Nasil davranmaliyim?

Yapacağınız her ters ve itici hareket ona kendini daha önemli hissettirip belki eşinizin hala onu unutamadığını düşündürecektir. Siz ona soğuk, ters ve itici davrandıkça o "demekki benim yüzümden evde kavgalar dönüyor" diye düşünecektir. Yerinzde olsam sanki o kadının kocamın eski sevgilisi olduğundan haberim bile yokmuş gibi davranırım. Gayet sıcak ve nazik olurum tıpkı herhangi biriyle konuşuyormuşum gibi.. Yapacağınız en doğru şey de sanırım bu olur.

Evet sanirim oyle yapmam gerek ama o kadar da zor ki.

Sizin konunuzu takip ediyordum. Hatta merak etmiştim son durum ne acaba diye. Üstteki mesajlarda bahsettiğiniz pohpohlama ve kizin hosunuza gitmeyen davranışları neler? Önceki konularda esinizin genel anlamda rahat tavırları olan biri olduğunu söylemiştiniz. Ben artık adamın bu konuyu kapattığını hatta bu yüzden sizi anlamadığını düşünmeye başladım. Buluşmak zorunda değilsiniz aslında ama bulustugunuzda son derece normal davranmaya çalışın. Hatta esinizle çok yakın olmayın ki kız onu tehdit olarak algıladığınizi bu yüzden samimiyetinizi ispat çabasına girdiğiniz sanmasin bence

Daha önce sevistigi birini insan nasil kiz kardesi olarak görür, saka gibi.
Allah sabir, akil-fikir versin.

Bu konuyu okumustum evet eşiniz donmus ve bir görüşmede toplu halde olacak eski sevgili ile yani şimdi ne diyeyim ki tabikide gideceksin normal mesafede davran hem esine hem o kadına gülümse ama asla rahatsızlık duygusu belli etme eşinle bu konuda çok fazla konuşma olmayacağı varsa da olu verir anlamazsin.

Daha önce sevistigi birini insan nasil kiz kardesi olarak görür, saka gibi.
Allah sabir, akil-fikir versin.
Oyle bi durum olup olmadigini bilmiyorum. Benim bildigim esim birkac kez kizin oldugu sehre gitmis hem is amacli hem kizi gormeye. Pesinde kosmus ama kiz bunu parmaginda oynatmis. Sonra da baskasiyla cikmaya baslamis. Yani oyle derin uzun bi iliski degil. Sevismislerse de erkek yaptin gecti der, kiz da yabanci zaten rahat kafaya takmaz. Kafasina tek takan benim.

Sevismislerse de erkek yaptin gecti der, kiz da yabanci zaten rahat kafaya takmaz. [/QUOTE]
Su cümleyi söylediginizde beni kaybettiniz. Hoscakalin. Size hayatta basarilar dilerim.

Sevismislerse de erkek yaptin gecti der, kiz da yabanci zaten rahat kafaya takmaz.
Su cümleyi söylediginizde beni kaybettiniz. Hoscakalin. Size hayatta basarilar dilerim.[/QUOTE]
:)))) esimin rahatligi bu bakis acisindan geliyo olabilir demek istiyorum. Ben boyle bir iliski yasadiklarini dusunmuyorum. O yuzden de bu kadra rahat olabilir. Sevistiniz mi diye soramam ki. Bunlar tahminler.

Adami seviyorsan eger ve bi nebze guven varsa suslen alabildigine ve kur yap bol bol dibinde kocana arada da askinizin kuvvetinden bahset mesela

bak işte konuya dışardan bir gözle objektif bakamıyorsun. bizim önceki konudan ortak görüşümüz neydi;" kız zaten eşinle ilgilenmiyor. eşini reddediyor." değil miydi?
2.si ;'eşimin anlattıkları' diyorsun. duyduğun her söze inanma. eğer birşey olsa bile gelip sana mı anlatıcak? kafasına uygun şekilde anlatıcak konuları elbet.
3.sü bence de (fiziksel) birşeyler yaşamamış gözüküyor.bak bir konuda hemfikiriz. ( ama şu da var ki;senin eşin için demiyorum; sevgilisini gayet pişkin şekilde eşiyle tanıştıranlar,hatta evine sokanlar da var yani.)
ya zor bir durum. ne bileyim.ben dayanamam şahsen böyle bir duruma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…