adetim en son 31 32 gunde bir oldu cnm genelde 28 gunde bir olurumbu kür yumurtayi kac günde büyüt catlatiyor acaba ? adet döngüsü kac gün oluyor ?
sende tersine uzatmis sankiadetim en son 31 32 gunde bir oldu cnm genelde 28 gunde bir olurum
anlamadim cnm dedigini?sende tersine uzatmis sanki
yani normalde yumurtalari erken büyütüp catlattigi icin adet düzenini kisaltiyor diye biliyordum bende. sendede tam aksine etki yapmis kisaltacagi yerde uzatmis gibi döngünü. yada herkezde farklidir belki canim. bakalim bende deneyeyim nasil olacak yazarim baska bir topik var daha cok oradayim ben.anlamadim cnm dedigini?
Ben de toz yapmadik ama ogutulurse daha faydali oldugunu duymustum. Ben de direk kattim mumkun mertebe cignemeye calistim. Denedin mi acaba merak ettim?Çörek otunu toz haline mi getirdiniz acaba
Benim adetim de bi degisiklik yapmamisti. 2 kez denedim ikisinde de gebe kaldim ikisinde de bi sorun yasamadim. Insallah sizlere de vesile olur yaaabu kür yumurtayi kac günde büyüt catlatiyor acaba ? adet döngüsü kac gün oluyor ?
Ayyy hic oyle bisi duymamistim herkeste farkli etki ediyo demek ki. Hayirlisi insallah tez vakitte Rabbim ssizlere de nasip etsin.Ben bu kürü geçen sene yaz tatiline çıkacağımız ay yapmıştım ve bu kür yüzünden 3 gün erken regl oldum tam tatil haftamıza denk geldi otelde adet oldum otelden ayrıldık bitti pişman etti beni kısacası yumurtayı erken geliştirip çatlatıyor
Ins kucaginizada almak nasip olur darisi bizlere olsunArkadaşlar gebe kalma sürecimi sizinle paylaşmak istiyorum. 1.5 yillik evliyim. Esim testini iki kez yaptirdi ben de tum tahlillerimi rahim filmimi vs herseyi yaptirdik. Doktor hic bi sorun olmadigini soyledi. Neler denedim. Iki gunde bir iliski az iliski sık iliski yumurtlama testleri vs vs... hic biri malesef gebe kalmama yardimci olmadi. Kullandiğim kür benim iki kez gebe kalmama vesile oldu etrafimdaki 2 arkadasim da bu kürle gebe kaldi ve su an cocuklari kucaklarinda. Sizlerde deneyin tabi ki once nasip kismet Rabbim isterse olur ama belki bu kür de vesile olur
Arkadaslar oncelikle dedigim gibi 2 arkadasim gecen yil gebe kaldi bu kürü yaptiklari ay. Ben de eylül ayinda denedim ve gebe kaldim. Ama 6 haftalik malesef dusuk yaptim. Meger pihtilasma sorunum varmis. Sonrasinda 2 ay korunma verdi doktorum. 2 aydan sonra 3.ay korunmayi biraktik 2 gunde bir duzenli iliski oldu ama malesef olmadi. Gebe kalamadim. 4.ay yani bu ay da kürü yapmistim ki adetime 2 gun kala kan testi ile tescilledim şu an 6+4 haftalik hamileyim pazartesi kalp atisini duymaya gidicez insallah
Herhangi bir sorununuz yoksa ve gebe kalamiyorsaniz lutfen ama lütfen bu küru deneyin. Gercekten kendim de 2 kez gebe kalip etrafimda da gorunce ben bu kürün mucizesine cok inandim. Insallah sizlerde kalirsiniz bana da dua edersiniz Lütfen gebe kalirsaniz beni de unutmayin bana da haber verin bu konunun altinda beni etiketleyerek
Ben bana arkadasimin attigi tarif fotusunu yukluyorum. Ben bi yemek kasigi yiyememistim her sabah 1 tatli kasigi yedim ve cok fazla da acikcasi cigneyemedim. Ama siz corek otunu ogutup yaparsaniz ya da agzinizda daha fazla cigneyip oguturseniz daha faydali olacaktir. Haydi deneyin Allah isteyen herkese saglikli hayirli bi evlat versin
Kürün tarifi
Edit: Resimleri ekledim ama gozukmuyor eke de dosya olarak attim.
