nasıl düzeltirim siz söyleyin

Gel gitleri çok olan bir adam herhalde.

Yalniz cevremde bu sekilse gel gitleri iliskilerinde cok yasayanlar, bir sure sonraa bir cogu husranla karsilasiyorlar..

Bence saglam bi durus sergileyeceksiniz boyle adamlara..

O zaman anlarsiniz sevip sevmedigini..

siz aldatıldığınızı öğrendiniz mi yoksa bi varsayım mı?
şöyle ki onun yanindayken telefonu elindeydi ve saklıyor gibiydi.Ben konuşuyordum ama dinlemiyordu. Mesajları okuduğunda yazdığında yuzunde bir siritma oluyordu. Yani telefon hep elinde ama beni hatirlayip bana mesaj atmaz ve aramazdi. ispatlayamadim ama var. Ben hep ne oluyor dedim. Ogün de söyledim derdin ne bana açıkça konuş dedim. Bana verdiği cevap: birsey yok. üstüne gittikçe beni kizdirma.dedi. ilk başlarda o kadar ilgiliydi ki sesimi duymadan uyumazdi.mesajlar atardi. Ona sorsaniz beni hergün ariyor.Bir insan neden birdenbire uzaklassin. Aşırı taviz verince oluyor.nasılsa gel diyince gelecek git diyince gidecek rahatlığı oluyor onlarda.

Neyi duzelticen anlamadim ki kürkcu dukkani gibi dolaniyorsun .. biseyleri duzeltecek biri varsa oda karsindaki

Sizi nasıl bu hale getiriyorlar çok merak ediyorum şu tipleri.
Var ya öyle dengesizliği en fazla 2. kez yapar sonra burnumun ucunu göremez. Salak herif!

hanımlar merhaba, burayı uzun zamandır takip ediyorum ve ben de bir derdimi paylaşmak, görüşlerinizden yararlanmak istiyorum. Neredeyse 2 yıllık bir ilişkim var. Bundan önce hiçbir ilişkim olmadı. Ben 20 erkek arkadaşım 25 yaşında. Onun işi dolayısıyla ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Ayda bir hafta görüşmeye çalışırız. Her şey başta çok güzeldi. İlgi alaka hiç eksik olmazdı. Bir zaman sonra alaka azaldı. Normal karşıladım. Sonra bir gün ondan izinsiz dışarı çıktığım için bana bi müddet ayrı kalalım dedi. Sırf bu yüzden başka neden yok. Üstelemedim 9 gün sonra geri geldi bir şey olmamış gibi. Ben de o zamanlar işten çıktığı için çok üstüne gitmedim. Her şey normalleşti yine aynı şey bir müddet ayrı kalalım dedi. İki sene içinde bu olay 6-7 kez tekrar etti en az bir hafta iletişimi kesiyor benimle, ben hiç mesaj atmıyorum ve sonra geri geliyor. Ben yanında olduğum zaman her şey günlük gülistanlık. Ama yanında olmayınca böyle oluyor. Ayrıca beni hiçbir arkadaşıyla tanıştırmadı. Biliyorum bu bir sevgi gösterisi değildir ama istediğimi bildiği halde hiçbir sosyal medya hesabına beraber çekilmiş fotoğrafımızı koymadı. 3 gün önce yaptığım sözlü basit bir şakadan dolayı yine konuşmuyoruz. Ben bu durumun düzelmesi için geri geldiğinde ona bir müddet daha ayrı kalmamız gerektiğini böylece kendisiyle kalıp adam akıllı bana yaşattıklarını beni ne kadar üzdüğünü düşünmesi gerektiğini söyleyeceğim. Çünkü bir hatam yokken beni böyle üzmeye hakkı yok. Onu gerçekten çok seviyorum ama önceliğim kendim olmalıyım. Siz olsanız benim gibi mi yapardınız yoksa başka bir şey mi düşünürdünüz bu sorunu bitirmek için? Görüşlerinize ihtiyacım var şimdiden çok teşekkürler :)
bu kadar cevap yazan aptal olamaz değil mi?ilişkini gözden geçir ve mantıklı olanı yap bence.

başkası olsa ayrılma taleplerimi kabul etmez miydi?

Sen kendini kandırmaya devam et adam gözünün önünde yapsa yine inanmayacaksın ne de olsa çok sinirleniyorum senin gibi hemcinslerime kusura bakma ama seni silkeleyip kendine getirmek isterdim .Uyan artık lütfen...

