Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben faizden uzak durulması gerektiğini öneririm başka bir şey önermem.Konu sahibi nasıl değerlendirebilirim dedi. Nasıl saklayabilirim değil. Bankamatik kartına yükleyip pekala saklayabilir. Nasıl değerlendireceğim diyor. Tabi ki 500 lirayı 1000 lirayı vadeye koyup değerlendiremezsiniz. Parası değer kaybetmeden ancak vadeli tl ya da başka bir vadeli hesapla değerlendirebilir. Bu konuda çok araştırma yaptım ve bende kullanıyorum. Cahil olduğumu düşünmüyorum. Siz ne önerirsiniz?
Miktar 12 bin. Tlmiktarda önemli araba alacak kadar mı ? Ev alacak kadar mı ? Altın hesabı olacak kadar mı ? Genelde bu şekilde değerlendirmeler yapılıyor zaten.
Altın hesap nasıl birşey nakit parayı altına çevirip bankaya muhafaza etmesi için mi veriyoruz? Ama altın yükseldi alırsam zarar etmezmiyim şimdiBankaya koyabilirsin altın hesabına yada altın olarak kullanabilirsin ben üzerinde bilezik olarak taşıyorum şahsen ..ama çok olsaydı tasiyamazdim
Şu an Yüksek gram altın 230 liraydı galiba en son. Gram olarak hesaplanıyor paranız. Altın gram olarak.Altın hesap nasıl birşey nakit parayı altına çevirip bankaya muhafaza etmesi için mi veriyoruz? Ama altın yükseldi alırsam zarar etmezmiyim şimdi
Evet her bankanın alış satış fiyatı var mesela sizin paranız 20 gramlık diyelim yaturiyorsunusAltın hesap nasıl birşey nakit parayı altına çevirip bankaya muhafaza etmesi için mi veriyoruz? Ama altın yükseldi alırsam zarar etmezmiyim şimdi
Peki nasıl kar edebiliyorum zaman içerisinde52-53 gram altına tekabül ediyor paranız.
Peki nasıl kar edebiliyorum zaman içerisinde
Ben faizden uzak durulması gerektiğini öneririm başka bir şey önermem.