nasıl davranmam gerekli

Malesef var... her firsatta soyler. Benim kocam serefsizin teki ama senin sevgilin cok iyi isinde gucunde biri keske sevgilinle ben evlenseymisim cok sanslisin falan diyor surekli...

Eltim de uzaktan kuzenim olur. Hatta sevgilimle o tanistirdi
Siz napıyonuz peki sabırmı çekiyorsun

Bence sen değil eşin haddini bildirmesi lazım hiç hoş şeyler değil bende çok samimiydim Kaynimla dışarda bile kol kola gezerdik çok severim Kaynimi ama Kaynim nişanlandi ve mesafe koymak gerekiyo herkezin haddini bilmesi gerek..Sen kendini kötü etme kocana söyle o bildirsin haddini kadın Fettanmis kaynana ya kötü gösterir seni..

Siz napıyonuz peki sabırmı çekiyorsun

Bisey demiyorum valla. Hee abla o da snei bekliyodu dedikten sonra bozuldu bidaha abartmadi ama hala soyluyor. Zaten benden sonra aciktan universiteye yazildi benim alisveris yaptigim magazalardan alisveris yapmaya falan basladi. Hani beni kiskaniyor demiyorum ama sanirim imreniyor. hayal ettigi hayati yasayamamis. Ama cok da iyi kalpli biri degil kucuklugunden beri tanirim o yuzden ona uzulmuyorum ve tadini cikariyorum

Yengeyi neden arar ki bir kayın?
Ne gerek var yani?
Aynı ortama girdikçe selam verilir, hal hatır sorulur.
İşte abini ararsın onun yerine yengen açar, konuşursun.
İşte özel bir durum olur düğün, cenaze tebrik için baş sağlığı için ararsın.

Bitti.
Daha niye aranır yenge?
Ya da yenge kaynı bunlar dışında niye arar?

Bu kadar samimiyete ne gerek var.
Kv me de herkese de aynen bunları söylerim.

Evet herkesin içinde.

hak edene hak ettigi gibi davranmali.ustu kapali. gecistirerek falan devre disi birakamazsiniz bu bayani. ne demek sabahlara kadr konusurduk falan. ne gereksiz bi laftir bu ! zaten karekterini anlatmak icin fazla soze gerek yokmus...

Böyle bir durumla karşılaşsaydım ve eşim de arkamda olsaydı çoktan ipleri koparmıştım. Kötü olmak falan da umurumda olmazdı. Ne kadar da münasebetsiz bir kadınmış. Can çıkar, huy çıkmaz, değişmez o. Kayınvalideniz de değişecek gibi görünmüyor. Ne kadar çok muhattap olursanız başınız o kadar ağrır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…