canım benim ben aldımmı almadımmı anlmadım bile hayalleri süsüyecek türden değildi zaten arabyla giderken kırmızı ışıkta duruyorduk sevgili nişanlım yüzük kutusunu kucağıma koyup bak bakalım beğenecekmisin dedisanırım bu bir teklif değildi daha bir ay var umarım teklif eder cocuklarıma babanız kırmızı ısıkta kucağıma yüzük koydu demem
5 yillik bir iliskim var askim askerdeee eylül ayi icin beklentilerim var sdece teklif etsin yüzügü kendisi versin bu kadarrr bakalimm nalatirim burda birde hic teklif etmezmiscünkü isin garibi ekimde nisan olacak bu belli ama daha teklifimi almadim :18: ama umudum var:76:
ben teklifimi çok güzel ve beklemediğim bir anda aldımm
doğumgünüm için gelmişti (ayrı şehirlerdeyiz) sabahın köründe aldım onu otogardan arabayla çok güzel biyere kahvaltıya gittik deniz manzaralı (antalyadayım buarada) kahvaltımızı falan ettik az ilerde falezlerin olduğu yerde manzaraya bakalım dedi telefonlar herşey masada biz kalktık bende manzarayı beğendi zanneediyorum anlatıyorum işte bak şuraası burası falan sonra birden önümde diz çöktü ve cebinden yüzüğü çıkardı
düşünmem içinde 2 dk verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?