hanımlar merhaba, burayı uzun zamandır takip ediyorum ve ben de bir derdimi paylaşmak, görüşlerinizden yararlanmak istiyorum. Neredeyse 2 yıllık bir ilişkim var. Bundan önce hiçbir ilişkim olmadı. Ben 20 erkek arkadaşım 25 yaşında. Onun işi dolayısıyla ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Ayda bir hafta görüşmeye çalışırız. Her şey başta çok güzeldi. İlgi alaka hiç eksik olmazdı. Bir zaman sonra alaka azaldı. Normal karşıladım. Sonra bir gün ondan izinsiz dışarı çıktığım için bana bi müddet ayrı kalalım dedi. Sırf bu yüzden başka neden yok. Üstelemedim 9 gün sonra geri geldi bir şey olmamış gibi. Ben de o zamanlar işten çıktığı için çok üstüne gitmedim. Her şey normalleşti yine aynı şey bir müddet ayrı kalalım dedi. İki sene içinde bu olay 6-7 kez tekrar etti en az bir hafta iletişimi kesiyor benimle, ben hiç mesaj atmıyorum ve sonra geri geliyor. Ben yanında olduğum zaman her şey günlük gülistanlık. Ama yanında olmayınca böyle oluyor. Ayrıca beni hiçbir arkadaşıyla tanıştırmadı. Biliyorum bu bir sevgi gösterisi değildir ama istediğimi bildiği halde hiçbir sosyal medya hesabına beraber çekilmiş fotoğrafımızı koymadı. 3 gün önce yaptığım sözlü basit bir şakadan dolayı yine konuşmuyoruz. Ben bu durumun düzelmesi için geri geldiğinde ona bir müddet daha ayrı kalmamız gerektiğini böylece kendisiyle kalıp adam akıllı bana yaşattıklarını beni ne kadar üzdüğünü düşünmesi gerektiğini söyleyeceğim. Çünkü bir hatam yokken beni böyle üzmeye hakkı yok. Onu gerçekten çok seviyorum ama önceliğim kendim olmalıyım. Siz olsanız benim gibi mi yapardınız yoksa başka bir şey mi düşünürdünüz bu sorunu bitirmek için? Görüşlerinize ihtiyacım var şimdiden çok teşekkürler :)

Adam sizi her daim aradığı yerde bulacağını daha nasıl belli etsin? Beraber çekilmiş fotoğraf neyse de arkadaşlarıyla tanıştırmamak çok makul ilişki bitirici bir harekettir. :/

Bana kalırsa izinsiz dışarı çıkma saçmalamasında bitirmeniz en güzeli olurmuş.

Oda zaten bilincli olarak sizi üzüyor ya istedigim gibi olursun yada seni üzer belkide cekerr giderim:KK31: hihh gidecek insanda cokktan cekip giderdi bencebu adamdan uzak durun sizi cok üzer benden söylemesi:KK69:

başkası olsa ayrılma taleplerimi kabul etmez miydi?
Başkası olsun olmasın çocuk oyuncağımısınız siz istediği zaman sizinle oynuycak sıkıldığında bırakıcak ben olsam kendimi bu kadar kullandıttırmazdım.bence sizi sevmiyor bu saatten sonra o geri dönsede siz oralı olmayın, istemiyorum deyin eğer sizi seviyorsa mücadele eder hatta evlenmeyi düşünür ama bana oynuyor gibi geldi

canım 2 gün önce ben terkedildim ve ilişkimiz sizin gibi uzaktandı 3 aydır skype bile yapmıyorduk yalvarıyordum resmen görüşelim falan diye ama adam ayrılığa hazırlık yapıyormuş.Velhasıl kelam gözden ırak gönülden ırak oluyorsun.Ben anlamamışım sevgisinin bittiğini terkedildim eğer sen eminsen sevgisinin bittiğine sepeti tak koluna yolla yoksa seni o yollar o daha fena oluyo :KK43:

Bence senden ayrı durduğu dönemde başkasıyla iletişim halinde olabiir , iki kişi arasında gidip gelme duygusu yaşıyor sanırım erkek arkadaşın.

evli olamaz çünkü her ay bir hafta beraberiz ayrıca ben istemeden evinin anahtarını verdi bana aldatan niye yapsın bunu kafam çok karışık
İşte tamda böyle düşünmen için vermiş olabilir zaten uzaktayız diyorsun gece yarısı evini basma ihtimalin mi var
Verdiği anahtar gerçekten evinin mi hiç denedin mi
Garsoniyer tarzı bir ev bile olabilir
Sın olarak yine söylüyorum seni aldatmadığını bile düşünsek ki bu zayıf ihtimal yinede bu davranışlarından dolayı sevgini seni haketmiyor derim ben ama tabii senin hayatın sen bilirsin bem tecrübe ile konuşurum çok duydum çok gördüm ama sen yaşayarak öğrenmek istersin saygı duyarım

İşte tamda böyle düşünmen için vermiş olabilir zaten uzaktayız diyorsun gece yarısı evini basma ihtimalin mi var
Verdiği anahtar gerçekten evinin mi hiç denedin mi
Garsoniyer tarzı bir ev bile olabilir
Sın olarak yine söylüyorum seni aldatmadığını bile düşünsek ki bu zayıf ihtimal yinede bu davranışlarından dolayı sevgini seni haketmiyor derim ben ama tabii senin hayatın sen bilirsin bem tecrübe ile konuşurum çok duydum çok gördüm ama sen yaşayarak öğrenmek istersin saygı duyarım
evet birgün habersiz gittim her yeri aradım ama bi şey bulamadım tavsiyelerin için teşekkür ederim :)

ay haspama bak!!! nasıl kızdım! ama şöyle bişi var siz de ona istemeden de olsa cesaret vermişsiniz, her geri geldiğinde gitmişsiniz oda sizi nede olsa elimin altında diye görmeye başlamış olabilir, yazıklar olsun böyle düşünene, bence aşk acısı çekin yokluğunu çekin ama size bu şekilde davranmasına izin vermeyin, bırakın çıksın gitsin hayatınızdan, birdaha ararsa ki arayacak, ozaman ona bence ara vermeyelim bitirelin diyin gitsin. bu yaşlara bir kere geliyorsunuz 2 yılınız çöpe gitmiş bir iki yıl daha heba olmasın..

X