Nasıl ders verebilirim ?

Siz yeterince sert davranmamışsınız ki.
100 tl ateşle diyebildiğine göre aranızdaki samimiyete güveniyor olmalı.
Sen ne dengesiz birisin istemiyorum konuşmak arkadaş olmak deyin.
Dediniz mi?

Senin nisanli oldugun halde oyle biriyle konusman hata. Kendine arkadas edinecek duzgun adam bulamadin mi ozur dileyince tekrar konusmaya basladin?

Ders vermeye değmez.

Yeni ayrıldın, kafa dağıtmak vakit geçirmek için konuşmuşsun dangalağın biriyle,seni anlıyorum ama kalitesiz bi adam karşındaki.

Banka mevzuuna hiç girme, iftira suçunu işlemiş olursun.

Muhattap olma en temizi.

bacım sende çok yüz vermişsin . yüz vermesen sana ateşle diyecek cesareti bulamazdı . üstelik öncesin de küfür de etmiş , Neyse olan olmuş .

Cevap vermeyin olsun bitsin. isterse bin farklı yerden mesaj atsın. bence sizin de hoşunuza gidiyor. Egonuzu tatmin ediyor sonuçta. Bence gönderin parayı. Emeklerinin karşılığı olarak sevgilerrr

Kusura bakmada, adamin ilgisi senin egonu tavan yaptirmis. Hicte ders verme niyetinde degilsin. Kendine bir ogras ariyorsun. Adami her yerdende engelleyip, bir daha senin ile irtabata girerse polise gidecegini söylemek zor degil..

Nisanli bir insanin onun ile evlenmek istiyen biri ile nasil arkadasca konusur? Sonrada " ahaha para yollamicaam" diye ergen tavir ve oyunlar.. Tavrin cok dengesiz ve umarim bu nisani atarsin cünkü hic mutlu olamazsin evlendiginde, hem nisanlin küfür kullandigi icin, hem kendin daha ergenlikten cikmadigin icin.

O kim ki ona ozelini anlatiyosun. Bide hem hakaret etmis hemde yine arkadas gibi konusmaya devam etmissin. O ne kadar garipse sende o kdar garipsin su an valla

Hem İçli dışlı ol,sevgilini şikayet et ,muhabbet et oda yazsın çizsin gözüne girsin malım mülkün var falan filan ee sonra bana küfretti ee ötekini anlattın ya oda cesaretlendi.. şimdi para istedi , engelledim olmadı.. vah vah gidene tabi para pul yok beyaz atlı prens oldumu dağda çoban...

100 lira ateşle ne ya ahahahhaha. Valla diğer hanımlara katılıyorum, ben engelledim sürekli ekledi falan demek güvenlik ayarlarının incik cincik ayarlandığı bir dönemde baya geçersiz.

Bir lira göndermek güzel fikir aslında ama arıza bir tip belli, iyice sarmasın.

Ya hakikaten sana küfür eden adamla neden konuşuyon? Nişanlıdan yeni ayrılan, hassas kıza nasıl yanaşmış çakkkkkaaaaaallll

Ölü taklidi yapın. cevap vermeyin engellemeyin de. Sapık zihniyetli bir erkek siz de çanak tutmayın.
Bir süre sonra sıkılır anlar yaptığının saçma olduğunu. Umarım yani.
Nişanlıymışsınız üstelk bu gibi şeyler nişanlının kulağına giderse rahatsız olur huzurunuz kaçar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…