- 4 Mayıs 2015
- 111
- 47
- 34
-
- Konu Sahibi befreenotcheap
her defasında sebebini soruyorum, beni çok üzdüğünü bir daha yapmaması gerektiğini söylüyorum fakat hep geçiştirme cevaplar bunları boşverelimler oluyor.Sebebini sordunuz mu ? Belki sizinki adamlık eder de acik acik konuşur. Belirsiz bırakmaz ortaligi.. Zaten sizi gerçekten seviyorsa vazgecmez.Zamanla sıkılıp baska heyecanlar peşinde oluyorlar.Başka biri varsa da er ya da gec ortaya çıkar. Hiç üstüne gitmeyin. Aynen dediğiniz gibi kissasa kissas.. Umarim sizin ki mutlu son olur.Hakkinizda hayırlısı..
Aynen bende de.. Basimi agritma diyordu. Ben de ayrilmayi teklif ettim kabul etmemişti. Ama gerçekten yoruldum bu durumdan. Su an tek derdim ondan sogumak. Onu unutmak. Ben kendimce uzatmalari oynamisim. Giden kisacik zamanima olmuş . Bugün beni 3defa aradi.cevap vermedim. Yani onlar sessizce yol veriyor aslında. Elinde yedek tutmak istiyorlar. Olur da digerini kaybederlerse diye. Kendine uğraş bul. Ve artık hiç birsey demeyin ona. Yine söylüyorum ben kitap okumaya basladim. Süslenip disari çıkıyorum. Geziyorum.çok çok iyi geliyor.Dayanmaniz için en iyi yöntem.. Sizi kaybedecegini anladığında belli olur.. O su an siz nasılsa seviyorsunuz hicbirseyine hayır demiyorsunuz diye oluyor. Ben de buyuk bir aptallik yapıp kısa sürede baglandim. Değer verdim. Bakalım hayirlisini dilemekten başka birşey gelmez elden. Allah(c.c) büyüktür. Vardır bir hayir.her defasında sebebini soruyorum, beni çok üzdüğünü bir daha yapmaması gerektiğini söylüyorum fakat hep geçiştirme cevaplar bunları boşverelimler oluyor.
siz aldatıldığınızı öğrendiniz mi yoksa bi varsayım mı?Aynen bende de.. Basimi agritma diyordu. Ben de ayrilmayi teklif ettim kabul etmemişti. Ama gerçekten yoruldum bu durumdan. Su an tek derdim ondan sogumak. Onu unutmak. Ben kendimce uzatmalari oynamisim. Giden kisacik zamanima olmuş . Bugün beni 3defa aradi.cevap vermedim. Yani onlar sessizce yol veriyor aslında. Elinde yedek tutmak istiyorlar. Olur da digerini kaybederlerse diye. Kendine uğraş bul. Ve artık hiç birsey demeyin ona. Yine söylüyorum ben kitap okumaya basladim. Süslenip disari çıkıyorum. Geziyorum.çok çok iyi geliyor.Dayanmaniz için en iyi yöntem.. Sizi kaybedecegini anladığında belli olur.. O su an siz nasılsa seviyorsunuz hicbirseyine hayır demiyorsunuz diye oluyor. Ben de buyuk bir aptallik yapıp kısa sürede baglandim. Değer verdim. Bakalım hayirlisini dilemekten başka birşey gelmez elden. Allah(c.c) büyüktür. Vardır bir hayir.