nasıl davranmam gerekli

konyali56

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2015
11
0
  1. Merhaba arkadaslar, ilk defa konu acıyorum.fazla uzatmadan anlatayım4 yıldır evliyim eltim cok meraklı ve hayatımıza cok müdahil .ilk evlendiğim zaman esimin eltimle olan samimiyeti beni rahatsız ediyordu fazla üzerinde durmadım. Bu zamanla ben de birikim yaptı. Sonra rahatsızlıgimı esimle paylaştım. Esim araya mesafe koydu , kendiside rahatsızdı budurumdan ,tabi bu elti hanımın cok zoruna gitti. Kayın validemi doldurdu, bıze karsi neden yengeni aramıyorsun ... Biz memlekete gittiğimiz de kv esimin yanın da eltim için х bunu yapmaz. Х söyle deyip beni zem edip ,onu methediyor,eltimin sarsılan makamını yuceltmek icin , halbusa ki onun hakkın da dinlemek istemedigim halde bırsuru seyler soyluyordu . zaten sene de bır gıdiyoruz , takmama ya çalışıyorum elim de değil . "Gecen gittiğimiz de Eltim "esinle sabahlara kadar muhabbet ederdik, Ali ( kocası) uydurdu " dedi duymamazlıga verdim . Simdi ne degisti dedi . özel hayatımı merak eder , cinselligimiz hakkın da soru sorar,Ama gercekten haddini cok aştı. Esim bekarken abisine , ev alırken yardım da bulunmuş , arabasının yarı fiyatını esim vermiş,daha birsuru yardımlar, Abi'sinin durumu da iyi olmasına rağmen,şimdi de aynı hal devam edecek zannettiler , abisi ikinci evini alıyor , sanırım bize güvenerek almışlar , ben de artık eltime böyle bırseyin mümkün olmayacağını , bizim de kendimize ait planlarımızın olduğunu söyledim. Oda dediki х dedikibekarken (benim kocam )​
Evlensem de ağabeyimle benim arama para konusun da kimse giremez , karışamaz demiş . Bizim paramız konusun da bana ayar vermeye çalışıyor , sen kimsin dıs kapının mandalı.. En son netten kv eltimlerle görüştük , kocam muhatap almadığı halde oradan atlayıp her lafına cevap veriyor, kahkahaları havada uçuşuyor , yapmacık sahte samimiyet gösteriyor ,çünkü eşimle asla kötü olmak istemez , kim ister ki böyle bi kayını kaybetmeyi, ama Allah tan esim herseyin farkın da, kv dem onun samimi olup bizim soguk oldugumuzu düşünüyor .cok tehlikeli biri cok ,kv demin benim ve ailem hakkın da söylediği seyleri bana anlattı.maksadı aramızın kötü olması , cok oyuncu olduğu için kendisini cok iyi gösterir . Anlatılacak cok şey var ama daha fazla basınızı ağrıtmayım. Bizim tek suçumuz iyi niyetli olup, her gidişimiz de gerek cocuklarına gerekse kendine en guzel hediyeler almamız , biz saf enayi olduk. iyi oldukça sırtımıza bindiler. Beni sevmediği halde samimi olmak istiyor . Şimdi arkadaslar kötü olmadan bu eltiye nasıl haddini bildireyim,öyle hazır cevap da değilim . Eşimi karıştırmadan nasıl yaparım..

Aman eşin takmıyormuş boşver sende takma adam yerinede koyma anlasın dünyanın merkezi o olmadığını yalnız tebrik ederim güzel cevap vermişsin herkesin kendi hayatı kendi gelirleri giderleri var nedemek size güvenerek ikinci evi almak biz bulamadık anacım bi enayi yükümüzü sırtlanacak ona yanıyorum

en güzelini sen yapiyosun zaten umrunda bile olmasin o yakin olmaya calistikca sen mesafeni fazlasiyla koru. kocanla aranda problem olmuyorsa bu durum fazla kafana takma sende diyorsun zaten yılda bir görüşüyoruz diye. o günde sabret zaten eltinde mal degilse anlar bi süre sonra.

