• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl Evlilik Teklifi Hayal Ediyorsunuz?

Mat_MazeL

toz pembee
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
1.083
1
66
İzmir
Evet bayanlar nasıl teklif almayı hayal ederdiniz sizi etkilicek yada nasıl bi teklif aldınız paylaşalım.

ben henüz bekarım teklif falan almadım :) ama öyle abartılı beklentilerim de yok..
sadece teklif sırasında yüzüğü kendi versin, yok kadehten yemekten çiçekten falan çıkmasın :)
bi deee videoyla vs yapmasın kendi sorsun direk birebir yüzyüze :)

canım benim ben aldımmı almadımmı anlmadım bile hayalleri süsüyecek türden değildi zaten arabyla giderken kırmızı ışıkta duruyorduk sevgili nişanlım yüzük kutusunu kucağıma koyup bak bakalım beğenecekmisin dedi :52:sanırım bu bir teklif değildi:4: daha bir ay var umarım teklif eder cocuklarıma babanız kırmızı ısıkta kucağıma yüzük koydu demem

Son düzenleme:
ben beni bogaza goturcek sanıyodum...
zaten planıda oleymiş.. rezervasyon yaptırcagı mekanı falan bile belirlemiş hatta ama son anda ani bi kararla konyaya gitmeye karar verdik benim mevlana hayranlıgım yuzunden

oyle olunca o da bu anlamlı sehirde teklif etmek istedi... hayal ettigim gibi olmadı
bu yuzden beni sasırtmayı basardı ayrıca unutulmaz da bir gun olmus oldu heryonden :34:

canım benim ben aldımmı almadımmı anlmadım bile hayalleri süsüyecek türden değildi zaten arabyla giderken kırmızı ışıkta duruyorduk sevgili nişanlım yüzük kutusunu kucağıma koyup bak bakalım beğenecekmisin dedi :52:sanırım bu bir teklif değildi:4: daha bir ay var umarım teklif eder cocuklarıma babanız kırmızı ısıkta kucağıma yüzük koydu demem

oy oy :) nedense ben çok beğendim :D
ama neden smile yapamıyorum ben hiç seçenek gelmiyo yorum yaparken :S

5 yillik bir iliskim var askim askerdeee eylül ayi icin beklentilerim var sdece teklif etsin yüzügü kendisi versin bu kadarrr bakalimm nalatirim burda birde hic teklif etmezmis :63: cünkü isin garibi ekimde nisan olacak bu belli ama daha teklifimi almadim :18: ama umudum var:76:

5 yillik bir iliskim var askim askerdeee eylül ayi icin beklentilerim var sdece teklif etsin yüzügü kendisi versin bu kadarrr bakalimm nalatirim burda birde hic teklif etmezmis :63: cünkü isin garibi ekimde nisan olacak bu belli ama daha teklifimi almadim :18: ama umudum var:76:

ben teklifimi çok güzel ve beklemediğim bir anda aldımm:69:
doğumgünüm için gelmişti (ayrı şehirlerdeyiz) sabahın köründe aldım onu otogardan arabayla çok güzel biyere kahvaltıya gittik deniz manzaralı (antalyadayım buarada) kahvaltımızı falan ettik az ilerde falezlerin olduğu yerde manzaraya bakalım dedi telefonlar herşey masada biz kalktık bende manzarayı beğendi zanneediyorum anlatıyorum işte bak şuraası burası falan sonra birden önümde diz çöktü ve cebinden yüzüğü çıkardı:16::16::16:

düşünmem içinde 2 dk verdi :9::9:

ben zorla evlenme teklifi aldım
istemeye geleceklerdi. bir hafta kala verdirmem kendimi teklif etmeden dedim :1: garibim şaşkına arkadaşları herkes gibi şeyler yapma değişik olsun demişler. yüzük almamıştı. yüzük sıradanmış :69: ilk hazırlık yaptığı akşam çarşıya çağırdı annem göndermedi o akşam kavga bile ettik. tabi ben anlamadım. ikinci akşam çok önemli ölüm kalım meselesi kadar önemli dedi. :D ofiste ayarlamış kapıdan girişte toplantı odasına kadar yolun iki tarafı mumlarla kaplıydı. bora öztoprak çalıyordu. odaya girdim orda mumlar kalp şeklinde ortasında bir çift kız bebek ayakkabısı :5: ay gözümde lenslerle hem ağladım hem kutuda yüzük aradım çaktırmadan. bulamayınca bayagı bozulmuştum.

arkadaşlar başlık yanlış anlaşılmış sanırım. bizden istenen nasıl bir evlilik teklifi aldığımızı anlatmak değil, nasıl bir evlilik teklifi hayal ettiğimizi paylaşmak. yani hayal kırıklığına uğrayanlar aslında nasıl bir şey istediklerini, henüz almayanlar da nasıl bir evlenme teklifi düşlediklerini yazacaklar.

kız kulesinde olalım :16:
yemek yiyelim baş başa, sonra tektaşımı taksın ve konuşmasını yapsın :)
evet aynen böyle olsun :1:

Son düzenleme:
eğer evlenme teklif etmezse evlenmem:63:hatta çok etkileyici bi teklifte olmazsa ilk önce hayır bile diyebilirim yani bilemiyorum zor muyum ne?:63:
ama hayalimde teklifi söylemem çünkü öyle bi teklif yok beni ağlatacak kadar olmalı ki duygu patlaması yaşamalıyım yani ki ağlıyosam zaten olmuştur hayır diceğimi sanmıyorum:63:

ben teklifimi çok güzel ve beklemediğim bir anda aldımm:69:
doğumgünüm için gelmişti (ayrı şehirlerdeyiz) sabahın köründe aldım onu otogardan arabayla çok güzel biyere kahvaltıya gittik deniz manzaralı (antalyadayım buarada) kahvaltımızı falan ettik az ilerde falezlerin olduğu yerde manzaraya bakalım dedi telefonlar herşey masada biz kalktık bende manzarayı beğendi zanneediyorum anlatıyorum işte bak şuraası burası falan sonra birden önümde diz çöktü ve cebinden yüzüğü çıkardı:16::16::16:

düşünmem içinde 2 dk verdi :9::9:

aaa süpermiiissss sok etkisi yaratmis sende hemen psikolojik baski evet demek zorunda kalman icin ama saka maka cok hos Allahim muradina erdirsin insallah:16:

ayyy ama ben öyle bir evlenme teklifi isterimki kimse görmessin cok utanirim ben :69:
ara sira alisveris merkezlerinde falan elimi tutup havaya kaldiriyor e sen prensesimsiin falan diye yerin dibine geciyorum::77:

ayy ne zor hatunlariz hem süperrr bir evlenme teklifi istiyoruz hemm söyle böyle olmasin utanirimmm iyiki erkek olmamisim :63: hatun karpisi cekilmez anacimmm:82:

Back