Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
faizler çok yükseldi şu an..
ben işim gereği araç kredilerini takip ediyorum her fazi yükselmesi yada düşmesi bize mail olarak bildiriliyor..
tablonun diğer kısımlarında da konut,ihtiyaç kredilerinin şablonları oluyor..
kredi çekmek için yanlış zaman diyebilirim ordan gördüğüm kadarıyla..
faizler düştüğünde de fiyatlar yükseliyor..o kadar tesr orantı varki..
ama şöyle bir şey söyleyebilirim size..faiz düşmesini bekleyin..düştükten sonrada bankaların tüm şubeleriyle görüşüp onların kredi ödeyemeyen müşterilerin evlerine talip olabilirsiniz..
çünkü banka kelepir fiyatına çıkarıyor evi elinden.benim kardeşim bir bankada çalıştığı ve çevremizdeki bir kaç kişi bu şkeilde ev sahibi olduğu için söyleyebilirim size bunu..
faizler çok yükseldi şu an..
ben işim gereği araç kredilerini takip ediyorum her fazi yükselmesi yada düşmesi bize mail olarak bildiriliyor..
tablonun diğer kısımlarında da konut,ihtiyaç kredilerinin şablonları oluyor..
kredi çekmek için yanlış zaman diyebilirim ordan gördüğüm kadarıyla..
faizler düştüğünde de fiyatlar yükseliyor..o kadar tesr orantı varki..
ama şöyle bir şey söyleyebilirim size..faiz düşmesini bekleyin..düştükten sonrada bankaların tüm şubeleriyle görüşüp onların kredi ödeyemeyen müşterilerin evlerine talip olabilirsiniz..
çünkü banka kelepir fiyatına çıkarıyor evi elinden.benim kardeşim bir bankada çalıştığı ve çevremizdeki bir kaç kişi bu şkeilde ev sahibi olduğu için söyleyebilirim size bunu..
ek olarak arkadaşlar; ben bu evi alasam bugünün parasıyla en az 400 ytl den rahat kiraya verebilirim en az 400 ytl ama! ne dersiniz yaaa..fikir ve önerilerinizi bekliyorum kızlar...