allah kolaylik versin. zorrrrr. dengesizin tekiymiş...kiii tahmin edebiliyorum. ama bence eşin kayınvalidenle konuşmalı.rahatsızsanız bunu kv ye soyleyın mutlaka, ona gore davransın.eşin anlatsın.sen eltinle pek konuşmamaya gayret et.eşinde eltinle ortamdayken ortaya laf atarak konuşsun. bunu yaparsa belki biraz kendini geriçekebilir. eşin arkanda dururrsa o da bunu farkederse alt olur.kıskanclıktanda catlar. bir de şu var abisiyle arasına para girmezmiş yaaa o zaman ona yıne konu açılırsa soyleyın de benim kocam vaktı zamanında yardımetmiş madem şimdi de siz yardım edin azicik para lazımm diyin gülerekkk bakalım tepkisi ne olacak.k.bakmayında ikinci evi alıyorlarsa ödemesini bilsinler. hani durumları kötü olur yardımedersiniz o ayrı. amaboylelerıne iyilik de yaramıyooo be şahsen denedimmm ve bende gördümmm !!!!

Çok arsiz bir insan , koyduğum mesafeden de anlamıyor. Bi bayram da aramamistim.kv ye söylemiş. Eşimi aradı kV niye yengen izi aramadiniz.kv ile konuşmam bidaha, daha önce konuştum.kotu olan ben oldum malesef

Söyledim arkadaşım , tek taraflı olmaz yapılacaksa iki taraflı olur,herkes ayağını yorganina göre uzatsin dedim. Ama ne fayda...10 bin civarı para istedi kaynim. Eşim de biz tr ye gideceğiz. Eşya almamız lazım dedi .kibar bi dille ret etti. O da kredi kartını gönderirim taksitle alırsın diyince gönderdi.ailecek pişkin insanlar...

Bizde de vardı bir tane. Artık ben varım diye rahatça gelip gidip kalamıyorlarmış. Öyle bir sitemle kavga edercesine söyledi ki... Açtım hoperlörü, eşim de dinliyor. Bak dedim, burası bekar evi değil, kabul etseniz de etmeseniz de ben bu evin hanımıyım ve ben misafir kabul edersem buraya gelebilirsin. Eşim de görüşmüyor, resmen yılan. Her türlü olayda koştura koştura kocamı arardı. Engelledik bizde telefondan Eşime de söyledim daha da rahatsız ederse savcılığa başvurucam, aile hayatımı huzursuz ediyor eşimi rahatsız ediyor diye

mesafe koydurtmakla en iyisini yapmışsınız, sabaha kadar ne muhabbeti, tamam eşinin kardeşi ama olmaz yani sabaha kadar muhabbet tarzı şeyler, eşinizde arkanızdaymış bu çok iyi

size güvenerek ev almaları gerçekten enteresanmış ne aileler var ...nasıl çalışıyor bunların kafaları

mesafe koydurtmakla en iyisini yapmışsınız, sabaha kadar ne muhabbeti, tamam eşinin kardeşi ama olmaz yani sabaha kadar muhabbet tarzı şeyler, eşinizde arkanızdaymış bu çok iyi
Bunu eşime sorduğum da öyle birşeyin olmadığını söyledi! Abarttigini biliyorum amacı aramiz bozmak. Kv de çok pasif bir insan olduğu için evlilik aşamasında ki görevlerini eltime yuklemis. Herşeyimizin icindeydi. Bundan dolayı da esim çok saygı duyuyordu

abartıyorsa korkulur yani eltinizden, evlilik aşamasında söz sahibi olduğu için hep hüküm sürmek istiyor galiba, ama mesafeyi koruyun hep

Mesafeni korumaya devam et sakın bekleme yapma , telefonuna konuşma kaydedici bir program yükle ve aranızda
sen kimsin dıs kapının mandalı.. tarzında bir konuşma geçerse kaydı eşinize dinletin, hem elinizde delil olur hem de mevzuyu eşinize hatırlatmış olursunuz

Ben sizeeee diyorummm kizlariniza soyleyin, yetimhaneden koca bulsunlar..kimsesi olmicak..

ya insana daral geliyo, eltisi, gorumcesi, kv, kp, kayin, merakli usguzar akrabalar..imdatttt ki ne imdaaatt

Ailem de akrabalar da hiç elti olaylarını bilmezdim. Tamamen on yargısız girdim aileye.. ben onu abla gibi gördüm. Sonradan anladım iyi niyetli olmadığını, ve mesafe mi koydum. Tabi hiç kolay olmadı bu..

Cok tehlikeli bi kadin, boylesinden uzak durabildigin kadar dur..

benimkide kocami kotuluyordu bana, bekarken senin kocan soyle yalan soylerdi boyle yapardi..ikiyuzluler..yuva yikmaya calisanin yuvasimi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…