Aminn saol cnm Allah razi olsun. Hepinize nasip olsun tez vakitte insallah Allah in herkesin gonlunden geceni kabul etsinIns kucaginizada almak nasip olur darisi bizlere olsun
Aminnn ims canim ben bu kürü hic denemedim klomen kullandim bu ay bakalim beklemedeyim suan adetim 2 gun gecikdi hamilelik belirtileri yasiyorum hemde cok fazlaAminn saol cnm Allah razi olsun. Hepinize nasip olsun tez vakitte insallah Allah in herkesin gonlunden geceni kabul etsin
insallah canim. bu kürü uygularken iliski nasil kacinci günde oldu ? ben nasil yapacagim bilmiyorum pazartesi dr a kontrole gideyim diyorumBenim adetim de bi degisiklik yapmamisti. 2 kez denedim ikisinde de gebe kaldim ikisinde de bi sorun yasamadim. Insallah sizlere de vesile olur yaaa
Canim ilk basta fotolari paylasmistim. 11 ya da 22.gune kadar kullaniosun sonra 2 gunde bi iliski. Ama ille de iki gunde bi dusunme sakin..caniniz da istesi. Gorev gibi yapmayin askla yapin 2.gun caniniz istemediyse mesela yalmayin 3.gun olsun. Zoraki olmasn yanuinsallah canim. bu kürü uygularken iliski nasil kacinci günde oldu ? ben nasil yapacagim bilmiyorum pazartesi dr a kontrole gideyim diyorum
ben bu kürü adetin 4. gününden 6. gününe kadar kullandim yani sadece 3 gün sabah aksam. normalde adetin 17.-20. günü 17 mm lik olan zar zor olusan tek yumurta adetin 7. günü 30 ve 35 mm lik 2 yumurta olmusCanim ilk basta fotolari paylasmistim. 11 ya da 22.gune kadar kullaniosun sonra 2 gunde bi iliski. Ama ille de iki gunde bi dusunme sakin..caniniz da istesi. Gorev gibi yapmayin askla yapin 2.gun caniniz istemediyse mesela yalmayin 3.gun olsun. Zoraki olmasn yanu
Ozur dilerim ya foruma girmemistim kac zamandir. Gormemisim. Adetin 2.gunu baslican canim ilk basta yazdigim ve fotolarda anlatilan gibi. Sen yazali epey olmus ama ins adetlisindir de baslamissindir.aknhn bu kürü yeni gördüm maalesef. Bu ay için geç kaldım galiba. İlla adetin ikinci günü mü başlamak lazım benim adet biteli oldu epey
Ben catlatma ignesi hic kullanmadim cnm ya o konuda pek bilgim yok. Ama ayda 1 2 ile biraz zor isin Allah yardimcin.olsn tez vakitte hayirisiyla gebe kal insben bu kürü adetin 4. gününden 6. gününe kadar kullandim yani sadece 3 gün sabah aksam. normalde adetin 17.-20. günü 17 mm lik olan zar zor olusan tek yumurta adetin 7. günü 30 ve 35 mm lik 2 yumurta olmusbu kadar hizli büyüyecegini tahmin etmemistim gec kalmisim catlatma ignesini yapmakta
simdi bu büyüklükteyken yapsam yumurtalar catlamayip dahada büyür herhalde degilmi ? size dr ne dedi büyük yumurtaya catlatma ignesi yapmak konusunda ? canim bizde genelde tek iliski oluyor ayda 1-2 defa filan malesef o yüzden pek fazla deneyemiyoruz zamanini iyi ayarlayip tutturmamiz gerekiyor
Adet.dugun gunu 1.gun sayiyosun canimAdet bitiminden sonra ikinci gün mü yoksa adetli olduğumuz ikinci gün mü olacak
Estağfurullah canım sağ olasın. İnşAllah adet olmam da hamileyimdirOzur dilerim ya foruma girmemistim kac zamandir. Gormemisim. Adetin 2.gunu baslican canim ilk basta yazdigim ve fotolarda anlatilan gibi. Sen yazali epey olmus ama ins adetlisindir de baslamissindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?