- 13 Ocak 2022
- 259
- 202
- 53
- 33
- Konu Sahibi Elalaleelele
-
Tamam,ne biçim bir erkek bu.biraz kullanıyor gibi hissetmeye başladm ve eşi bende olan biteni bile başkalarına anlatıyor,
En son geldiğinde çocuğun bezini değiştirirken ocağa bakarmsn dedim mutfağa girdiğimde patatesler yanıyodu aaa biraz önce baktım dedi, evet takar kafasına çünkü havadan bile nem kapıyor yaşım ondan büyük olduğu halde yenge de nikahım senden büyük diyen biriKafasina takacak biri olsa kendi ince düşünürdü. Hamile oldugunuzu, kenfi jzjn zorlandigini ve musait olmadiginizi soyleyebilirsiniz. Bahane uydurmaya gerek yok
Kuzenim değil eşi anlatmış hemde teyzeme yinede bi şey demedim gelip kaldılar,kuzenimde çok rahat davranır,takıntılarım var mesela temizlik konusunda eşim bile yapamaz ama açık yazmıyorum o yapmaktan çekinmiyor kuzenimTamam,ne biçim bir erkek bu.
Erkek dedikodusu,dedikoducu erkek..
Hiç çekilmez.Nefret edilesi.
Zaten kendisini misafir eden kadının hanesini başkası anlatan adam da gelmesin bir zahmet.
Edepsizligin böylesi yani.
5 yıldızlı otel gibi her geldiklerinde İzzet ikram ettiğiniz için onlarda otel gibi gormeye başlamış sizi. OLay bu özetle.
Bunu söyledğim an heryerde anlatıcağına eminim umrum değil zaten üzerine katmadan anlatırsa gerekli cevabı da alır başkalarındanDirek müsait değilim deyin. Fazlasıyla evinizi açmışsınız zaten.
Bunu söylesem bile gelip 1-2 gece kalırız deyip postu sericeklernden eminimBu şartlarda bende istemem. Başka kalacak yerleri de varmış. Hamilelik, iki çocuk, sıcak , misafir hepsi bir arada zor. Sizde kabul edemeyeceğinizi söyleyin, kalacak yer ayarlasinlar.
Evet eşim haklı ama onlara yüz verende o oldu çok misafirperver olduğu için şimdi geri adım atamıyorum,tek çocuğum olsaydı yine kapımı açardımÜzerine çok düşünülecek birşey yok bence.
Daha önce gelip kalmışlar, başka kalabilecekleri yerlerde varmış, bu seferde orada kalsınlar ya da başka alternatif düşünsünler.
Siz çocuk üzerine hamilelik, kuzen eşine hizmet etmek zorunda değilsiniz. Bu rahatlık bile batar tek başina bana.
Eşi evde olanları başkalarına anlatıyormuş üstlelik.
Uygun bir dille misafir ağırlayacak durumda olmadığınızı söyleyin.
Eşiniz de son derece haklı.
Nasıl yani, sizi yemeğe falan çağırmıyorlar mı? O zaman nezakete gerek yok demektir. Anlamayacak olana nazik davranmak için cefa çekmeyin. Ben bir yere normal zamanda gidince bile ortama dikkat etmem kaldı ki tedaviye gitmek…memlekete gittiğimde biz onlara gidip kalmıyorz eşim daha evlerini bile bilmez
Aşkım,kuzenin de onunla beraber anlatmıştır emin ol.Kuzenim değil eşi anlatmış hemde teyzeme yinede bi şey demedim gelip kaldılar,kuzenimde çok rahat davranır,takıntılarım var mesela temizlik konusunda eşim bile yapamaz ama açık yazmıyorum o yapmaktan çekinmiyor kuzenim
Benden önce yazmışsınız aynı şeyleriHamileligim zor geçiyor, rahatsizim, musait degilim bu sefer sizi ağırlayamayacağım deyin. Evinizde kimseyi misafir etmek, edemediginizde bunun mahcubiyetini yasamak zorunda degilsiniz. Ustelik kiymet bilen insanlar değillermiş. Sayet oyle olsa kendi evlerine bir aksam yemegine sizi davet ederlerdi ancak esiniz evlerinin yolunu bile bilmiyormus.
Benim de daralıyor zaten ayaklarımın altında yanmalar başladı karnıma kramplar giriyor,ben günlerimin nasıl geçeceğini düşünürken bide bu çıktıHamileliğinizin sizi yorduğunu , ve sürekli dinlenmeniz gerektiğini söyleyin, müsait olmadığınızı yani . Başka bahaneye gerek yok bence .
Ay benim ruhum daraldı hiç kabul etmezdim .2 gün falan neyse de ,15,20 gün nedir ya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?