan takmadan devam ediyor. 26 yasındayım umarım gider 7 ay oldu öğreneli
Bende cok takviye alınca gider demistim 7 ayda sonuc hüzün... ama kısa sürede atanlarda yok mu papivir kullandınız mı sormus muydum bikmiyorum mdmfmfBenimde herhangi temasım olmadı ama bazen diyorum 7 ay kısa süremi zaman gerekiyor sanırım
Nasıl kullanılıyor acaba , onla vücuttan atanlar var mıBende çok fazla takviye kullandım cin1 gitti işte o biraz mutlu etti şimdide papilocare kullanıyorum
Doktorum papivir dedi isye bana 3 kutu olmazsa 6 virüsü baskılıyormus. Eee baskıladıktan sonra ge mi pozitif olacak ben anlamadım bu isi yVajinal jel sıkıyorsunuz yani bi arkadaşım negatif oldu bende işe yarar mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?