Evet sanirim oyle yapmam gerek ama o kadar da zor ki.Yapacağınız her ters ve itici hareket ona kendini daha önemli hissettirip belki eşinizin hala onu unutamadığını düşündürecektir. Siz ona soğuk, ters ve itici davrandıkça o "demekki benim yüzümden evde kavgalar dönüyor" diye düşünecektir. Yerinzde olsam sanki o kadının kocamın eski sevgilisi olduğundan haberim bile yokmuş gibi davranırım. Gayet sıcak ve nazik olurum tıpkı herhangi biriyle konuşuyormuşum gibi.. Yapacağınız en doğru şey de sanırım bu olur.
Ben zaten kizla daha once de gorustum. Hatta ve hatta bu kiz bizim dugunumuze bile geldi.idden rahattim cunku esimin beni sevdigini biliyodum. Simdi de biliyorum gerci ama kiz sevgilisinden ayrildiktan sonra beni rahatsiz eden tavirlari oldu. Son zamanlarda esimle de aram bozulunca kotu seyler dusunmeye basladim iste.
Peki ilgisi oldugu halde neden bi sey yapmiyor? Erkekler cok duz degil midir? Bi kadina ilgisi varsa derecesine gore ya birlikte olur ya evlenir. Boyle sadece goruseyim konusayim yuzunu goreyim demez ki. Ve su anda esimin anlattiklarindan kizin esimi cok pohpohladigini hissediyorum. Diyelim ki orada bi sey oldu kizi burnumun dibine getirmez ki. Ben cagirmadim kendisi burda musteri ziyareti yapacakmis diyor ama tabi gorusecekler de. Diyelim ki kiz esim icin geldi. Esim bi seyler yasadiysa beni gorusturmez bizi ayni ortama sokmamaya calisir heralde.
Oyle bi durum olup olmadigini bilmiyorum. Benim bildigim esim birkac kez kizin oldugu sehre gitmis hem is amacli hem kizi gormeye. Pesinde kosmus ama kiz bunu parmaginda oynatmis. Sonra da baskasiyla cikmaya baslamis. Yani oyle derin uzun bi iliski degil. Sevismislerse de erkek yaptin gecti der, kiz da yabanci zaten rahat kafaya takmaz. Kafasina tek takan benim.Daha önce sevistigi birini insan nasil kiz kardesi olarak görür, saka gibi.
Allah sabir, akil-fikir versin.
Sevismislerse de erkek yaptin gecti der, kiz da yabanci zaten rahat kafaya takmaz. [/QUOTE]Oyle bi durum olup olmadigini bilmiyorum. Benim bildigim esim birkac kez kizin oldugu sehre gitmis hem is amacli hem kizi gormeye. Pesinde kosmus ama kiz bunu parmaginda oynatmis. Sonra da baskasiyla cikmaya baslamis. Yani oyle derin uzun bi iliski degil. Sevismislerse de erkek yaptin gecti der, kiz da yabanci zaten rahat kafaya takmaz. Kafasina tek takan benim.
Su cümleyi söylediginizde beni kaybettiniz. Hoscakalin. Size hayatta basarilar dilerim.[/QUOTE]Sevismislerse de erkek yaptin gecti der, kiz da yabanci zaten rahat kafaya takmaz.
Kizlar selam
Yine ben yine ayni konularim. Bir cogunuz hatirlar esim is icin yurtdisina gitmisti. Eski sevgilisi de orada olacakti. Esim dondu. Orada tahminimden daha cok vakit gecirdiler beraber ve tahammul edebilecegimden daha samimi oldular fakat suphelendigiim sey esimin o kizi ozellikle oraya cagirdigi, duruma ve kizin tepkisine gore zaten sorunlu evliligimiz hakkinda bir karar verecegi, cok daha farkli boyutlarda kizla yakinlasacagiydi. Acikcasi bunlar olmadi. Oradayken yine bu konu hakkinda kavga ettik ama dondugunde bana karsi gayet sicakti. Rahat ol, onun ulkesinde benim icin satacagi mallari sectik, o artik benim icin bi arkadas bi kizkardes gibi diyo. Benim mantigima cok ters gerci, daha once de burada bu konuyu dile getirdim. Bi sey bulsam yakalasam gidicem demistim. Neyse. Bu sefer sormak istedigim sey su. Bu kiz haftaya istanbula gelecekmis. Bu sefer ben de gorusmek zorundayim, zaten esimi yalniz birakmam. Nasil davranmaliyim? Tahminimce o kadar gergin olacagim ki. Surekli bi bakis imali bi hareket yakalamaya odaklanip kavga cikaricam yine biliyorum. Bunu yapmak istemiyorum. Sogukkanli olup gozlemlemem lazim. Zaten esim dusundugum gibi bi sey hissediyo olsa gelip gozumun onune sokmaz kizi. Gider sakli gizli bulusur. Kizin buraya geldigini soylemez bile. nasil sogukkanli olucam?
Peki ilgisi oldugu halde neden bi sey yapmiyor? Erkekler cok duz degil midir? Bi kadina ilgisi varsa derecesine gore ya birlikte olur ya evlenir. Boyle sadece goruseyim konusayim yuzunu goreyim demez ki. Ve su anda esimin anlattiklarindan kizin esimi cok pohpohladigini hissediyorum. Diyelim ki orada bi sey oldu kizi burnumun dibine getirmez ki. Ben cagirmadim kendisi burda musteri ziyareti yapacakmis diyor ama tabi gorusecekler de. Diyelim ki kiz esim icin geldi. Esim bi seyler yasadiysa beni gorusturmez bizi ayni ortama sokmamaya calisir heralde.